merhaba kızım 23 aylık ilk dişini 13 aylıkken çıkardı sorum süt dişlerinde hafifte olsa şekil bozukluğu olurmu? :uhm:Selam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. Pedodonti (Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı) uzmanıyım. Öğrenmek istediğiniz herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
E hadi,
Bekliyoruuuuum...
slm,diş hekimlerine sorum var,2,5yaşındaki kızımın dişlerini fırçalamaya çalışıyorum (pek izin vermiyo ama işte) macunu yemesi sorun olurmu ( çocuk diş macunudan bahsediyorum.)
merhaba kızım 23 aylık ilk dişini 13 aylıkken çıkardı sorum süt dişlerinde hafifte olsa şekil bozukluğu olurmu? :uhm:
benimd e10 yaşında oglumun dişleri artık çürümüş üsleri kökleri duruyor sık sık agrıyor ama bir türlü dişçiye götüremiyorum ikna edemiyorum ne yapıcam kafam cok karışık
merhaba tinimini arkadaşım..benim 3 yaşını doldurmuş bir kızım var..dişleri şimdiden çürümüş gibi oldu..sarı tırtıklı oyuntular oldu dişte..kendi diş hekimim günde 1/2 tablet flor verdi, 1 hafta ver bir hafta verme dedi..yeni başladım..eğer sürekli verirsen dişte sararma olur dedi..düşlerini kendi fırçalamya çalışıyor ama pekte beceremiyor..bu dişlerin uzun süre kalması önemli dye duymuştum bunun için tavsiyelerin ne olabilir..şimdiden teşekkür ediyorumm.sevgiyle kal...
benim kızımda aynı 5 yaşında dişleri çürüdü malesef azı dişleri yarısı kırıldı neredeyse şimdi ağrımaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum doktora gitmeye korkuyor bana bi fikir verirmisiniz lütfen.
Selam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. Pedodonti (Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı) uzmanıyım. Öğrenmek istediğiniz herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
E hadi,
Bekliyoruuuuum...
Selam kızlar,
E hadi,
Bekliyoruuuuum...
Selam kızlar,
E hadi,
Bekliyoruuuuum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?