Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayina uykun kelime sayisi var mi diye takip etmek iyi olur diye düşünüyorum.Selam herkese,
Ben bir ebeveyn olarak şunu gerçekten çok merak ediyorum:
Çocuğun dil gelişimini – yani ne kadar konuşuyor, ne söylüyor, çevresi ona nasıl cevap veriyor gibi şeyleri – günlük hayat içinde gerçekten takip edebiliyor musunuz? Buna gerek var mı?
Bunu nasıl yaparız? Yani olması gereken gelişimi nasıl belirleyebiliyoruz? Kıyaslama yaparak mı, hocasından geri dönüş alarak mı, uzmana danışarak mı?Ayina uykun kelime sayisi var mi diye takip etmek iyi olur diye düşünüyorum.
Internette uzman görüşlerini araştırabilirsiniz ya da duzenli sizi takip eden cocuk doktorunuza danisarak.Bunu nasıl yaparız? Yani olması gereken gelişimi nasıl belirleyebiliyoruz? Kıyaslama yaparak mı, hocasından geri dönüş alarak mı, uzmana danışarak mı?
Ya aslında araştırma yapmak yorucu oluyor ve doktarda geçirilen süreden dolayı doktora danışmak da yetersiz kalıyor.Internette uzman görüşlerini araştırabilirsiniz ya da duzenli sizi takip eden cocuk doktorunuza danisarak.
Bu kadar komplike bir sey degil aslinda. 2 yasinda en az 20 kelimesi olmasi gerekiyordu galiba (su an hatirlayamadim). Bu kadar basit referanslarla fikriniz olur.Ya aslında araştırma yapmak yorucu oluyor ve doktarda geçirilen süreden dolayı doktora danışmak da yetersiz kalıyor.
Yazılım geliştiricisi oldugum için direk olarak konuşmalarımızı kaydedip analizini de uzman görüşlerinden beslenen yapay zeka ile analiz eden uygulama geliştirecegim sanırım. Çok araştırdım çözümü kendim geliştircem sanırım. Ama bu da fayda edecek mi bilemedim
Aslında evet böyle referanslar yardımcı olur. Bunlara nerden ulaşabilirim biliyor musunuz? Doktor mu söylemişti size yoksa bir yerden mi duydunuz?Bu kadar komplike bir sey degil aslinda. 2 yasinda en az 20 kelimesi olmasi gerekiyordu galiba (su an hatirlayamadim). Bu kadar basit referanslarla fikriniz olur.
Girisim fikriniz icin kolayliklar :)
Denk gelmedim. Genelde doktor fiziksel muayenesine önem veriyor.Doktora gittiğiniz de doktor zaten soruyor bunu ayına uygun olup olmadıgını bu sekilde kıyaslayabilirsiniz, olması gerekeni de söylüyor. Hiç denk gelmediniz mi?
Arama motoru size yardimci olacaktir. Cocugunuz icin mi soruyorsunuz yoksa kamuoyu yoklamasi yapan bir girisimci misinzi?Aslında evet böyle referanslar yardımcı olur. Bunlara nerden ulaşabilirim biliyor musunuz? Doktor mu söylemişti size yoksa bir yerden mi duydunuz?
Aslında her ikisi diyebilirizArama motoru size yardimci olacaktir. Cocugunuz icin mi soruyorsunuz yoksa kamuoyu yoklamasi yapan bir girisimci misinzi?![]()
Bu yazdığınızla ilgili önerileriniz varsa alabilirim?Arama motoru size yardimci olacaktir. Cocugunuz icin mi soruyorsunuz yoksa kamuoyu yoklamasi yapan bir girisimci misinzi?![]()
Sosyal medyada doktorlarin aciklamalarina denk geliyorum, kendi doktoruma soruyorum. Siz de araştırabilirsiniz.Bu yazdığınızla ilgili önerileriniz varsa alabilirim?
Aslında ikinci durum yani kamuoyu yoklaması yaptıgım durumla ilgili önerilerinizSosyal medyada doktorlarin aciklamalarina denk geliyorum, kendi doktoruma soruyorum. Siz de araştırabilirsiniz.
Yonetimden izin alarak bir anket calismasi yapip, daha genis capta annelerden veri toplayabilirsiniz.Aslında ikinci durum yani kamuoyu yoklaması yaptıgım durumla ilgili önerileriniz![]()