- 19 Kasım 2013
- 18.805
- 33.904
- 798
Çocuk bakmak zoruma gidiyor demişsiniz,baktığınız çocuk başkasının çocuğu sizde bakıcıymışsınız gibi şaşırdım bu cümlenize açıkçası.Cocuk bakmak cok zoruma gidiyor sosyal hayatim bitti, uykular bitti, gece bile. Cok yoruluom yaa. Bebisim 24 saati tamamen kendisiyle gecirmemi istiyor. Bu daha ne kadar surecek boyle. Bebegim 7 aylik buarada
Konu sahibi arkadas belli ki bunalmis konu acmis hemen annelik soyle boyle olur diye yorumlar...ben anlamıyorum özellikle de anneleri, cunku oyle zamanlar oluyor ki insan bunalimin dibini yasiyor.
Benim cevabim ve gozlemim su: O buyudukce fiziksel yorgunluk azalirken psikolojik yorgunluk artiyor. Ben ozellikle yurumeye yeni basladiginda cok yorulmustum, simdi de disler falan...yine de öncekine gore daha az yoruluyorum bedenen. Fakat konusmaya basliyor, felsefik, hayata dair sorular soracak, arkadaslari, cevresi falan bu sefer boyle yorgunuklar daha agir basacak bence:)
Bu arada hele de yalnizsan yardim etmiyorsa kimse cok daha zor. Ama buyuk seylerin emegi de buyuk oluyor. Özellikle zamanla hem anne duruma adapte oluyor bence, hem de konusmaya iletisime gecince tadindan yenmez oluyorlar. O zaman simdiki gibi hisettmicek, boyle zor bir isi basardigin icin gurur duyacaksin kendinle. Allah saglik versin.
Cocuk yapanlarda akil yok o zaman, yillarca cile cekmek cok mantiksiz
Cocuk bakmak cok zoruma gidiyor sosyal hayatim bitti, uykular bitti, gece bile. Cok yoruluom yaa. Bebisim 24 saati tamamen kendisiyle gecirmemi istiyor. Bu daha ne kadar surecek boyle. Bebegim 7 aylik buarada
Ben tek basima buyutuyorum cocugu belki bu yuzden bu kadar zordur. Ailem uzakta. Kocam da geceyarisi eve gelebiliyor. Gece de bakmaz cocuga zaten. Bir de calisiyorum. Kimse yardimci olmuyor bana. Yani en azindan bir kardesim olsaydi eve gelseydi de iki dakika o cocugu tutarken ben ortaligi toplasaydim, cok yalniz kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?