Malum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Biz sinemaya gittik çocukla. Ama ayrı ayrı girdikBende kolay sanmistim gercekten zormus, bebegim 6 aylık her bebek farklidir ben gezmeyi ve rahat dusu ozluyorum evet hemde cook
Tuvalete zor gidiyorum cok ilgi isteyen hic yalniz kalamayan ve az uyuyan bir bebegim var
Bebek ole her yere cikilmiyor cok zor acikiyor mizmizlaniyor ay usucek korkusu vs.
Banyoyuda 5 dk da girip cikiyorum
Esiniz yardimciysa isinizi kolaylar yardim eder ya da anneniz devamli gelirse rahatlatir benim ne esim ne annem yardimci degil,eltim gelir arada sagolsun o da olmasa halim harap
Bu kis sinemaymis,carsiymis,kitap okuma vs. Hepsini unuttum yatip uyusam sukur edicem
Tek sosyalim bebegimi uyuturken kk ya takimmak
Ağızlarının ortasına kürekle çarpsam ancak rahatlarım.Zaten gaz sancısını annenin sakinliği geçiriyor, bebeğin uykusunu falan annenin sakinliği getiriyor :)
Sakin bebek annelerinin çok bilmiş olanlarını hiç dinlemiyorum
Öyle demeyin bence. Benim kızım uslu bie çocuk yada bana öyle geliyor. Hiç dert yanmam çevreme ama arkadaşımın oğlu allahım o ne öyle. Kızcağız kendinden geçti bir çocuk hiç mi uyumaz gündüz. Daha 5 aylık ama uyku nedir bilmez. Birde olduki uyudu duşa falan giremez çünkü yanından ayrılınca hemen uyanır başında beklemek zorundasın. Ee haliyle bana anlatıyor çok yorulduğundan vs bahsediyor. Evet hepimiz biliyoruz kuş beslemiyoruz ama insan içinde bulunduğu psikoloji ile dert yanabiliyorlar ve zaten 2. Düşünmüyorlar bugünleri unutana dek :)Uyumayan bebeklerde evet durum çok zor.
Ayrıca sürekli dert yanan anneler , bir zahmet tek çocuk sahibi olsunlar. Bu psikolojiyle çevrelerine ve evlatlarına zararlar.
Ne sandılar , kuş yavrusu buyuteceklerini mi ? Yemini suyunu ver, kafesi temizle , sevgiyi de ekle kendi kendine büyüsün.
6 yasinda bir kizim ve 50 gunluk bir oglum var.Aç aç artık annesin :)
Öyle demeyin bence. Benim kızım uslu bie çocuk yada bana öyle geliyor. Hiç dert yanmam çevreme ama arkadaşımın oğlu allahım o ne öyle. Kızcağız kendinden geçti bir çocuk hiç mi uyumaz gündüz. Daha 5 aylık ama uyku nedir bilmez. Birde olduki uyudu duşa falan giremez çünkü yanından ayrılınca hemen uyanır başında beklemek zorundasın. Ee haliyle bana anlatıyor çok yorulduğundan vs bahsediyor. Evet hepimiz biliyoruz kuş beslemiyoruz ama insan içinde bulunduğu psikoloji ile dert yanabiliyorlar ve zaten 2. Düşünmüyorlar bugünleri unutana dek :)
Oldu oldu6 yasinda bir kizim ve 50 gunluk bir oglum var.
Bugun dus alamayisimin 4.günü.
Neyse ki esim evde, evi biraz adam edip ondan sonra yikanmayi planliyorum.
Tek cocukluyken yok artik derdim buna ama su an isler oyle degil malesef.
