çocuk cinayetleri

Türkiye'de insan yerine konman için heteroseksüel,zengin,yetişkin bir erkek olman gerekiyor,sistem hep onların lehine işliyor;yargı organının mağdurun değil de güçlünün yanında yer aldığı bir ülke burası.Bütün dünyanın pedofili(halk arasındaki adıyla sübyancılık)dediği şeye biz çocuk-gelin diyerek normalize ediyoruz.Anlı şanlı düğünlerle kutlayarak 9-10 yaşındaki çocukları imam nikahıyla dedesi yaşındaki adamlara başlık parası için satıyoruz,milletin bacak arasıyla fazlasıyla ilgili devlet büyüklerimiz kılını kıpırdatmıyor bir de üstüne ilköğretimlere emzirme odaları koymayı tasarlıyor. Kadından ve çocuktan sorumlu bakanımız da diyor ki çocuk evlilikleri masumca!,başbakanımız diyor ki ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum!küçücük kız çocuklarının başı erkekleri baştan çıkarmasın(!)denerek kapatılıyor bundan daha büyük çocuk istismarı , çocuğu cinsel meta haline getirme olamaz.Üniversiteden itibaren kadın ve çocuk haklarıyla ilgili katılmadığım konferans,söyleşi,yürüyüş kalmadı,dernekte de gönüllü çalıştım,çok tartışmaya da girdim ve bazı duyduklarım benim midemi o kadar bulandırdı ki anlatamam.Uzmanlar Türkiye'deki kız çocukları cinayetlerinde,tecavüzlerinin altında yatan en temel sebeplerden birinin misojinizm yani gizli kadın düşmanlığı olduğunu söylüyorlar ha bu arada Türkiye'nin yayınlanan istatistiklere göre dünyada Google'da en fazla ''çocuk .....su'' aratan millet olduğunu biliyor muydunuz?Ama hala kime sorsan Batılılar ahlaksız biz ahlaklıyız...
HH

Son düzenleme:

Burada idam cezasi konusulmadan önce, anne babaya egitim verilmesini konsumak gerek. Gizemin anneside "kizim çok akkiliydi felan" diyordu, iyide, kiz halen çoçukki, ne kadar akilli olursada olsun. Günümüzde annelere babalara anltilmali, 6 yasindaki çoçugu yalniz bir yere gidemez diye.

O manisa olayindan bana birseyler ters geliyor. Hiç bir normal anne baba çoçugu 1 gece eve gelmeyince "arkadasinda kalmistir" demez. Söylemesi agir ve zor fakat bence o çoçugun annesi, babasininda bu isin içinde parmagi var diye düsünüyorum. Tipki Ingilteredeki Maddi Mccann'in annesi babasi gibi.

iskandinav ülkelrinde ekonomik rahatlık var adamlar zaten rahat o yuzden suç oranı çok çok az....aslına bakarsanız ben idam gelsin istiyorum ama bizim ülkede ki hakım savcılarla bu olcak iş degil şimdi biz idam gelince sanıyoruz ki tecavuzculer katiller idam edilcek tabiki yanında masum nice insan gidicek... sanki bizde olmaycakmı hangi zihniyet yönetiyosa ülkeyi öbür zihniyettekileri idam edecek... yine sorun sorun ç yanş assagı tükürsen sakal yukarı tüükürsen misali... ama işte keşke yapılcak birsey olsa halimiz vahim cidden..

Doğru söze ne denir ...

Haberi duyduğumdan beri düşünüyorum ve bir anne baba devlet ne yaparsa yapsin ben aklini yitirmiş insanlara karsi caydirici olunabileceğini düşünmüyorum... O anne omur boyu o çocukla yapisik yasayamayacakti sonuçta bugün olmazsa yarin kafasina koymuş adam kinini beslemiş içinde....

