çocuk cinayetleri

Allah birinci ayette adalet ve diğer konularda benım indirdiğimle hükmedin demiş ki sadece kurana bakarak adaleti yerine getirsek bu şeriat gelsin demektir... asla şeriat meraklısı degilim sadece daha caydırıcı cezalar gelsin istiyorum çocuk ve kadın cinayetlerinde ki suç sabitse idam gelmeli kesinlikle hapise atıp beslenmemeli inanın o caninin yaşaması benim içimi acıtıyo yakarak öldürmüş birde referandum yapılsa eminim %99 asın diye evet çıkar... bizim yasalar kusursuz degil çünkü onu yapan insanlarda kusursuz degil bizim yasaların kusursuz olmasını bekleyemeyız...

Son düzenleme:

Al benden de o kadar, tedavim devam ediyor, doktor çocuğum olabileceğinden çok umutlu ama ben daha olmadan korkuyorum. Nasıl muhafaza ederim diye, bu nasıl büyük bir acıdır, o aileler ne yapar bu saatten sonra. Adamı lime lime doğrasan giden gitti...

aynen. Keşke bambaşka bir dünya olsa çocuklar orda büyüse..
Üstad ne güzel demiş...

öyle bir ağlasam
öyle bir ağlasam çocuklar
size hiç gözyaşı kalmasa.

öyle bir aç kalsam
öyle bir aç kalsam çocuklar
size hiç açlık kalmasa.

öyle bir ölsem
öyle bir ölsem çocuklar
size hiç ölüm kalmasa.

Aziz NESİN

[sıze=2]ya biz çalışan anneler nolacagız
sabah bırakıp geliyoruz yavrumuzu
aklımız akşama kadar evde şimdi küçük zapdediliyo
ya okula başladığında nolacak
düşündükçe mideme kıramplar giriyo
çok şükür babanesi bakıyo ama bir anlık dalgınlığı yeter kaçırılması için
rabbim sen koru
şimdi ögrettim kızıma yabancılarla konuşma özellikle yabancı erkeklere kendini öptürme diye
geçen avmde gezerken babanesiyle adamın biri benimde senin g,b, kızım var bi öpeyim demiş
kızım asla öpemessin sen yabancısın annem bana kızar demiş
kv rezil oldum adam mı yiyor millet dedi
ister rezil ol ister rüsva bu yüzden dedim
evet kızımı kimse öpmeyecek o kadar dedim
çok kötü bir devirdeyiz çok rabbim korusun...[/sıze]

Kusursuzluk tabi beklemiyoruz ama biraz adalet, biraz mantık lazım, bu insanın elinde. Bizde ki adalet sistemi bile kadına düşman =((
Daha caydırıcı cezalar uygulanması zor bir şey değil mesela Amerika da kimyasal hadım işlemi var ve ceza olarak uygulanıyor bu bile insanları frenlemeye yeter. Bu adamların cezaevinde milletin parasıyla yaşaması insanı çılgına çeviriyor. Hadım cezası uygulansa ve bu suçlular görünür bir yerlerinden işaretlenip, ömür boyu ağır işlere mahkum edilseler mesela kaç kişi cesaret edebilir ki bir daha tecavüze. Bu çok mu zor, dediğiniz gibi illa şeriat değil kimsenin derdi, biraz insanlık lazım ya. Tabi ki en başta inanç, merhamet, Allah korkusunu, yaşam hakkını öğretmek lazım. Aile içi şiddete, şiddet eğilimli çocuk ve ergenlere boş vermemek lazım. Örneğin en son kedi öldürüp, internette yayınlayan bir genç vardı, bunun ilerisi insan öldürmek kimse kabul etmek istemiyor, bu kadar canavarca bir şey yapmış çocuğun ailesi bu konuda ne yaptı acaba ? Kimse ya benim çocuğumun bir sorunu var, bu yaptığı normal değil demiyor. Sorun büyüdükçe suçun da çapı büyüyor, bir adım sonrasında insan öldürüyor bu gençler. Çok şey var dikkat edilecek ama gün geçtikçe çıldırmış bir toplum olma yolunda gidiyoruz. Her şey normal, her şey kabul edilebilir oluyor ...

Aslında bu olayların çözümü var.
Cinayet işleyenlerden hatta tecavüz edenlerden bir kaç tanesini idam edeceksin. Ama idam etmeden evvel güzel bir işkence yapacaksın. Tüm dünya bu işkenceleri görecek. Ondan sonra bak bakalım bir daha bunları yapabiliyorlar mı? En azından korkudan birkaç tanesi yapmaz .

Çok acı gerçektenn..
Kars'ta erkek çocuğuna tecavüz edip sonra öldüren kişiyi şu an içerde besliyorlar..
Kendine zarar wermiş diye hastaneye yatırmışlar..
Aklınca deli raporu alıcak.. Millet işi öğrenmiş ya, yap et sonra da deli raporu al temize çık...
Böyle adalet yok.. Özellikle çocuklara tecavüz edip öldüren kişilerin direk idam edilmesi lazım...
Ozaman eminim ki bu korkunç olaylar azalacak..
Yoksa hiç iyiye gitmiyoruz...