Actim agzimi oldu mu :)))
Biz gectiğimiz yaz tatile gittik .eşim denizde ben havuzda (cocuk havuzu)arada yer degıstırdık o havuda ben denız .bu yaz bklım nasıl bir tatil beklıyor bizi.kızım kumla oynayacakmış.denize oek girmıyor şimdilik havuzcu.Biz sinemaya gittik çocukla. Ama ayrı ayrı girdik
Benim ilk oğlum çok zordu hem korkudan hemde başka sebeplerden dolayı 7 sene ara verdim. Arkamdan tedavi oluyorlar diye dedikodu bile çıktı. Ikinci yine oğlan. . Bebeklik resimlerine bakınca hangisi hangisi karıştırıyoruz valla. Sanki ikizler. Bide huylarıda aynı.. sanki aynı çocuğu tekrardan büyütüyorum gibi..Öyle demeyin bence. Benim kızım uslu bie çocuk yada bana öyle geliyor. Hiç dert yanmam çevreme ama arkadaşımın oğlu allahım o ne öyle. Kızcağız kendinden geçti bir çocuk hiç mi uyumaz gündüz. Daha 5 aylık ama uyku nedir bilmez. Birde olduki uyudu duşa falan giremez çünkü yanından ayrılınca hemen uyanır başında beklemek zorundasın. Ee haliyle bana anlatıyor çok yorulduğundan vs bahsediyor. Evet hepimiz biliyoruz kuş beslemiyoruz ama insan içinde bulunduğu psikoloji ile dert yanabiliyorlar ve zaten 2. Düşünmüyorlar bugünleri unutana dek :)
anlamadıgım bu cocuklar 10 dakikadamı uyumuyor:)) yigenlerim cok sakindi sanırım hep uyurlardı ya:)) insallah benim bbegimde oyle olur:) tabiki zorlugu sorumlulugu vardır eve bir kus alsak bile sorumlulugu var ki cocukdan bahsediyoruz ama devamlı hayatla iliski kesiliyor gibi anlatmak da bana niyeyse abartı geliyor:) ama bakalım ne olucak
Öyle demeyin bence. Benim kızım uslu bie çocuk yada bana öyle geliyor. Hiç dert yanmam çevreme ama arkadaşımın oğlu allahım o ne öyle. Kızcağız kendinden geçti bir çocuk hiç mi uyumaz gündüz. Daha 5 aylık ama uyku nedir bilmez. Birde olduki uyudu duşa falan giremez çünkü yanından ayrılınca hemen uyanır başında beklemek zorundasın. Ee haliyle bana anlatıyor çok yorulduğundan vs bahsediyor. Evet hepimiz biliyoruz kuş beslemiyoruz ama insan içinde bulunduğu psikoloji ile dert yanabiliyorlar ve zaten 2. Düşünmüyorlar bugünleri unutana dek :)
Ben ilk kizimi buyuturken kahvalti yapabilmek icin esimin öğle paydosuna çıkıp eve gelmesini bekliyordum.Uyanıkken girebilir olmadı akşam eşi gelince girer. Yemeği nasıl yapıyo dışardan mı söylüyolar
Benim 6 yasinda bir kizim 50 günlük de bir oglum var.Ah ah bilmeden tecrübe edinmeden o kadar kolay hüküm verilebiliyor ki...
Ben kalabalik bi aliede büyüdüm yeğenlerimin büyüyüşüne sahit oldum bebek bakmak cok kolay zannediyordum 7.5 aylik oğlum var ve ben uykuya hasretim gun içerisinde ara ara tuvalete gitmek dahi lüks sayılıyor. Hele ilk zamanlar duş almak bile lüksdü. Demem o ki yaşamadan bilinmiyor. Ama tek takıldığım konu malum instagram anneleri süslüyor, süsleniyor ve evleri ışıl ışıl aklim almiyor ben yapamiyorim yapabilen var mi aranizda?
Ben ilk kizimi buyuturken kahvalti yapabilmek icin esimin öğle paydosuna çıkıp eve gelmesini bekliyordum.
Simdi ikinciyi buyutuyorum,cok sukur en azindan kahvaltımi yapabiliyorum.
Uyursa ev normal bir ev gibi oluyor ama uyumazsa bazen bir ahirdan farki olmuyor malesef.
Ama biliyorum ki gececek bugunler.
Birinci büyüdü,ikinci de büyür elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?