Bizler kendi hislerimiz kendi aklimizla konuşup fikir yurutuyoruz ama bu pisliklerin kalbi de akli da bizim ki gibi işlemiyor... Bu isi yaparken asla yakalanmyacaklarini düşünen bir kafadan bahsediyoruz.. ya da giderim hapse diyor umurunda değil ki kendi cani kendi hayati bu yuzden idami da umursayacagini düşünmüyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle doğrusu bu, önce ailelere eğitim verilmeli. Benim çocuğum akıllıdır gibi bir bahane olamaz. Manisa olayında dediğiniz gibi bence de karışık bir şeyler var. 9 yaşında çocuk nasıl arkadaşında kalır ?

Başları sağolsun çok üzüldüm çocuk dışarda oyun da oynamalı gezmeli vs ama yanında mutlaka annesi olmalı oyun oynarken yanında olup izlemeli.çocuklar evet çok zekiler ama geçen tv de gördüm.çocuk saklambaç oynuyor ve arabanın tekelinin arkasına saklanıyor e arabada hareket ederken göremiyor ve çocuk oluyor.anneler kesinlikle yanlarında olmalı her aşamada diyorum ben ve ileride bi cani olmamaları için Allah sevgisi Allah korkusu asilanmali

Son düzenleme:

Skandinav ülkelerin zengin olmasi ile hiç alakasi yok. Adamlar egitimli, kültürlü insanlar. Orada mesela herkez ögretmen olamiyor. Ögretmenlik üniveristede çok agir bir bölümmüs ve herkez bu bölüme alinmiyor bile. Ögretmenlerede yüksek maas veriyorlarmis cünkü adamlar egitime çok önem veriyorlarmis.

Idam cezasini konusma yerine, ilk bast simdiki hukuk sistemi düzelmesi daha iyi olmazmi? 13 yasindaki çoçuk tecavüz edildi ve hakem "o kizin rizasi vardi" derken o mahluklar beraat edildi. Her sene kaç kiz çoçugu dedesi yasindaki insanlar ile evlendiriliyor,.. ve böyle binbir olay var Türkiyede. Onlari geçtim, ülkenin basinda olan insanlar bile milyarlarca çaldi, hiç herangi bir sekilde yargilama yok.

Türkiyede hukuk, adalet denilen birsey zaten yokki. Ve bunun üstüne Türkiyede erkeklere verilen özel statü (erkektir, yapardir) bu adamlarin sapitma nedenlerinden biri olabilir.

İdam cezaları konusunda bahsettiğiniz husus son derece gerçek, bu cezanın gündeme gelmesinde en büyük korkum bu, masum insanların okka altına gitmesi.
İran bence hiç bir konuda örnek teşkil etmiyor, çünkü şeriat dedikleri düzenin şeriatla hiç bir ilgisi yok. Hz. Muhammed (SAV) döneminde sadece bir kez idam cezası uygulanmıştır. Şeriat hükümleri öyle as, kes, öldür modunda değil, bence İran ve benzeri ülkeler de bu kanunları işlerine geldiği gibi uygulayarak büyük bir vebal altındalar.

Suç oranı az olan ülkelere bakıldığında eğitim sistemlerinin çok sağlam olduğu görülüyor, hiç bir şeyi atlamadan çocuk yetiştiriyorlar, daha özenliler. Bunun bence maddi refah seviyesi ile ilgisi yok, bir çocuğa eğitim vermenin, doğruyu yanlışı öğretmenin, ahlak kuralları ile ilgili yetiştirmenin ailenin tasarrufunda olduğuna inanıyorum, parayla pulla ilgili işler değil bunlar. Çocuk ailede temeli güzel alırsa büyüdüğünde iyi bir ebeveyn olabiliyor. Biz de balık baştan kokuyor. Öfkeyle idam gelsin diyoruz ama aslında çözüm bu değil...

Ne kadar güzel anlatmissiniz...

Evet, eger öyle bir düsünce var ise, bu demekki bu çoçuk daha öncede annesine, babasina bildirmeden, arkadasinda kalmistir.
Bu yine tuhaf birsey. Benim çoçugumun arkadasi bizde kalmak istediginde ben ilk önce annesi ile babasi ile irtibata geçerdim,
bu çoçuk bizde kalabilirmi diye?

