cocuk aldrmak

Konu zaten aldırmasam da düşecek masalına dönmüş. Para için bebek istenmiş,para gelmeyince olan bebekten kurtulmaya çalışıyorsunuz ötesi yok... Ama Ama merak ettiğim bişey var; ben eşimden bile para isteyemem, nasıl oluyor da ailesinden istenebilir... Ve bu nasıl "hak"mış gibi düşünülebilir anlayamıyorum!

ben kotu bi anne deyilim kizim var ..ama suan bebek bile degil pihdi
Ben sana kotu annesin demedim .
Ben de anneyim.

Fakat sen bile isteye korunmadan sevisip isler istedigin gibi gitmeyince aldircam dersen cani olursun.
Evcilik oyunu mu bu. Yazik gunah ...
Daha cok sey yazcam da susuyorum asiri sinirliyim. Bencilsiniz.

ama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolar

ama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolar
gitdm is aradm yok yok yok dograna kadar calisirim diye benim dusunmem gereken bitek karnimdaki degilki bi tek ona odaklanamam ..bir dukan isi var gece 11 e kadar ama maasi 10 lira oda gece gezilmez burda abim babam yok

Sen baksana buraya bi..
Defolu mal mi iade ediyosun sen?
Olup gebermisin hamile kalayim diye, simdi de para yok diyosun.. pihti nasilsa diyosun..ya kadin sen saka misin?
Allah sizin gibilerde bitirecegi fidanlari, evlat hasreti cekenlere nasip etsin.
Aldir bu mubarek zamanlarda aferin.
Bakamayacaksan korunacaksin !

Çok para lazım bana...
Çünkü bebek doğuracak ben...
Bana destek lazım
Çok para ve destek olmadan bu çocuğu
Ben var aldırmak lazım

o kadar isdiyoduki dusunemedm baski yapiyordu hamile kal dite
Allah sana akıl fikir versin ya.
Hiç mi kafan çalışmıyor.
Hapisteki adam çocuk istese nolur, istemese nolur?
Doğurunca ailesi bakacak olsa hali hazırda daha az masraflı 3 yaşındaki çocuğa neden bakmıyor?
Belli ki adamın uçkuru senin için önemli ama ailesi için önemli değil diye bakmıyor.
Nasıl yaptıysan ona sen bakacaksın.
Kimse seni zorlamıyor git seviş diye, çocuğuna niye baksın.
Gördüğün gibi onlar da sadece kendi çocuğuna bakıyor.

Ailenin yerinde olsam ben bile bakmam bu kafayla sana, kayın ailen napsın?

Git aldır bebeği, bir daha da gitme sevişmeye falan.
Kimseye de güvenip çocuk yapma.
Resmen para gelsin diye çocuğu kullanıp hamile kalmışsın. Hatta hayli uğraşmışsın.
Baktın para gelmiyor, boynuna kaldı adam ailen baksın dedi. Planın ayağına dolandı. Hopp aldırayım.

Git aldır zaten senin yanında sağlıklı büyüyemez de, 2 ay sonra tekrar hamile kalmayacağın ne malum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…