çocuk cinayetleri

zanlı tanıdıkmış neymiş gizemin ablasını istemiş olmaz demişler intikam almak istemiş nasıl kıydın bu çocuğa ayır parkta okadar çocuk varken neden gizem

​eVet amcasının oğluymuş.

Hele Gizem cinayeti varyaa o şer.fsizi bi de 100 polis korumuş ! nesini koruyorsanız! verin halk lime lime edip parçalasın ! ah o ablası olacak zavallı ömrünce unutur mu o güzel kardeşini.ağla ağla helak oldum ya çok sinirlerim bozuldu o kızın yerine kendimi koyuyorum da ölse bu kadar acı çekmezdi

Çok çok kötü bir devirdeyiz. Tedbiri elden bırakmamak gerek. Allah yardımcımız olsun.

Nasıl hastalıklı bir beyin, nasıl bir psikopatlık ki arama çalışmalarına bile katılmış şerefsiz
Arama çalışmalarına bile katılmış,haber sitesinin birinde evli ve çocuklu yazıyordu küçük kızı öldürürken hiç kendi çocuğu aklına gelmedimi acaba nasıl bir intikam duygusuymuş bu.

zanlı tanıdıkmış neymiş gizemin ablasını istemiş olmaz demişler intikam almak istemiş nasıl kıydın bu çocuğa ayır parkta okadar çocuk varken neden gizem

konuyu detaylı bilmiyorum ama ne alakasız bir yorum bu. parktaki o kadar çocukta anaların evladı

Arama çalışmalarına bile katılmış,haber sitesinin birinde evli ve çocuklu yazıyordu küçük kızı öldürürken hiç kendi çocuğu aklına gelmedimi acaba nasıl bir intikam duygusuymuş bu.

Pisliğe bahane arıyor işte, ne intikamı. İnsan derdi kimleyse ondan intikam alır, bence intikamla ilgisi yok, adam manyak, çocuk kendisini tanıdığı için direnmeyeceğini hesaplamış olmalı. Tanımadığı bir çocuk olsaydı bağırıp çağırıp yardım isteyebilirdi, arabasına falan bindiremezdi. Ruh hastası cani

Türkiye'nin acilen idam'ı konuşması gerekiyor.....

valla devletin yapacağı birşey yok diyon da.
bence devlet bir an önce idamı geri getirmeli.bak o zaman sorun kaliyormu.
kim cesaret edebiliyor

Allah seni kahretsin...

Gizem'in katiline avukat bulunamıyorGizem'in katiline avukat bulunamıyor Adana'da bıçaklanıp yakılmış şekilde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akeniz'i öldüren şahsın barodan avukat talebi 41 avukat tarafından reddedildi. Pazar günü evinin önünde oynarken kaybolan.Gizem Akdeniz, gece Kabasakal Mezarlığı arkasındaki Rüzgarlı Tepe mevkiinde bıçaklanmış ve yakılmış halde bulundu. Polis, Gizem'i öldürdüğü ileri sürülen babasının amcasının oğlu olan S.A.'yı gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden zanlı, sorgusunu ardından adliyeye sevk edildi. S.A., Adana Barosu'ndan avukat talebinde bulundu. Ancak baroya kayıtlı 41 avukat katil zanlısını savunmak istemedi. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı Baro'ya yazı yazdı. Yazının ardından baro, baro yönetim kurulu üyesi avukat A.F.U.'yu görevlendirdi. Avukatın, katil zanlısının savcılıktaki sorgusuna katıldığı bildirildi.

Son düzenleme:
valla devletin yapacağı birşey yok diyon da.
bence devlet bir an önce idamı geri getirmeli.bak o zaman sorun kaliyormu.
kim cesaret edebiliyor
Bu tür olaylarda idamı bende desteklerim herkes gibi ama ailelerede eğitim verilmesi,bilinçlenmesi gerek,eski oturdugumuz semtte bazı ailelerin çocukları gece yarılarına kadar sokakta oyun oynardı gece 2-3 hatta sabah ezanlarına kadar hatta annem çocukların annesine kızardı bu saate kadar sokakta çocuk oyun oynar mı derdi anneleri oynasınlar ne olacak derdi ne yazikki bilinçsiz aileler çok bu konuda.

Medyada duyurulması bazılarının aklına ,eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmesi gibi oluyor..
Tetikliyor bence...
Ama neden eskisine göre daha çok...
Ya medya önceden duyurmuyordu.Yada gerçekten çoğaldı..
Toplum yozlaştı bence..
Allah korkusu kalmamış insanlar çoğaldı..

Bazı aileler çocuklarına; kah kötü bir çocukluk yaşatarak ,
kah disiplin vermeyerek ,
kah eğitim vermeyerek,
ahlak vermeyerek,
Allah korkusu vermeyerek ;
topluma canavar yetiştiriyor..

Tv nin kötü etkileri oldu.. subliminal ögeler falan da var..

Eskiden kendilerinin sokakta rahat oynadığını düşünen rahat anneler de oluyor..
Çocucuğunu fazla sıkmak istemeyen anneler de oluyor.
.
Görüyoruz ki ,çocuklar,ergenler titizlikle korunacak..

