konuştuk ikimizde 1-2 sene duralım birbirimize bakalım diyorduk hemfikirdik yani ama tek yanıldığım konu bu oldu galibaEvlenmeden önce hiç konuşmadınız mı bu konuları?
evet istemesini çok iyi anlıyorum benimde eşim çok istiyor ama burada size görev düşüyor. ben eşime söyledim zamanı gelince benden evladımız olsun çok istiyorum ama nolur baskıyla olmasın çünkü bana çok büyük sorumluluk yüklenecek henüz hazır değilim dedim. artık hiç birşey demiyor. babanında mutlaka çok büyük oranda hayatı değişecek ama inan anne kadar değil. o sebeple kendini gerçekten hazır hissettiğinde çocuk sahibi olun. bor.larınız bitince evliliğin tadına bakın. gitmek istediğiniz yerler varsa gidin edin. yaşınız çok genç daha.
konuştuk ikimizde 1-2 sene duralım birbirimize bakalım diyorduk hemfikirdik yani ama tek yanıldığım konu bu oldu galiba
bunu ben değil o bana söylüyor :) yapsana öyle bişey diye :)bi doğur da ver kocanin eline madem çok istiyosan o baksin..
çocuk çoxuk deyip başimin etini yedin al sana çocuk de geç:)
Bence asla sen hazır hissetmeden bu yola girme.merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar
İsin zor o zaman o bebis gelene kadar basinin etini yer durur ama sen hazir degilsen otele ben dort ay dayanabildim cenesine gerci habhamileligimde ve su donemlerde acisini cikarmiyo degilimaynı şekilde bizimki varsa ortamda anaya babaya gerek kalmaz ve inanılmaz şekilde çocukları çekiyor kendine o bıraksa çocuk bırakmıyor öyle söyliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?