Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çocuk bakımı için yardımcı arayan bayanlar!!!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gizemmert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
5
2
38
konuyu 2 yıl öcne tekrar açmıştım.fakat yeterli bir geri dönüşüm sağlanamadı. o arada annem çeşitli ofis işlerinde çalıştı..tekrardan şansımızı denemek istedik.daha önceki bildirimlerde bilgileri okuyabilirsiniz.annem 48 yaşında;temiz,düzenli,disiplinli bir bayandır.Daha önce dönemsel çocuk bakıcılığı yapmıştır.Daha öncesinde ise ofiste mutfak ve ofis çay servisi gibi işlerde çalışmıştır,özel bir kolejin servis hostesliğini yapmıştır ana sınıfı çocuklarıyla ilgilenmiştir.Bazı özel nedenlerden dolayı işten ayrılmıştır ve dönemsel cocuk ve hasta bakımı ile ilgilenmiştir.Son 1-2 yıldır gerek güvenilir gerekse istediği gibi bir işe denk gelemediği için çalışmamaktadır.Ben 25 yaşımdayım bir kız kardeşim var 20 yaşında..Ben evliyim ve annem kız kardeşimle bahçelievler-basınsitesi(soğanlı mh.)ikamet etmektedir.Kirada oturuyor ve maddi anlamda zorlanmaktdır.Bakıcı işini hem maddi hem de manevi anlamda istemektedir.Kardeşimin evde tek başına kalması sorun olacağından dolayı yatılı bakıcı arayanlara sıcak bakmıyor,bugüne kadar da yatılı olan kişilerle görüşme imkanı oldu fakat sırf bu nedenle istemedi.Evde herkesin ayrı bir yemek zevki olacağından dolayı günlük yapılacak daimi yemek olayına girmek istemiyor ama aparatif şeylerde yardımcı olur.Evin günlük temizliği(süpürge,toz alma vb.)bu tarz ev işlerine de yardımcı olur.gerçekten ilgilenen bayanların geri dönüş yapmalarını rica ediyorum.

ilgilenen olursa telefon numarası ve gerekli bilgilerde yardıcı olabilirim.:KK34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sayfaya tekrar giriş yaptım lütfen açmış olduğum konuya ihtiyac olduğu sürece geri dönmenizi bekliyorum.tekrardan merhaba...

arkadaşım ben bakıcı+yardımcı arıyorum ama çok uzak. kadıköyde oturuyorum. istanbulda biliyorsun en azından aynı yakada olması gerekiyor. yoksa ulaşım sorunu oluyor.

Back
X