çocuk cinayetleri

İşte kilit nokta bu; ahlak eğitimi
Çok öfkelendiğim zaman bende diyorum asın bu canileri
Ama çözüm değil
Ebeveynleri eğitmedikçe böyle hasta ruhlular hep aramızda olacak
Öldürmeyi televizyondan, oyunlardan öğreniyorlar
Çocuk hayvan öldürüyor aferin alıyor
Kaçını asacaksın ki
Bana hayvan sevgisini rahmetli annem öğretti, hayvanlardan çok korktuğu halde (bu korkusunu ancak 50 yaşında yenebildi)
Hatırladığım en eskisi karıncalar, kaldırımda görmüştük sakın basma demişti rahmetli, onlarında anneleri var, çocukları var, beklerler birbirlerini, öyle inanmışım ki hala hiç bir haşereyi öldüremem. Annemle babamın ayrıldığı yıldı çocuklarla beş taş oynadım, çikolatasına; hayatımın ilk tokadını yedim babamdan sen nasıl kumar oynadın diye. Okula bile gitmiyordum o zaman. Şimdiki ebeveynler şiddete inanıyor, bir çoğunda gördüm bunu, koyun olmasınlar kurt olsunlar diye, çocukların ruh sağlığı ile oynuyorlar. Olan olduktan sonra adamı assan,kessen ne fayda....

Son düzenleme:
tam bir vahşet.ben de adanadayım otobüslere kayıp diye fotolarını asmışlardı birsürü. bugün haberi okuyunca kanım dondu.nasıl bir hastalıklı beyin küçücük bir çocuğa bu işkenceleri yapar. Rabbim tüm evlatları anne babalarına bağışlasın. Bunu yapana da bu dünyada ve ahirette cezasını versin inşallah

Yazık minicik yavrulara... Haberleri izlemekten korkar olduk, nasıl bir yozlaşma içindeyiz...
Okullarda sürekli bu tarz konularda eğitim veriliyor gerek ailelere gerek öğrencilere, daha geçenlerde cinsel istismarı anlattım çocuklara...
Şu insan bozuntularına ne demeli bilmiyorum...

Allah hic bir anne babaya evlat acisi yasatmasin hic bi masum hayatta bu sekilde son bulmasin sabahtan beri o Kadar uzgunum ki anlatamam ailesini dusunmek bile istemiyorum ama anlayamadigim bisey var maalesef dunya bu Kadar kotulesmis insalar bu Kadar canilesmisken bir anne 6 yasinda kucucuk korunmasiz bi yavruyu tek basina nasil parka gonderir?Boyle olucagini bilseydi eminim izin vermezdi ama nerdeyse hergun Duyar olduk bu tur olaylari ben artik kendimden bile suphelenir oldum,9 yasinda bi cocuk basibos sokaklarda,Internet cafelerde,gece eve gelmiyo arkadasia gitmistir diye bir ailecok saskinim gercekten.

Maalesef bu tarz haberleri okuyup duydukca psikolojim bozuluyor. Oglun 13 aylik.bazen o kendi kendine oynarken ona bakiyorum ve ya benim yavrumun basina gelseydi o igrenc olaylar diye dusunuyorum. Yemin ederim delirecek gibi oluyorum.ya kelime yetmiyorum inanilmaz bisey bu.savunmasiz meleklere nasil yapiliyor bu. bence kesinlikle bu tarz olaylarda idam kararinin kayitsiz sartsiz uygulanmasi gerekiyor.bikac gun sonra ise baslayacagim oglumu bakiciya birakicam ilk defa ayrilicam ondan. Gece yatarken uykularim kaciyor dusunmekten kabuslar goruyorum. Allah tum anne babalara yardimci olsun.

Çok üzüldüm üstelik en acı veren tarafı minicik bir yavru olması...Ablasının annesinin feryatları içimi yaktı.Devlet bence önlem almalı bu konuda madem aileler almıyor ailelere seminer düzenlenebilir yada parklara güvenlik konabilir ama bunlara bir son verilmeli artık.

Nette haber gordum.
Yurtdisinda biri 1 yasindaki uvey ogluna tecavuz edip oldurmus. Hapishanede 20 adam ona tecavuz etmis ve bayagi yaralamislar.
Bence adalet boyle bir sey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

devletin nasıl çok yapacağı birşey yok? çocuk eğitimi de önemli ama bence bütün bunların yanında, yasaları daha da ağırlaştırabilirler, koruma isteyen kadınlara sahip çıkabilirler, çocuk ölüm taviz ve tecavüzleri cezaları arttırarak (en azından) göz korkutabilirler. Karısını öldürüpte 5-10 sene sonra çıkan adamlar var içimizde halkın arasında. Devletin yapması gerekn çok şey var ama ...

Son düzenleme:
Çok korkunç bi durum. İnsanlar öldügünemi üzülsün hangi sekilde öldügünemi üzülsün?! Ne kadar acı Allahım kimseye yasatmasın bu acıyı.

Bu aralar cok olmaya başladı bu konular. yada vardıda gündemde tutulmuyodu. bilemiyorum.

Ama onu bunu bosverin cocugunuzu tek asla bırakmayın gerekirse sıkın yapıcak bisi yok. sonradan ahlayıp vahlamaktansa.. :18:

İnsanlar artık en yakınına güvenemez oldu. Zaten yabancı neden ugrassınki benimle?

