- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
Malum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
6.5 aylık anneyim. Son yazdığın depresif anneler seçeneğine katılmakla birlikte birazı da bebeğe bağlı diyorum.
Eğer hiç susmayan, huysuz bir bebek olursa gittiğin hiç bir yerde rahat edemeyeceğin için en iyisi çıkmamak der eve tıkılır kalırsın.
Diğer taraftan ortalama sakinlikte bir afacan olursa istediğin gibi çık gez rahat ol.