aynen canım balayında başladı ya :) şaka dedim geçtim ama bildiğin her gün duyar oldumerken tatlım sanki benim eşimde6. ayımızda başladı eşin gibi 10. ayda anca ikna edebildi beniyoksa ben rahat 2 sene diyodum
evet sorumluluğun çoğu annede olyor onlara konuşması kolay geliyorevet istemesini çok iyi anlıyorum benimde eşim çok istiyor ama burada size görev düşüyor. ben eşime söyledim zamanı gelince benden evladımız olsun çok istiyorum ama nolur baskıyla olmasın çünkü bana çok büyük sorumluluk yüklenecek henüz hazır değilim dedim. artık hiç birşey demiyor. babanında mutlaka çok büyük oranda hayatı değişecek ama inan anne kadar değil. o sebeple kendini gerçekten hazır hissettiğinde çocuk sahibi olun. bor.larınız bitince evliliğin tadına bakın. gitmek istediğiniz yerler varsa gidin edin. yaşınız çok genç daha.
çocuklarakarşı sevgisi varmı mesela benim gördüğü yerde bebek yada çocuğa salça olur işin garibi çocuklarda ona ilgi duyar kayıtsız kalanı görmedim henüzaynen canım balayında başladı ya :) şaka dedim geçtim ama bildiğin her gün duyar oldum
sağlık sorunu olmadıkça 25 yaş geç sayılmaz benceSen istediğinde de ya bebegin gelmezse. Yaşin çok küçük degil
aynı şekilde bizimki varsa ortamda anaya babaya gerek kalmaz ve inanılmaz şekilde çocukları çekiyor kendine o bıraksa çocuk bırakmıyor öyle söyliyim :)çocuklarakarşı sevgisi varmı mesela benim gördüğü yerde bebek yada çocuğa salça olur işin garibi çocuklarda ona ilgi duyar kayıtsız kalanı görmedim henüz
doğru onuda düşünüyorum ama kimisi çok ister ya bebeğim olsun diye bende o yok nasıl olacakSen istediğinde de ya bebegin gelmezse. Yaşin çok küçük degil
benimde tek derdim bu açıkcası bilsem ki 1 sene sonra bende isticem bekliyim ama ya istemezsem o duyguyu yaşayamazsamBence yaşınız çok erken değil evliliğiniz biraz erken ama eşiniz çok istiyorsa hamile kaldığınızı öğrendiğinizde fikriniz değişebilir. Ya kendiniz hiç hazır hissetmezseniz beklemeye devam mı edeceksiniz?
ben 25 eşim 27kaç yaşlarındasınız
millete ana baba ısrar eder bizim aileler daha erken der :) ama bizimki anlamaz 2-3 seneyi geçti şöyle 1-1,5 sene olsa anlarım zatenEn az 2-3 yıl yapma derim ,süphesiz cok cok guzel bir duygu bebek sahibi olmak ama once evliligin otursun tadini cikar :)
Soranlarada simdi dusunmuyoruz de
ne zaman hissediceksin ki kadınlar anne zaten yiğenlerine bile canını vericeksn kendi çocuğun olsa nasıl olur düşünsene dyorhım...valla çocuk güzel şey ama büyük sorumluluk eğer hazır hissetmiyorsan gerçekleştirmek istediğn hayallerin planların(kariyer vb..) varsa balta vurabilir çocuk olayı.son kararı sen vereceksin eşin seni seviyorsa hiçbir problemniz yoksa ne güzel işte maaşalah..çocuk seven erkek az bulunur bence kıymetini bil eşin senin hazır hissetmedğini söylediğinde ne diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?