Allah ıslah etsin bu tip yaratıkları.

ve son olarak İDAM GELMELİ.

bence boyle ruh hastalarina iskence edilerek idam getirilmeli...
evden cikmaya korkuyorum
kapıya guvenlik gelse bile acmiyorum kafayi yedim bu haberler yuzunden..
cocugum olsa kucagimdan dusurmem herhalde

Yapmıyorlar işte, bu kaçıncı aile ocağına ateş düşen
Cezalar caydırıcı değil, eğitim hiç yok
Herkes Allah'a emanet
Yapacağı çok şey varken izliyor devlet ....

Ben de sabahtan beri kendimde degilim.. hem gizemin olayi hem umutun olayi beni cok etkiledi cok uzuldum

Ben bu olaylarda baska bir konuya dikkat cekmek istiyorum...

Gizemin annesine bende ilk basta kizdim.. kucucuk bir cocugu nasil tek basina birakir diye. Sonra o kadinin hayatini dusundum.. gizem haric 3 cocugu daha var.. evi, kocasi, kolu komsusu.. sorumluluklari o kadar fazla ki gizemi artik kucuk bir cocuk olarak degil yetiskin olarak goruyor, oyle gormek istiyor.. kayboldugu gun gizemi anlatirken 5 yasinda cocuk degilde genc kiz kaybolmus gibi anlatiyor.. 5 yasinda cocuk akli basinda olmaz, yabancilara kanar, her ttarafa goturulur.. anne bunun farkinda degil..

umutun olayi da bu olaya yakin... umut un kendinden kucuk kardesleri var.. anne evde islerle.mesgul.. aksama yemek yetisecek, ev temizlenecek... o kadar cocugundan habersiz ki 9 yasindaki cocuk aksamlara kadar internet kafelerde (bana gore cocuk icin en tehlikeli yerlerden biri) sokaklarda geziyor.. anne hala yapmaz gitmez diyor.. ama sen evde islerini yaparken bu cocuk internet kafelere gitmis..

Annelere ve tabiki ailelere cok is dusuyor.. artik oyle bir zamanda yasiyoruz ki sadece dogurayim, giydireyim doyurayimla olmuyor.. ilgili bilincli aileler olmaliyiz.. cocuklarimizla kaliteli ve dikkatli zaman gecirmeliyiz...

her taraf pislik sapik insanlarla dolu.. cocuklarimizi bu tehlikeden korumak icin once biz bilinclenmeliyiz... gerekirse bir tane cocugumuz olsun ama gozumuz gibi bakalim... varsin ev isi yemek.kalsin ama cocugumuza yetelim..

3 yasinda bir kizim var.. rabbim acisini gostermesin.. bu cocuklarin annesinin yerinde olmayi dusundukce aklimi kaybedecek gibi oluyorum... nolur cocuklarimiza sahip cikalim... (

o meleğe yapılanları aklım almıyor.o kadar üzgünüm ki,sırf burada içimi dökmek için girdim şu siteye.melek yüzlü masum bir yavruya daha doğrusu bir canlıya bunu yapan kişi insan olabilir mi bilemiyorum.bir de işkenceyle öldürmüş.önce bıçaklamış sonra da onu ateşe vermiş,hala canlıyken ((içim sızlıyor ne desem boş.

Cok üzüldüm icim sızladı idam iste bu gibi insanlara haktir hak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Cok üzüldüm icim sızladı idam iste bu gibi insanlara haktir hak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence idam az kalir. Hic bir sekilde zaten naparsan yap, ona yasattigi acilari yasatamazsin. O yuzden zalimler icin yasasin cehennem.

O insani yetistirenler nasil yetistirdi cok merak ediyorum. Bu tur insanlar uzerinde arastirma yapan sosyal bilimciler, piskologlar olsa keske de, insanlar cocuk yetistirme konusunda egitilse.

6 aylık bi kızım var bu sabah müge anlının programnda izlerken içim almadı değiştirdim gözlerim doldu dayanamadım kendimi o ailenn yerinde düşünemedi sonra nasıl bi dünyaya çocuk getirdm bn Allahım dedim korkar oldum herşeyden ve herkesden rabbim kimselere göstermesin programın sonundada Umut un haberini aldım izlemek istemedm tv kapattm çocuumu kendimdn bi saniye bile ayırmamalıyım diye düşündm bilemiorum sonumuz nasıl olcak görünenler çok korkutucu

cocugun kayboldugunu duydugumda anne pazara cocuk parka diye okudugumda soka girdim yeminle nasil sinirlendimse esim yatak odasindan geldi ne oldu diye yalniz basima 3 cocuk buyutuyorum daha birgun yalniz birakmadim annemde bizi oyle tek basimiza hic birakmadi yapanlarin rabbim bin turlu belasini versin ama annelerde cok tehbirli olmali zaman cok degisdi benimde yegenimi kacirdilar 9 yasindaydi 1 ay sonra bulundu ne acilar cekdi ablam ve tum ailem simdi yegenim 18 yasinda ama halen izlerini tasiyor anneler cocuklarimiza lutfen daha dikkatli olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…