- 3 Kasım 2015
- 457
- 667
- 103
- Konu Sahibi mavimavi33
-
"Kızınıza hata dahi yapsan gel bana anlat. Sonuçta annenim, üzülsem de sana zarar gelmesini istemem" deyin ve size güvenmesini sağlayın. eşiniz bence de konuşsun ama siz de çocuğu kenara çekip "bir daha böyle bir şey yaptığını duyarsam (kime olursa olsun) kötü olur falan diye korkutun. Ailesi de ister kızsın ister küssün bu böyle devam ederse bu çocuk ileride bildiğimiz sapık olacak!!Merhabalar, ben ilk defa yazıyorum. 8 ve 10 yaşlarında İki kız çocuğum var. Dün akşam kızlarıma çocuk istismarı hakkında bilgi vermek için bir video izlettim biraz konuşup anlattım. Küçük kızım evet anne bize 2. sınıfta anlattılar dedi. Gece yatınca ağlamaya başladı ve anlattı.
Kuzeninin kendisini ve bir arkadaşını öptüğünü söyledi. Şu an kızım 3. sınıfa gidiyor. Kuzeni de 5. sınıfa gidiyor. Olayın ne zaman olduğunu sorunca 1. sınıfa giderken oldu dedi. Bu arada aile apartmanında oturuyoruz. Kayınvalidem ve üç eltiyiz, kayınvalidemin de eltilerimin de kız çocuğu yok. Olay şöyle olmuş.
Kuzeni yine kendinden küçük erkek kuzeniyle apartman içinde bişeyler yapıyorlarmış. Benim küçük kız ve arkadaşı apartman dışından merak etmişler ne yapıyorsunuz diye sormuşlar.
Kuzeni de gelin size göstereyim demiş. Merdivenin altında bir boşluk var, biz sındırma diyoruz. Oraya sokmuş çocukları, ikisini de dudaktan iki kere öpmüş. Aramızda sır sakın annenize söylemeyin demiş.
Kızım o zaman çok istedim ama kızarsın diye söyleyemedim diyor. Halbuki çok kızan bağıran bir anne değilim.
Bu çocuk aynı şeyi büyük kızıma da yapmıştı o zaman ikisi de 6 yaşındaydı. Eltime söylemek istemedim uyarması için Babaannesine söyledim, senin kızın neden yapmış dedi çok kızdırdı beni. Çok açıkça olmasa da çocuğu uyardım.
Şu an eşime söyledim. Ben babasıyla konuşayım diyor ama ben çocuğu kenara çekip uyarmak iyice tembihlemek istiyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu yada bu konu hakkında ne yapmalıyım yardımcı olun..
elbette diğeri de çocuk üstelik belli ki ciddi sorunları olan bir çocuk. muhtemelen ailede sorun yaşıyor,hatta belki tacize uğradı vss...araştırılmalı.ancak çocuk ,kızın ablasına da 4 sene önce aynı şeyi yapmış.bu büyük bir sorun..Yapmayın o da çocuk ama. Olay olduğunda daha da küçükmüş. Muhtemelen merakını gidermeye çalıştı. O yaşlar bu tip şeyleri merak etme yaşıdır.
Tekrar olmamış, üzerinden iki sene geçmiş. Aileyi uyarın, çocuğu uyarın ama ona da kızmayın. Görüp merak edip uygulamaya çalışıyorlar çocuklar.
Direkt çocuğun yüzüne ne yaptığını bildiğinizi söyleyin. Azarlayın. Bir daha olursa canını yakacağınızı söyleyin.
Ya cinsel organını merak ederse? Annesi o çocuğu ciddi ciddi uyaracak mı sizce?bakın bunu asla yapmayın. bu tip mesajları yapmayacaklarınız olarak kenara not edin.
Ya cinsel organını merak ederse? Annesi o çocuğu ciddi ciddi uyaracak mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?