• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk aldırma ve bosanma.

6 hafta
Evet biliyorum bi kabul ediyo bi kabul etmiyo biraz konuşsam ikna olacak gibi ama belli olmaz tabi güvenmiyorum.
İyice düşünün her şeyi.. 😔 çok zor bir karar.. uzaktan konu okuyarak aldır ya da aldırma denebilecek bir olay değil..
Şu an tavırları neler affettirmeye çalışıyor mu yoksa pişkin mi

Ben aldırırdım çocukla çok zor boşanmak, çevremde de bir kadın hamile boşandı aldırdı şimdi tekrar evlendi çocuğu oldu.

Cocuklu boşananlar da keşke aldırsaydık bu herifle ömür boyu görüşmek zorunda kalmazdık diyorlar.

İşinizde henüz yokmuş cocuğun da hayatı kötü olacak sizinde.hayatın gerçekleri romantizm sevmem.

Ne durumda aldırmam : yaşım 40 a yaklaşmıştır ve kendi ayaklarım üzerine duruyorumdur. Zaten bu saatten sonra çocuğumda olmaz diye aldırmaz büyütürdüm.

Ben de haketmedigini düşünüyorum.
Ne desin klasik şerefsiz erkek işte yalvarıyor beni bırakma diye. Bokları yerken bana sordu sanki. Bundan sonra olmucak sadece sen ve cocugum olacak cart curt diyo. Ufacık bile güvenmiyorum şimdi böyle söyler yarın gelir başkası için çocuğu da beni de bırakır. Şu an beni sevdiği için böyle söylüyor. Yarın aşkı da bitince zaten her yeri ayrı oynuyo çocuğun tüm sorumluluğu bana kalır. Ben öyle hissediyorum en azından.
Sevseydi aldatmazdı...

İyice düşünün her şeyi.. 😔 çok zor bir karar.. uzaktan konu okuyarak aldır ya da aldırma denebilecek bir olay değil..
Şu an tavırları neler affettirmeye çalışıyor mu yoksa pişkin mi
Affettirmeye çalışıyor da bana artık her şeyi batıyor bi anlamı kalmadı ki. Baştan yapacakti onları. Çocuk gibi sürekli ben peşinde mi kosucam yıllarca bu adamın. Hep şüphe hep diken üstü.
Çok zor ama bi şekilde kendime bi yol çizmek gerek. Bu zamana kadar her şeyim zor oldu evlilik iş okul. İnşallah burdan sonra Allah yürü ya kulum der desin lütfen çünkü cok yorgunum 😞

o çocuk ömür boyu ayağına bağ olacak
Ay çok ayıp ama bu yorumda ya, çocuğu olup boşanan bir çok kişi var annem babam dahil biz ayak bağı mıyız şimdi? Çok kırıcı bu cümleniz ya anne misiniz çok merak ettim. Eğer anneyseniz çocuklarınızın vay haline

Ay çok ayıp ama bu yorumda ya, çocuğu olup boşanan bir çok kişi var annem babam dahil biz ayak bağı mıyız şimdi? Çok kırıcı bu cümleniz ya anne misiniz çok merak ettim. Eğer anneyseniz çocuklarınızın vay haline

sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben tecrübeyle konuşuyorum
yani bundan 5 - 10 15 sene sonrası adına konuşuyorum

tabiki doğmuş bir çocuk adına bunları söylemiyorum ama böyle bir adamada ömür boyu bağlı kalmasını da istemem

sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben tecrübeyle konuşuyorum
yani bundan 5 - 10 15 sene sonrası adına konuşuyorum

tabiki doğmuş bir çocuk adına bunları söylemiyorum ama böyle bir adamada ömür boyu bağlı kalmasını da istemem
31 yaşındayım.
Sen diye hitap edemezsiniz, ahbap değiliz sizinle.
Ne olursa olsun hiçbir çocuk annesine ayak bağı değildir.
Bu şekilde kimseyi manipüle etmemelisiniz.
Aldırır ya da aldırmaz kendi kararı. Aldırmazsa da evladı “ayak bağı” değildir!

31 yaşındayım.
Sen diye hitap edemezsiniz, ahbap değiliz sizinle.
Ne olursa olsun hiçbir çocuk annesine ayak bağı değildir.
Bu şekilde kimseyi manipüle etmemelisiniz.
Aldırır ya da aldırmaz kendi kararı. Aldırmazsa da evladı “ayak bağı” değildir!

kimseyi manipüle etmiyorum akıl danıştı bende tecrübelerime dayanarak cevap verdim

burada herkes birbirinin derdine ortak olup dertleniyor , üzülüyor yol göstermeye açlışıyor ,

50 aşına gelince gene konuşuruz SİZ'inle

o çocuk ömür boyu ayağına bağ olacak

Ben bu yoruma katılıyorum, dann diye yazılmış ama doğrusu aslında bu. Adam baba falan olacak bir insan değil, asla sorumluluk almayacak konu sahibesi maddi manevi yıllar boyu debelenecek. Çocuğa zaten ayrıca yazık, daha doğmadan babasız kalmaya mahkum. Konu sahibesi iş arıyor, boşandıktan sonra paraya ihtiyacı olacak eee küçük de çocuğu olursa çalışamayacak neyle geçinecek? Nerden bakarsanız bakın kadını da çocuğu da sefalet bekliyor. Şu durumda tek optimal yol çocuğu dünyaya getirmeyip boşanmak, diğer türlü konu sahibesi ne kendine ne çocuğa bakabilecek gibi durmuyor.

