Sizin bebeğiniz kaç aylık? Merak ettimBen hayatla ilişki kesildiğini düşünmüyorum.
kimse olmasa bile eş akşam rve geldiğine göre verilir kucağına girilir duşa kaşta bıyıkta alınır. Gündüzde maske de yapılır çocuk suratı emmiyo ya ! Geri kalan kıl tüy işide hsonu randevu alınır yine çocuk eşte gidilir ağdaya.
Sonrada gelinir çıkılır hep birlikte dışarı.
Bir çanta sadece dışarısı için hazır tutulur içinde bezi ıslak mendili önlüğü emzirme örtüsü al çık .
herseyin bir zorlugu var tabi bebek buyutmenin de olacaktır ama devamlı olumsuz yanlarının yansıtılması negatiflik veriyor cevreye de herseyi cok kotu yazıp sonuna annelik duygusu baska dip notu eklemek de garip geliyor..evde baktıgınız evcil hayvanın bile bir sorumlulugu var cocugun haydi haydi olacak tabi kactıgım nokta sorumluluk degil benim de gozum ustunde olur tabiki yigenlerimede cok baktım biliyorum ama devamlı cok huysuz hayattan bagını kopartan isyan ettiren bir olaymıs gibi gosterilmesini bende yanlıs buluyorum cocugun rahatsızlıgı varsa tabiki olur ama cozumleri de vardır diye dusunuyorum bunlarınben bebeği olan ve herşeye sızlanan kadınlara sinir oluyorum. sızlanacaksan o bebeği yapma. yada herkese sızlanıp insanların morallerini bozma. bu sitede yüzlerce kadın var, dışarda binlerce kadın var bebeği olmuyor. otur şükret...
teraziyle kurtarıyorum yani:) bekleyip de akrep olmasın da:))şunada dikkat ettim belki çogunuza saçma gelicek ama çoğunluk arastırmam burclara göre bebeklerin tabiatlarıda etkiliyor mesela boğa , kova , oğlak , aslan ,terazi bebekleri daha yavaş ılımlı tabiatlı olurken en yaramaz bebeklerin akrep , yengeç , ikizler ve koç bebeklerin daha çok yaygaracı , aşırı ilgi bekleyen bebekler olduğu görülmüş :) bunu bir araştırma yazısındada okudum.
ayyy canım allah bilir ne zamn doğurcanda akrep olmasın yaaa ablamın bahsettiğim biizi hayattan soğutan ikinci cocugu akrep oldu ilki boğaydı cidden boğa burcu olanı ne kadar kolay büyüttüysek bu akrep olanı o kadar zor büyütüyoruz ablam neler çekiyor. çok sinirli ve inatçı , memeyi biraz geç verse inat ediyor kızarana kadar ağlıyor o memeyi almamak için daha neler neler. benimde bebişim terazi olacak inşlaaah :) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ikimizedeteraziyle kurtarıyorum yani:) bekleyip de akrep olmasın da:))
Allah yardim etsin.benim 3 aylik kizim aynen boyle, gunun biberon basinda geciyor
sonra gazlaniyor, gazini al filan derken aksami ediyoruz.
Benim oğlum oğlak ilk 4 ay çok sakindi amaaa şimdi 25 aylık çok hareketli mutfakta onunla yemek yapmam mümkün değil.10yaşında kızım var o ilgileniyor yemek yaparken.şunada dikkat ettim belki çogunuza saçma gelicek ama çoğunluk arastırmam burclara göre bebeklerin tabiatlarıda etkiliyor mesela boğa , kova , oğlak , aslan ,terazi bebekleri daha yavaş ılımlı tabiatlı olurken en yaramaz bebeklerin akrep , yengeç , ikizler ve koç bebeklerin daha çok yaygaracı , aşırı ilgi bekleyen bebekler olduğu görülmüş :) bunu bir araştırma yazısındada okudum.
Canim ayni beni anlatmissin al bendende okadar. Oglum kolik olunca disari cikmayi birak wc zor gidiyomBende kolay sanmistim gercekten zormus, bebegim 6 aylık her bebek farklidir ben gezmeyi ve rahat dusu ozluyorum evet hemde cook
Tuvalete zor gidiyorum cok ilgi isteyen hic yalniz kalamayan ve az uyuyan bir bebegim var
Bebek ole her yere cikilmiyor cok zor acikiyor mizmizlaniyor ay usucek korkusu vs.
Banyoyuda 5 dk da girip cikiyorum
Esiniz yardimciysa isinizi kolaylar yardim eder ya da anneniz devamli gelirse rahatlatir benim ne esim ne annem yardimci degil,eltim gelir arada sagolsun o da olmasa halim harap
Bu kis sinemaymis,carsiymis,kitap okuma vs. Hepsini unuttum yatip uyusam sukur edicem
Tek sosyalim bebegimi uyuturken kk ya takimmak
Allah yardim etsin.
Hepsi gececek elbet.
Benim ikinci de 1,5 aylik.
Birini buyuttum şimdi basa sardim her seyi:)
Malum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor[/QUOTE
Hayatindan vazgecmiyorsun yeni bir hayata geciyorsun.mesela kendi sacinin temizliginden once kizinin banyosu geliyor.o aglarken tuvaletini ertelemen gerekiyor.yaptigin sporlarin yerini birazcik uyuyabilsemler aliyor...boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?