- 22 Ağustos 2014
- 258
- 149
- 53
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendim anne değilim ama çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla hamile kaldığınızda hormonlardan dolayı annelik güdünüz hat safhada oluyormuş o nedenle duruma alışırsınız bence.benimde tek derdim bu açıkcası bilsem ki 1 sene sonra bende isticem bekliyim ama ya istemezsem o duyguyu yaşayamazsam
burnundan getiririm diyorum hepsine razıyım diyor ya :)İsin zor o zaman o bebis gelene kadar basinin etini yer durur ama sen hazir degilsen otele ben dort ay dayanabildim cenesine gerci habhamileligimde ve su donemlerde acisini cikarmiyo degilim![]()
öyle söylüyor çevremdekiler hazır olmayı beklemek saçma geliyor çoğuna öyle kendiliğinden gelmez o duygu ama hamile olduğunu öğrendiğin an anlarsın diyorlarBen kendim anne değilim ama çevremden gördüğüm ve duyduğum kadarıyla hamile kaldığınızda hormonlardan dolayı annelik güdünüz hat safhada oluyormuş o nedenle duruma alışırsınız bence.
uykuyla hiç alakası yok benimkinin aksine ben çok düşkünüm uykuya bi tek bu yüzden kavga ediyoruz 4 saat uyku yeter mi bi insana yaçocuk olduktan sonra üçlü koltukta yatacak olan tek kişi kocan olur sen çocukla uğraşır durursun canım ,
bu böyledir hep isterler sonra yan gelip yatarlar
aynı düşüncedeyiz benim gibi düşünen biri bir tane bizim evladımız olsun bi tane evlatlık alalım bi insanın hayatı değişsin sayemizde diye düşünen bi kocam var bu düşünceleri çok güzel iyi bir baba olur ona da eminim ama kendimden emin değilimÖnemli olan senin kararın sonuçta çocuğudünyaya getircek olan sensin ve anne de babada eşit ilgilenmeli desek bile anbenin üzerinde daha çok yük oluyo
Bende senin gibiyim yani eşim çok istiyo ama hiç istemiyorum yani kimsesiz çocukları okutmak onları sahiplenip bakmak gibi bi hayalim var benim bu dünyaya bi çocuk daha getirmektense
Bir de ben çok kırkuyorum doğum filan bakmak zamanını hep ona harcamak bana göre değil sanırım
Bende uykuyu çok severim. Eşimin kuzeni bizden bir hafta evlendi.3 aylık evliyken kız hamile kaldı ama isteyerek değil. O da benim gibi uykuyu seviyormuş. Bana en kısa zamanda sende anne ol bence dedi inan gece uyanması hiç rahatsız etmiyor aksine arada ben kendim kalkıp bakıyorum nefes alıyor mu diye dedi. Bence maddi anlamda sıkıntınız yoksa hiç bekleme. Erkekler değişiyor falan tarzında yorum yapan bayanlara kesinlikle katılmıyorum. Eninde sonunda olacak çocuğun o zaman eşini değiştirmen lazım bu durumda :)))uykuyla hiç alakası yok benimkinin aksine ben çok düşkünüm uykuya bi tek bu yüzden kavga ediyoruz 4 saat uyku yeter mi bi insana ya
Razi olur canim ben mumkun mertebe getiriyorum burnundan giki cikmiyo banamisin demiyo adama cocuk diyince akan sular duruyo resmen adam resmen baba olmak icin dunyaya gelmis seninkide boyle biriyse ilerde isin diger hemcinslerimize gore daha kolay ama yinede erken tabiburnundan getiririm diyorum hepsine razıyım diyor ya :)
Neden korkuyorsunuz. Elbet bazı anne adayları annelik yapmak için yeterli olmadığını vs farklı yönlerden hazır olmayabilir .ama bence dünyanın en güzel duygusu annelik.merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar![]()
Benim esim de istiyordu. Sonra, ben buna hazir degilim dedim. Korunmayi da biraktik. O insallah olur diye dua ederdi,ben de insallah hemen olmaz diye..merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar![]()