Çok teşekkür ederimCanim anasinifi ogretmeniyim .0.2 yas d tek basina oyun dönemidir . 2 yastan sonra arkadaslarla cok fazla iletisim kurmasada hayali oyun donemine gecer taklitler evcilik vs gibi icin rahat olsun
e güzelim hadi kitap okumadın , internete giriyorsun oraya bir yazıp çocuğun evre evre sosyal gelişimine baksaydın, doktoruna sorsaydın böyle kendine eziyet edene kadarElimde olmadan sürekli diğer çocuklarla kıyas yapıyorum ve hep bir şekilde konu kendimi suçlamaya geliyor. Babası yoktu fazla korumacı oldum soğuk dedim sıcak dedim fazla mı eve hapsettim gibi şeyler. İçimi rahatlattınız arkadaşlar
Pedagoga bile götürdüm. Fazla bilimsel konuştu normal mi değil mi muallakta kaldıme güzelim hadi kitap okumadın , internete giriyorsun oraya bir yazıp çocuğun evre evre sosyal gelişimine baksaydın, doktoruna sorsaydın böyle kendine eziyet edene kadar
Ben yanlış kelime kullanmış olabilirim de sen gerçekten buna bu kadar sinirlendin mi :))Babamız derken? Senin de mi baban oluo kocan? Demeyin şunu artık azalarak bitin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?