- 11 Aralık 2015
- 2.015
- 6.068
- 158
- 41
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
hapishanelerde esler icin odalar acildi diye biliyorum birlikte vakit gecirsinler diyeEsin hapisteyken nasıl hamile kaldn
bu begenmiyormus sebze alp kendi pisiriyormusBenim esim bir hapishanede askerlik gorevini yapmisti.
Bana dedigi yemekleri gayet iyi cikiyormus ve oraya aitmis onlarin cebinden cikmiyor.
Gürcistanlıyım demişsin. Hadi Azerbaycan doğumlu Gürcistanda yaşayan birisin, Türkiye neresinde bu işin? Eşin mi Türk? Gürcü hapishanesinde mi nerede bu adam?
kac kere sordu cevap alamadin
Evet varArkadaşlar gerçekten var mı böyle bir şey??? Bana saçma geldi bilmediğim bir konu olduğu için direk yargılamak da istemiyorumm.
Bile bile hamile kal, yok bu olmadı diye aldır.cunki bana dediki ayleme soylicem hamileyken para getrirler bendr hamile kalnca sevinir cocuga dedm guvendm ben neblim bi drgisiklik olmicagni
Ben sana kotu annesin demedim .ben kotu bi anne deyilim kizim var ..ama suan bebek bile degil pihdi
ama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolarKonu zaten aldırmasam da düşecek masalına dönmüş. Para için bebek istenmiş,para gelmeyince olan bebekten kurtulmaya çalışıyorsunuz ötesi yok... Ama Ama merak ettiğim bişey var; ben eşimden bile para isteyemem, nasıl oluyor da ailesinden istenebilir... Ve bu nasıl "hak"mış gibi düşünülebilir anlayamıyorum!
kac kere sordu cevap alamadin
Her neyse bak cocuk kendiliğinden dusecekse zaten aldirayim mi demenin bir mantigi yok.bu begenmiyormus sebze alp kendi pisiriyormus
gitdm is aradm yok yok yok dograna kadar calisirim diye benim dusunmem gereken bitek karnimdaki degilki bi tek ona odaklanamam ..bir dukan isi var gece 11 e kadar ama maasi 10 lira oda gece gezilmez burda abim babam yokama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolar
ama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolar
kendi duserse kurtaj gerekicek ama ben ilacla dusuk yapmak isdiyormHer neyse bak cocuk kendiliğinden dusecekse zaten aldirayim mi demenin bir mantigi yok.
Dusmez de sana zarar verecek olursa rahminde ancak o zaman aldirma luksun olabilir.
ben hastaym cook para lazm cocuk dogmasna
Allah sana akıl fikir versin ya.o kadar isdiyoduki dusunemedm baski yapiyordu hamile kal dite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?