- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
eesime guvenmiyorm...hamile kalmadan once bebege cok hevesliydi hamile kaldm ve aylen baksn diyoeAnlayan biri bana anlatsin beynim durdu,cocugu isteyerek yaptin simdi bakamam 20 yasindayim esim hapiste maddi olanak yok diyorsun degil mi?eeeeee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi?
Hapiste paraya ihtiyaclari mi oluyor ki?tek sorun o degil esim aylesini arip diyorki bana para gonderin onu soyluyor isdiyor ama bizim icin isdemiyor hadi maddiyati gecdm aylemi sor neyaoiyolar bile demiyor
Arkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.e
vet ozel oda 23 saatlik
vvermekiler o zaman cocuk usdunnde bir yetki talep etmiceklerNeden biz kadınlar sürekli: Evlendim, Eşimin ailesi para vermedi. Çocuğum oldu elimin ailesi para vermedi diyoruz anlamıyorum.
İnsanlardan para gelecek diye cocuk mu yapılır? Hadi çocuğu doğurunca altın filan taktılar, sonra? Yardım edecek aile şimdi de ederdi zaten bir yavrunuz var. Kimse kimseye hiçbir şey için para vermek zorunda degil, lütfen akıllanın artık.
merhaba kizlar bazilarniz beni tanyodur simdi hayatmda bisey var ve sizden tafsiye isdiyorm ben 15 yasmda kendi rzamla evlendm esim 18. suan 20 yasndaym ve 4 bucuk yil once evlendm.o zaman hic calismiuodu 1 yil once bosandk sonra duzeldi ben isdemedm geldi barsmadm sanrm hayatmi yasamak isdedm sora esim 5 ay once evlendi 15 gun sora hapse girdi bu kiz ayrldi ve sonra bisey oldu esimin yanina gitdm ve barsdk bisekilde duzeldiyne inandm afetdm evlenmesni cunki bosandkdan sora evlendi ve benimde sevgilim oldu bu arada bide kizim var suan barsdm iyi aramz bir yil sora cikicak ev hedye etdu aylem orda kalicaz ama icimde burukluk var benim yermde olsanz napardz sans verirmiydiz kiziniz icin ..benimle cok iyi arasi suan ama acaba neden barsdm hayatmi yasardm diye dusunuyorm ((
bilmiyorm fazla para isdiyor yemek dfalan aliyorz diyor hic inandrci degil.
Hapiste paraya ihtiyaclari mi oluyor ki?
Mesela ne gibi ihtiyaclari oluyor?
ben hastaym cook para lazm cocuk dogmasnaDoğur devlete ver madem!
Çözüm sunuyorlar ona yok buna yok!
Sadece kendini düşünen bi herife çocuk yapmışsın neymiş sevinsin diyemiş lan bebek bu bebek! Sanki börek yapmış gibi anlatıyor ya! Belki payına para düşer diye keyfiye bebek yapıyorsun sonra sokaklar evsiz psikolojisi bozuk masumlarla doluyor sizin gibiler yüzünden!
Devreler yandı!Arkadasim esin hapiste hevesli olsa kac yazar, ailesi para gönderse kaç yazar sen iki cocuğa hem analık hem babalık yapacaksın eşin 3 ayda bir 23 saat babalik mi yapacak kocalik mi?eesime guvenmiyorm...hamile kalmadan once bebege cok hevesliydi hamile kaldm ve aylen baksn diyoe
Benim esim bir hapishanede askerlik gorevini yapmisti.bilmiyorm fazla para isdiyor yemek dfalan aliyorz diyor hic inandrci degil
Hayır, vermek zorunda değiller. Kusura bakmayın. Kendi ayaklarınız üstünde durmadan, iş güç sahibi olmadan, eşinizle Yanyana gelmeden cocuk yapıp "bana bakmak zorundalar" diyemezsiniz. Kimse kimseye bakmak zorunda degil.vvermekiler o zaman cocuk usdunnde bir yetki talep etmicekler
Arkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.
Var pembe oda uygulamasıArkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.
VarArkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.
o kadar isdiyoduki dusunemedm baski yapiyordu hamile kal diteDevreler yandı!Arkadasim esin hapiste hevesli olsa kac yazar, ailesi para gönderse kaç yazar sen iki cocuğa hem analık hem babalık yapacaksın eşin 3 ayda bir 23 saat babalik mi yapacak kocalik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?