- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güldüm ya yorumuna 2 cocugum var küçüğü 4 aylik bebek arabasina koyup dusa girmek gelmedi aklima iyi düşünmüşsün valla![]()
Evlat candir hayattir . . vucudumdan canimdan herkesten daha değerlidir benim evladim .. şu hayatta tek doğru yaptığım şey benim canım oglum . Tabii ilerde hayırlı evlat olur mu bilemem ama gene de canı sağolsun evladımin . bir kere kokusunu duy hayattan koparsin.. evladim doğdu ve ilk gördüğümde dikişimi arıyorlardi Güle oynaya diktirdim duymadım bile o acıyı. sıkma canını önce Yaradan sonra evladim der sin güler geçersiniz bu actigin konuyaMalum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Tuvalete biz beraber gidiyoruz çıkana kadar oturup kapıda bekliyor hatta bazen açmaya çalışıyorBen de girmiştim bir de ceee yapıyorsun iyi oluyor
Eşim şehir dışında idi bebeği arabaya koyup duşa girip sabunlanırken açıp durulanırken kapıyordum
Sorunlar yasadigin halde sosyal hayattan uzaklasmamissin bana umut olduOoo Mazikeen hanim selamlar :)
Ben ilk aylar bu insanlar ilk çocuğu nasıl bişi olduğunu bilmedikleri için yapıyorlarda,
2. 3. Hangi akla hizmet yapabiliyorlar diye sorgularken buluyordum kendimi
Şuan 2. Yi istiyor gibiyim :)
Aşırı gazlı, aşırı stresli ek gıda dönemi , uykusuz geceler yaşamış bir anne olarak
Üstelik 2 yaşına kadar devam etti
Hepsi gelip geçiyor demek istiyorum.
Ben 40 ı çıktıktan sonra bebekle alışverişe de gidiyordum
Hava almaya da çıkıyordum
Arkadaslarla cafeler de kısa süreli olmak kaydıyla kahve içmeye de gidiyordum.
Dışarıda emzirmekten rahatsız değildim.
Altını da o an en uygun yerde degistiriyordum.
Bebek arabasinda daha çok uyuyordu :)
2 yaşından sonra daha da rahatladım.
Mesela bu aksam annemler de oğlum
Pazar günü de arkadaşlarımla planım var :)
Kişiden kişiye değişiyor böyle seyler..
Sen kendini bırakmak istemezsen bırakmazsın.
Tekrar tebrik ediyorum canım
Konun vesilesiyle![]()