çok haklısınız kesinilkle hadım gelsin tecavüzlere zinaya agır cezalar gelmesi lazım ama kimse yanasmıyo yenı bir anayasa çıkaralım diyor hukumet ne muhlaefet ne kimse destek olmuyor bize sormuyorlar bız daha agır cezalar istiyoruz... yapsınlar işte adam gibi bir anayasa amerikada gercekten cezalar çok agır... bizde de olmalı... o kediyede inanın çok üzüldüm hatta ağladım 1 saat halada bagrısı gözümün önünden gitmez... hayvan cinayetlerinede agır cezalar gelmeli... çok çok eksiğimiz var bu halimizle bizi avrupa birliğine falan almazlar zaten şu topluma bak hergun cinayet haberleri.... nereye kadar meydanın ortasında sallandırıcan o caniyi bakın bidaha kimse cocuklara yanaşabiliyormu...........

Az önce gördüm Gizem'i.
Dünya güzeli, gözlerinden mutluluk akan cin gibi bir kız çocuğu.
Nasıl güzel, nasıl akıllı bakıyor. İçim cız etti.
Dünden beri meraktaydım, bir umut diyordum, belki bu defa sonu farklı biter hikayenin.
Maalesef az önce fark ettim haberi. Ablasını seven bir akraba, onu damat olarak kabul etmedikleri için işkence ederek öldürmüş daha 5.5 yaşındaki Gizem'i.
Arkadaşlar lütfen, değil akraba, iki gözünün biri olsa öğretin çocuklarınıza, gerekirse dışarı çıkmasınlar, evde oynasınlar.
Anne "benim kızım parkta kaybolacak bir çocuk değil" demişti dün.
Ama tüm çocuklar masum, içlerindeki kötülük pimi çekilmedi henüz, kötüyü bilemezler ki..
İstedikleri kadar zeki olsunlar, bana bundan zarar gelir diye düşünmezler ki..
Lütfen bırakmayın meleklerinizin ellerini

Vallahi yazdiklariniza %100 katiliyorum.

Hadim ve idam cezasina kesinlikle karsi degilim artik, aksine %100 destekliyorum. Adam gibi ceza olmadigi icin tecavuz/cinayet vakalari bu kadar artti, ulkemizdeki adalet sistemi gercekten cok carpik. Bence yasalar yeniden duzenlenmeli, Amerikan yasalari ornek alinmali.

Kanunlar kanunlar
Bizde her dava böyle ; ya delilik ya da ağır tahrik indirimi
Adam karısını öldürüyor bana ..... dedi diyor, yok karım birileriyle mesajlaşıyordu diyor ,hakim bakıyor erkekliğine laf edilmiş ağır tahrik var, pat 15 yıl indir cezayı. Çocuk tecavüzünü telaffuz bile edemiyorum, kan beynime sıçrıyor. Öldürsen mi, süründürsen mi, işkence mi etsen. Normal insanları bile psikopatlaştırıyor şu an ki düzen

bakın başta iran, arabistan ve de amerika olmak üzere idam cezasının uygulandığu tüm ülkelerde huzur ve can güvenliği var ölüm cezasının olmadığı ülkelerde ise tam bir kaos ve emniyetsizlik hakim. çünkü ciddi manada bir yaptırımla karşılaşmayacağını bilen suçlu aynı suçu defalarca işlemekte ve mağdur sayısını artıyor iranda tecavüze yeltenen bir kişi direk halkın gözü önünde idam edilr. dünyada tecavüz ve hırsızlık olaylarının en az yaşandığı ülke bu nedenle irandır. bizde ise aynı suçlar farklı kişiler tarafında sürekli tekrarlanıyor ülkedeki huzuru sağlamak ve yüce türk milletinin ırzını, canını ve malını korumak adına idam ccezası geri getirilmeli toplumda kaybolan huzur ve asayiş ortamı geri gelecek bundan kesinlikle eminim..

şeriat döneminde hırsızlıktan eli kesilen 200 iken bu dönemde kolundaki bilezik çalınırken eli kesilen kadın sayı 2078 ... şeriat demiyorum ama bu hukuk siztemi ağır cezalar içermeli. ölüm gibi mesela, hadım gibi, bunları taşlayarak ö.... neyse. çocuklara uzanan eller kopsun insallah. sapıklar vicdansızlar. abd mesela eleştiriyor idamı kendisi masallah bi kadın tecavüzünde bile idamı koyuyor devreye... türkiyedede gelsin idam artık. öcalan ve bunun gibi pis sapıklar ölsün.

Hayvanlar hala mal kapsamında maalesef, kanunlar onları canlı olarak kabul etmiyor ........
Kesinleşmiş özellikle çocuklarla ilgili suçlarda idam ve tecavüz suçlarında hadım yasası için sizinle aynı görüşteyim. Yaparım paşa paşa da içeride yatarım diyememeli kimse. Şu an ki uygulamada bu suçlular için tecrit kaldırılmalı, o haltı yiyen adam hapishanede başına geleceklere de razı olmalı. Adamları izole edip, hücrelerde, hastanelerde koruma altına almaktan vazgeçilmeli. Hatta mahkemeye falan giderken on dakika açıkta, halkın içinde unutsalar hiç de fena olmaz ....

