zanlı tanıdıkmış neymiş gizemin ablasını istemiş olmaz demişler intikam almak istemiş nasıl kıydın bu çocuğa ayır parkta okadar çocuk varken neden gizem
​eVet amcasının oğluymuş.
Arama çalışmalarına bile katılmış,haber sitesinin birinde evli ve çocuklu yazıyordu küçük kızı öldürürken hiç kendi çocuğu aklına gelmedimi acaba nasıl bir intikam duygusuymuş bu.Nasıl hastalıklı bir beyin, nasıl bir psikopatlık ki arama çalışmalarına bile katılmış şerefsiz
zanlı tanıdıkmış neymiş gizemin ablasını istemiş olmaz demişler intikam almak istemiş nasıl kıydın bu çocuğa ayır parkta okadar çocuk varken neden gizem
Arama çalışmalarına bile katılmış,haber sitesinin birinde evli ve çocuklu yazıyordu küçük kızı öldürürken hiç kendi çocuğu aklına gelmedimi acaba nasıl bir intikam duygusuymuş bu.
Dün gazetede Adana'da küçük bir kızın kaybolduğunu okudum, bu sabah cesedinin bulunduğunu öğrendim. Küçük Gizem, resmine bir baktım can parçası, nasıl güzel bir evlat. Bir iki hafta önce Kars'ta ölen çocuk... Ne kadar çok görmeye başladık bu haberleri. Neler oluyor, bu toplumsal cinnetin sebebi ne ? Çocuklarımızı nasıl muhafaza edeceğiz ? Mahvoldum bu sabah, gazetede çocuğun resmine öylece bakakaldım. Bu canilik hep var mıydı yoksa yeni bir şey mi. Kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri içim katılıyor artık. Devletin çok yapacağı bir şey yok, kanunlar belli peki nasıl koruyacağız bu çocukları ?
konuyu detaylı bilmiyorum ama ne alakasız bir yorum bu. parktaki o kadar çocukta anaların evladı
Bu tür olaylarda idamı bende desteklerim herkes gibi ama ailelerede eğitim verilmesi,bilinçlenmesi gerek,eski oturdugumuz semtte bazı ailelerin çocukları gece yarılarına kadar sokakta oyun oynardı gece 2-3 hatta sabah ezanlarına kadar hatta annem çocukların annesine kızardı bu saate kadar sokakta çocuk oyun oynar mı derdi anneleri oynasınlar ne olacak derdi ne yazikki bilinçsiz aileler çok bu konuda.valla devletin yapacağı birşey yok diyon da.
bence devlet bir an önce idamı geri getirmeli.bak o zaman sorun kaliyormu.
kim cesaret edebiliyor
konuyu detaylı bilmiyorum ama ne alakasız bir yorum bu. parktaki o kadar çocukta anaların evladı
Dün gazetede Adana'da küçük bir kızın kaybolduğunu okudum, bu sabah cesedinin bulunduğunu öğrendim. Küçük Gizem, resmine bir baktım can parçası, nasıl güzel bir evlat. Bir iki hafta önce Kars'ta ölen çocuk... Ne kadar çok görmeye başladık bu haberleri. Neler oluyor, bu toplumsal cinnetin sebebi ne ? Çocuklarımızı nasıl muhafaza edeceğiz ? Mahvoldum bu sabah, gazetede çocuğun resmine öylece bakakaldım. Bu canilik hep var mıydı yoksa yeni bir şey mi. Kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri içim katılıyor artık. Devletin çok yapacağı bir şey yok, kanunlar belli peki nasıl koruyacağız bu çocukları ?
Allah seni kahretsin...
Gizem'in katiline avukat bulunamıyorGizem'in katiline avukat bulunamıyor Adana'da bıçaklanıp yakılmış şekilde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akeniz'i öldüren şahsın barodan avukat talebi 41 avukat tarafından reddedildi. Pazar günü evinin önünde oynarken kaybolan.Gizem Akdeniz, gece Kabasakal Mezarlığı arkasındaki Rüzgarlı Tepe mevkiinde bıçaklanmış ve yakılmış halde bulundu. Polis, Gizem'i öldürdüğü ileri sürülen babasının amcasının oğlu olan S.A.'yı gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden zanlı, sorgusunu ardından adliyeye sevk edildi. S.A., Adana Barosu'ndan avukat talebinde bulundu. Ancak baroya kayıtlı 41 avukat katil zanlısını savunmak istemedi. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı Baro'ya yazı yazdı. Yazının ardından baro, baro yönetim kurulu üyesi avukat A.F.U.'yu görevlendirdi. Avukatın, katil zanlısının savcılıktaki sorgusuna katıldığı bildirildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?