Affettirmeye çalışıyor da bana artık her şeyi batıyor bi anlamı kalmadı ki. Baştan yapacakti onları. Çocuk gibi sürekli ben peşinde mi kosucam yıllarca bu adamın. Hep şüphe hep diken üstü.
Çok zor ama bi şekilde kendime bi yol çizmek gerek. Bu zamana kadar her şeyim zor oldu evlilik iş okul. İnşallah burdan sonra Allah yürü ya kulum der desin lütfen çünkü cok yorgunum 😞

Affettirmesi seni istediği gibi yönetmek, yoksa yine ilk fırsatta aldatacak bilgin olsun

Yani her yeri ayrı oynadığı için emin olamıyorum. Bugün konuşuyoruz istemiyorsan aldiralim diyo yarın konuşuyoruz ben bu çocuğu çok istiyorum aldirmani istemiyorum diyo. Ama büyük ihtimalle ikna olur.
Ya herkes gözümü korkuttu sakın baba evinde dönme diye. Ben de biliyorum zor olacak ailemle de gecinemicez her konuda rahatsız olcam ama bu yüzden kalmak da ne kadar mantıklı.
İş bulup tek başınıza hayatınıza bir şekilde yön verirsiniz.
Tek olunca kolay bence ailenizin yanına gitmenizde şart değil bu durumda.
Ya da bir süre kalırsınız iş bulana kadar.
Ya da bunalana kadar.

İş bulup tek başınıza hayatınıza bir şekilde yön verirsiniz.
Tek olunca kolay bence ailenizin yanına gitmenizde şart değil bu durumda.
Ya da bir süre kalırsınız iş bulana kadar.
Ya da bunalana kadar.
Aileme yakın bi şehirde ya da ilçede iş bulsam diyorum oralarda şansım daha yüksek. Kalacak yer veren işletmeler oluyor. O şekilde yeni bi hayat kursam. En büyük hayalim evet zor ama düşününce bile içimi umut kaplıyo yepyeni bi şehir yeni arkadaşlıklar yeni çevre. En önemlisi kendi ayaklarımın üzerinde durmak.
İnşallah olur hepsi teker teker

Wala böyle ayrilicam,şöyle yapicam,onunla bağım olmasın diyenlerin çoğu barisip ortadan kayboluyor.Olan da o bebeğe oluyor.Hamile kalmaya karar verirken her olasılığı gözönünde bulundurmak zorundasınız.Buna aldatılmak da dahil.Madem öyle iş bulup öyle hamile kalmaya karar verseydiniz gelecek kaygılarınız varsa.Bu ne rahat yaşam şeklidir aklım almiyo.Biraz sorumluluk alın,romantik romantik aldatıldım aglamalarına girmek yerine aklınizi başınıza alın,bi silkelenin de hamileyim, bı bebeğim olucak, bu adama aglayamam hayatımı kurmam gerek acilen diyin.Ya da oturun romantik şarkılar eşliğinde sabaha kadar ağlayın.

Wala böyle ayrilicam,şöyle yapicam,onunla bağım olmasın diyenlerin çoğu barisip ortadan kayboluyor.Olan da o bebeğe oluyor.Hamile kalmaya karar verirken her olasılığı gözönünde bulundurmak zorundasınız.Buna aldatılmak da dahil.Madem öyle iş bulup öyle hamile kalmaya karar verseydiniz gelecek kaygılarınız varsa.Bu ne rahat yaşam şeklidir aklım almiyo.Biraz sorumluluk alın,romantik romantik aldatıldım aglamalarına girmek yerine aklınizi başınıza alın,bi silkelenin de hamileyim, bı bebeğim olucak, bu adama aglayamam hayatımı kurmam gerek acilen diyin.Ya da oturun romantik şarkılar eşliğinde sabaha kadar ağlayın.
👏🏻👏🏻 çok güzel bir yorum olmuş..
planlı istenerek yapılmış bir bebek üstelik.
E adam hamilelikten hemen sonra ölmüs olsa ne olacak? Hemen bebek aldırılmaya mı gidilecek.
Her koşulu düşünmek lazım bebek yaparken.
Benim de planlı gebelik yarın adamın falsosunu yakalayabilirim ya da Allah korusun ölebilir bisey olur (iptal iptal) ama o zaman ne olacak? Kendine güvenmek önemli 🙏🏻🙏🏻

Back
X