çocuk çocuk çocuk

evet istemesini çok iyi anlıyorum benimde eşim çok istiyor ama burada size görev düşüyor. ben eşime söyledim zamanı gelince benden evladımız olsun çok istiyorum ama nolur baskıyla olmasın çünkü bana çok büyük sorumluluk yüklenecek henüz hazır değilim dedim. artık hiç birşey demiyor. babanında mutlaka çok büyük oranda hayatı değişecek ama inan anne kadar değil. o sebeple kendini gerçekten hazır hissettiğinde çocuk sahibi olun. bor.larınız bitince evliliğin tadına bakın. gitmek istediğiniz yerler varsa gidin edin. yaşınız çok genç daha.

evet sorumluluğun çoğu annede olyor onlara konuşması kolay geliyor

aynen canım balayında başladı ya :) şaka dedim geçtim ama bildiğin her gün duyar oldum
çocuklarakarşı sevgisi varmı mesela benim gördüğü yerde bebek yada çocuğa salça olur işin garibi çocuklarda ona ilgi duyar kayıtsız kalanı görmedim henüz

Siz kendinizi hazır hissetmiyorsanız yapmayın bunuda açık açık tatlı dille eşinize anlatın

5 ay nedir daha çok yeni evlisin bari en az 1 yılınız dolsun öyle düşün

Bence yaşınız çok erken değil evliliğiniz biraz erken ama eşiniz çok istiyorsa hamile kaldığınızı öğrendiğinizde fikriniz değişebilir. Ya kendiniz hiç hazır hissetmezseniz beklemeye devam mı edeceksiniz?

çocuklarakarşı sevgisi varmı mesela benim gördüğü yerde bebek yada çocuğa salça olur işin garibi çocuklarda ona ilgi duyar kayıtsız kalanı görmedim henüz
aynı şekilde bizimki varsa ortamda anaya babaya gerek kalmaz ve inanılmaz şekilde çocukları çekiyor kendine o bıraksa çocuk bırakmıyor öyle söyliyim :)

benimde tek derdim bu açıkcası bilsem ki 1 sene sonra bende isticem bekliyim ama ya istemezsem o duyguyu yaşayamazsam

En az 2-3 yıl yapma derim ,süphesiz cok cok guzel bir duygu bebek sahibi olmak ama once evliligin otursun tadini cikar :)

Soranlarada simdi dusunmuyoruz de

En az 2-3 yıl yapma derim ,süphesiz cok cok guzel bir duygu bebek sahibi olmak ama once evliligin otursun tadini cikar :)

Soranlarada simdi dusunmuyoruz de
millete ana baba ısrar eder bizim aileler daha erken der :) ama bizimki anlamaz 2-3 seneyi geçti şöyle 1-1,5 sene olsa anlarım zaten

hım...valla çocuk güzel şey ama büyük sorumluluk eğer hazır hissetmiyorsan gerçekleştirmek istediğn hayallerin planların(kariyer vb..) varsa balta vurabilir çocuk olayı.son kararı sen vereceksin eşin seni seviyorsa hiçbir problemniz yoksa ne güzel işte maaşalah..çocuk seven erkek az bulunur bence kıymetini bil eşin senin hazır hissetmedğini söylediğinde ne diyor..

5 ay çok yeni ya daha cicim aylarındasınız konunu dikkatli okudumda...herşeyin yolunda gibi göründüğü ilk alar bulutlar üstünde olur insan bana kalırsa eşini farklı bahanelerle oyalamaya devam et bu süre zarfında huyunuz suyunuz birbibirnize alışma sürecniz şekillenmiş olur..

Evlenmeden önce hiç konuşmadınız mı bu konuları?

ne zaman hissediceksin ki kadınlar anne zaten yiğenlerine bile canını vericeksn kendi çocuğun olsa nasıl olur düşünsene dyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…