Tv konusunda ,şiddet,cinsellik içeren ögelere yasaklama getirilecek..

Bir örnek vereyim ''öpüşme sahnesi ''çıktığında çocuklar var diye değiştirelim derdim.Ablam''öğrensinler''deyip geniş davranırdı.Beni sinir ederdi.O yaşta öğrenip ne yapacak ,önceliği o mu yani!Erkenden uyarılmaya ne gerek var..Bu konu büyük çocukluktan ergenliğe kadar böyle gitti.

Tv sayesinde ergenlik yaşı düştü'deniyor..

Oyunlar şiddet içerikli,kanlı..

Bu konuda uygar anne olmanın lüzümu yok.

Tehlikeler hakkında, anne, baba bilgi verecek..

Tehlikeler hakkında bilgi derken:

Ben hiç hatırlamam çocukken,annem bu konualarda bilgi versin..
Köyde geçmişti çocukluğum,dağ bayır dolaşırdık.Allah'tan başımıza bir şey gelmemiş..

Geçen ;bir Uzakdoğu vidosunda anne iki üç yaşındaki kız çocuğuna hayat dersleri veriyorduı,çok hoştu.
Şunun gşbi:''Sana yabancı biri bisküvi vereceğim derse ,ne yapacaksın?
Alırım'' diyordu şeker kız.
Anne ''hayııır''diye öğretmeye çalışıyordu..
Ben de çocucuğum olursa böyle yaparım diye düşünüp gülümsemiştim..

Bir de cezalar caydırıcı olacak..Cezası cümle aleme duyurulacak..
Ama bu sadece yama gibi bir şey.Ahlak eğitimi şart..

Son düzenleme:
konuyu detaylı bilmiyorum ama ne alakasız bir yorum bu. parktaki o kadar çocukta anaların evladı

yorumum kötü amaçlı değil parkta o kadar çocuk varsa diğer çocuklar yada ebeveyler neden nereye götürüyorsun dememiş tanıdık bile olsa okudum ifadesini kanım dondu çocuğu canlı yakmış nasıl bir vahşet

Ailece cok uzgunuz bizde.Allah ailesine sabir versin.Ben de hep bunu dusunuyorum biliyormusun bu canilik hep varmiydi diye.Ustelik caniler hep ailenin yakinlari.En zoru da bu.Cocuk tanidigi icin rahatlikla gidiyor malesef.Gercekten nasil koruyacagiz cocuklarimizi.Cok endiseliyim ben de.En yakinimizdaki bir cani olabiliyor hic renk vermeden yanimizda yamacimizda oluyor.Rahmetli gizem olaynda da babanin amca ogluymus.ustelik evli ve cocugu var.simdi bu adam bu gune kadar sen ben gibi normal hayat suruyor bi yanlisi yok normal bir aile babasi.suphelendirecek bir hareketi olmadigindan bu caniden cocuklarini korumak ailenin aklina gelmez ki.icimizde yakinimizdaki canileri nasil tespit edecegiz.bak simdi haberlerde soyluyor el eke tutusup gitmisler.diyecek soz yok gercekten.yalniz bu tur canilerin derhal idam edilmesini isterdim bir anne olarak.tek bir nefes almasina bile musade edilmemeli.o nasil kiymis bu masuma bedelini odemeli bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Toplum sapittikca iyi cocuk yetistiremiyor malesef. Hersey ayaklar altinda, uyusturycu kullanimi com artmis, kucucukken bira gobegi yapmis cocuklar. Ne bekliyebiliriz ki.

Ya kızlar, siz hiç rasrtladınız mı bilmiyorum...
Facede ordan oraya gezdiğim birgündü..
Gezmem normalde başkalarının profilini.,İlk defa bakayım dedim,nasıl insanlar var..

Bir topluluğa rastladım..!!!

Resmen sapık kanlı bir tarikat gibi düşünceleri vardı!

İnsan eti yemekten,kan tadını sevmekten bahsediyorlardı!

Belki gırgırına(ki ciddi bir havadaydılar) ama ne malum etkilenmedikleri.

Okuyup hemen çıktım,nevrim dönmüştü.Bu neydi ya'dedim tüylerim ürpermişti.
Gerçek diyalogdu bunlar.Kitap değil,film değil..

Gerilim kitaplarından ,filmlerinden mı etkilendiler bilmiyorum..
Ben de izlerim arada,okurum ama çok değil.
Bunlar ya çok okudu,kafayı sıyırdı..
Yada sapık ruhlu insanlar biraraya gelmiş.
Yada her ikisi.

Şikayet etmek lazımdı aslında..

Son düzenleme:
ölen çocuklar tecavüze uğramamış diye sevinebiliyorsam artık siz düşünün artık ne hale geldim, getirdiler!!!

Çok ama çok üzgünüm , içim yandı , parçalandı.. Ah yavrum gizem nasılda korkmuştur o canavarın ellerinde

Umut ALLAH(C.C)'ım seni ve gizemi cennetine almıştır şimdi ALLAH(C.C)'ım düşmanımızın başına vermesin...(amin...)

Aminnnnn kurban olduğum Rabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…