Gerçekten çok tuhaf, benim annem resmen birak uyumayi, herkezi ayaga kaldirmis olurdu böyle birsey olsaydi,
özelikle daha 9 yasinda olmus olsaydim.

Mesaj tekrari

Son düzenleme:

O kız aklımdan çıkmıyor hiç
O hakimin ağzından çıkan o sözlere hala inanamıyorum
O dehşeti sindiremiyorum
Ve buna sessiz kalan milyonlarca insanı hala anlayamıyorum...

Anlamak çok zor o zihniyeti
Ben 20 yaşındayken rahmetli annem teyzeme bile yollamazdı kalmaya
Dört kız kardeşiz biz, tek ve değişmeyen ilk kuralı idi, asla benden bir yerde kalmak için izin istemeyin derdi
Hepinizi akşam olduğunda yataklarınızda göreceğim derdi rahmetli, asla izin vermezdi

Allahım sen koru minik günahsız ve savunmasız çocuklarımızı etrafta ne çok sapık ruhlu insan var sübyancılar arttı son zamanlarda okuduğumuz kaçıncı acı haber Allah aillelerine sabır versin ...

Kesinlikle katılıyorum.malesef ülkemizde idam gelsin deyince hemen yanlış anlaşılıyor ıran gibi mi olalım deniliyor ıran zaten Islami doğru düzgün yaşayan bi ülke değil.ben de bu devirde idamdan yana eğilim.çünkü HZ.Ömer‘in adaleti ülkemizde hatta dünyada yok o yüzden bi çok suçlu idam edileceği gibi masumlarda idam edilmek soruda kalır. Ve Batıyı lütfen dört dörtlük sanmayın.ABD evet gelişmiş bir ulke fakat gelir dagilimi eşitsizliği de en yüksek bi ülke.yani fakirlik diz boyu.hele hapishanelerini bi görseniz aklınız durur.

Son düzenleme:

Benim annemde öyle. Biz küçükken kuzenlerimizde kalmak için yalvariyorduk ve çook nadir bir sekilde izin çikiyordu.
Annem herzaman "herkez kendi evine" derdi.
Yani birak izinsiz bir sekilde bi arkadasta kalmayi, öyle birsey hakikatten olmus olsaydi ve annem beni bulsaydi
yemin ile (heleki o yasta) bir firça atip üzerine temiz sopa atip götümün üstüne otururdum.

Hem ne sopa =))
Biz de bir de başkalarını alet etmeyin, beni insanlarla muhatap etmeyin kuralı vardı
Yani açıp teyzem izin istese, fırça bize =))
Hiç kızmadım anneme, doğrusunu yapmış
Hele bir de izinsiz gideceksin, bir de seni yakalayacak rahmetli, hayal bile edemiyorum =)

Çok üzüldüm çok benimde oglum vardaha 5 aylik ama inanin bana o kadar endişeliyimki insanlarimiz sapiklasti canilesti .......çoçuk istismari cok bizim ülkemizde küçük yasta calistirilan anne babasindan dayak diyen okula gidecegi yasta evde kardeslerine bakan cocuklar ....gecenlerde bi haber okudum ikibucuk aylik bebegi evde birakip annesini almaya otagara gitmis ve evde ocakta süt kaynatiyormus ve süt tasinca gaz yayilmis eve ve bebek zehirlenmis inanin anne o kadar piskindiki..bizim basimiza illa birsey gelmesi lazim ki tedbir alalim arabadan denize dusen bebegi gordukten sonra disarida herkesi arabanin kemerini takarken goruyorum bu olaydan once bebekler arabadan sarka sarka goturuluyordu ......insanlatimiz cok cahillesti cocuk dogurmayi bi halt saniyorlar hic dusunmuyorlar
ben bu cocuga nasil iyi bir hayat kurarim nasil okuturum . diye.....egitim ve bu yasalarin kesinlikle degismesi lazim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…