Aynen öyle dediğim gibi millet işi çözmüş gerçektenn..
Tahrik war deyip, sonrada deli raporu alıp kurtuluyorlar işte en ağır cezadan..
Zaten böyle bir şeyi yaptıkları için normal olmadıkları kesin de işte,
bunu belge ile kanıtlamaya çalışıyorlar daha çok kurtulmak için..
Bu ölen yawrucağın ablası sinir krizi geçirmiş..
Şimdi ablası ömür boyu ister istemez içi hep kan ağlayacak..
Benim yüzümden oldu diye..
Birde amca oğluymuş Allahım yarabbim çıldırcam yaa :95:

Allah'ım sanki sık sık duyar oldum çocuk cinayetlerini sizin gibi internette gördüğümde daha dün içime korku düşmüştü bugünde acı haber geldi ve ilk gördüğümde büyük konuşmak değil ama bu zamanda dışarı tek başına çocuk oynamaya markete gönderilmez büyük erkek kardeşim var akşamları gidecekse markete falan tereddüt ediyoruz artık biz Rabbim korusun hepimizi ne isterler yavrularımızdan bu vicdansızlık neden

aynen katılıyorum idam cezası olunca kişi sonunda ölüm olan bir suçu çok zor işler. kişiyi dizginler huzuru getirir. ayrıca idam illaki şeriatla gelecek diye bir şey yoktur. örnek aldığımız bazı ülkelerde hala idam cezası geçerli. bunun en somut örneği abd işte... herkes diyoki abd dee idam olmsına ragmen hala suç oranın yüksek yahu abd kaç eyaletten oluşuyo eger idam olmsa o şuçlular hapiste tutulsa sonrada salınsa abd diye bir devlet kalmazdı idamla adamlar düzeni koruyor inanın bizde de olda ülkelmiz öyle huzurlu olurki o suç işleyen kişinin ölmesi bile yakınlarına ferahlık verir..

Son düzenleme:
Son günlerde duyduğumuz çocuk tecavüz ve cinayetleri hepimizi kahretti.
Böyle eli kolu bağlı oturup,hergün bir tecavüz veya cinayet haberi almak çok zor.
Bizler kk dan 10-15 arkadaş Mune ile birlikte çocuk istismarına,tacize,tecavüze dur diyebilmek için bir proje hazırlayıp başta meclis olmak üzere bazı kurum ve kuruluşlara gönderme kararı aldık.
Hepimiz çocukların maruz kaldığı kötü olayların bir tanesini ele alıp rapor hazırlıyoruz.
Destek olmak isteyen varsa çok seviniriz.
Her tüürlü fikir,düşünce,desteğe açığız.
Belki bizim göremediğimiz bir konuyu sizler hatırlatırsınız.
Konunun linki burda;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713107

Son düzenleme:
Çocuk kayıplarında yada cinayetlerinde artık ben ailelerde de suç buluyorum 6 yaşındaki bir çocuk tek başına nasıl parka gider aklım almıyor ailesi ile gitmesi gereken yerlere tek başına gidiyor sonrada üzücü haberlerini alıyoruz.Gizem'i öldüren kişi kuzeni çıktı birde haber sitelerinde evli ve çocuklu oldugu yazıyor küçük kızı öldürürken kendi çocuğu hiç mi aklına gelmedi.

Manisa'da kaybolan 9 yaşındaki çocukta su kuyusunda ölü bulundu,çocuk bir gece eve gelmiyor anne babaya söylemiyor kimseye haber vermiyor arkadaşında kalmıştır diye düşünmüş 9 yaşındaki bir çocuk arkadaşının evinde yatılımı kalır kalmaması gerek belki erken davranılmış olsaydı küçük umut bulunabilirdi.

Simdi gerçekten saçmaladiniz. Amerikan hukuk sistemi en az Türk hukuk sistemi kadar bozuk. Birçok insan 20 yildir idam cezasi aldi diye hapiste fakat simdi dna testlerden dolayi beraat edilmistir. Ayrica Amerikada mesela daha çok siyahlari cezalandiriyorlar,ve idam cezasi veriyorlar. Amerikadaki ceza evler üzerine aslinda bir takim seyler daha söyliyebilirimde fakat yorumum çok fazla uzun olurdu.

Iran'a zaten tamamen bir sorun. Oralarda sirf hükümet karsiti oldugun için homseksüel olma iddialariyla halk karsinda idam ediliyorsun. Ayrica tevavüz gibi vakalar elbette emniyetlere söylenmez iranda. Bir kiz çoçugu için bu ne kadar agir biliyormusun sen? Türkiyede bile agirken, Seriat ile yasayan iranda bir düsün ne kadar agir oldugunu. Yani irani lütfen hiç örnek olarak gösterme.

Asil ilginç olan scandinav ülkelerde agir ceza hapisleri yok fakat orda suç oranin daha az oldugunu görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…