Iki ogretmeniz dogu gorevindeyiz yapayalnizim. Kendimden baska kimsem yokİlgilenmeyin verin kucağına diyecektim size ama uyku eğitimini okuduktan sonra vazgeçtim. Bende de var Bi öküz bunaldığımda kaçıyorum başka odaya gidiyorum işim var diyerek mecbur bakıyor. Ama siz yapmayın en iyisi evde o yokmuş gibi davranın. Annenizi çağırın falan.
Eve bir yardımcı alsanız hem çocukla ilgilenir hem ev işlerine yardım eder. Belki sizin koca ayı paralar gidiyor diye kendine çeki düzen verir.Iki ogretmeniz dogu gorevindeyiz yapayalnizim. Kendimden baska kimsem yok
Aksamlari iki saat baksan dedim, ama nasil baktigima karismayacaksin dedi. Kabul edemedim. Ev isi falan degil sadece cocugumla ilgilenecegimOturup konusun ve bu konuyu cozun,
Onun da is harici zamaninda dinlenmeye ihtiyaci var, sizin zaten yazmissiniz durumunuzu.
Bir gun siz bir gun o baksin aksamlari cocuga. O bakarken de siz mumkun oldugunca kisisel keyfinize uygun aktiviteler yapin.
He yapmiyor mu, yapamiyorum ayagina kaciyor mu, o durumda siz de cocuga bakmak haricinde hic bir is yapmayin. Ne yemek ne temizlik, bulsun caresini.
Bunu simdi cozmezsseniz maalesef boyle devam eder. Hasta coxuguna bir saat bakamayan baba gordum ya, bende durmuyor annesini istiyor bidi bidi. Sok oldum ya, coxuk hasta ne yapacak yiyecek mi seni.
Ise baslayacagim icin bakici abla ayarlamistik yemek falan da yapacak bize. O yuzden tum enerjimi cocuguma vericem isten gelince. Bakicinin parasi benim babam tarafindan karsilaniyor.Eve bir yardımcı alsanız hem çocukla ilgilenir hem ev işlerine yardım eder. Belki sizin koca ayı paralar gidiyor diye kendine çeki düzen verir.
Çocuk yaparken kolay ama büyütmesi zor onun için eeee işte erkekBen bunu basaramiyorum. Ne kadar yapmak istesem de bir bebegin sorumlulugunu tek basina ustlenemiyorum. Fiziki ve psikolojik olarak gucum yetmiyor
Inanin besikteki o halini gorseniz iciniz parcalanirdi..korku filmi gibiydi. O sorumluluk alacak diye bebegi ziyan edemem kiMudaheleci olmayın , fırsat verin öğrenir.
Uyku eğitimi vermek istiyorsa , basarabiliyorsa versin.
Anneler her şeye karışıyor, Bu yüzden babalar sorumluluk almıyor.
Sonra bir bakıyorsun kurulmuş Saat gibi anneler türüyor.
Inanin besikteki o halini gorseniz iciniz parcalanirdi..korku filmi gibiydi. O sorumluluk alacak diye bebegi ziyan edemem ki
Durulmasi gereken kritik bir esik vardir ya hani hedefe odaklanildiginda o esik asiliyor bebegimin babasi tarafindan. Bu cocuk 87 gunluk gaz sancisi cekiyor gibi gerekceleri dusunemiyor, uyumasi gerekiyor bir sekilde uyuyacak, gerekirse aglamaktan bayilcak ama gene uyuyacak zihniyetinde bir babaya guvenemiyorum. O yuzden sikayetlenmeyi kestim. Gucumu toplamak icin elimden geleni yapiyorumBebek ziyan olmuyor, Kendi kendine uyumayı öğreniyor. Eğer bagirmiyorsa , kizmiyorsa gerisine karismamalisiniz.
Ya da şikayet etmemelisiniz. Sonuçta o da babası. Zarar vermez ki.
Annelik icguduleriyle hareket etmeyin, rahat olun madem paylaşmak istiyorsunuz.
Allah size güç ve sabırlar versin. Özellikle oturmaya başladıktan sonrası çok daha kolay. Geçecek bu zorluklar emin olun... İnşallah en kısa zamanda kolik ağlamaları da son bulur...Arkadaslar tesekkur ederim emek verip yorum yaptiginiz icin. Ne kadar zorlarsan zorla olmayacak seyleri olduramiyorsun. Bal kabagindan at arabasi yapmaya verecegim cabayi cocuguma bakmaya harcarim. Bebegim zor bir bebek oldugu icin yorumlara donemeyebiliyorum. Konuyu okuyanlardan dua istiyorum tek basima kolik bir bebege yetebilmek icin.
Allah bin kere razi olsunAllah size güç ve sabırlar versin. Özellikle oturmaya başladıktan sonrası çok daha kolay. Geçecek bu zorluklar emin olun... İnşallah en kısa zamanda kolik ağlamaları da son bulur...
3 aylık çocuğa uyku eğitimi olmazO kadar iyi anladiniz ki beni. Aksamlari banyo yapilcaksa birlikte yaptiriyoruz ve her aksam bir kerw alt degistirir. Eskiden 2 saat oyalardi artik yapmiyor uyku egitimi adi altinda besikte aglatarak bayiltacak biraksam. Nasil anlatsam onun kendine ait bir hayati var ama benim kendime ait bir hayatim yok. Cocugun sorumlulugu benim uzerime zimmetli, onunkiler yardim, iyilik, lutuf gibi
Ben de doğumdan beri yalnızım. Sen sadece bebekle ilgilen evi pislik götürse umursama. Bi işin ucundan tutmayı öğrenecek istese de istemese de.Iki ogretmeniz dogu gorevindeyiz yapayalnizim. Kendimden baska kimsem yok
Bakmıyosun ki kabak gibi yattığı yerde büyüyo diceksin. Bakmak demek beşiğe atıp başında kendini başka şeylerle meşgul etmek demek değil.Ben de bunu hayal etmistim nasip olmadi. Cocugumu 1 saat emanet ettigimde besikte ciglik cigliga bagirtildi napayim ben boyle bakiyorum cevabini aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?