Çocuk doğurma yaşı ve evde kalmak

ne kadar güzel bir örneksiniz keşke böyle moral verici cevaplar olsa ve gerçekten derde şifa olsa...konu sahibi adına teşekkür ediyorum... size ve bebeğinize ömür boyu huzur mutluluk diliyorum..
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için..Siz de çok çok mutlu olun ;)

Yaşa takılma abla burda yazılanları da okuyoruz ne olaylar ne olaylar.Ben çocuk doğurma yaşım geçiyor diye yapılan evliliklere çok karşıyım ve sonu da hüsranla bitiyor.Günümüzde doğru düzgün insan kalmadı evliliklerin çoğu da boşanmayla sonuçlanıyor.Ben 23 yaşındayım bana göre ideal evlilik yaşı minimum 25.Eskiden kadınlar erkenden evlenip çocuk yaşında çocuk doğuruyorlarmış şimdi devir değişti okuldu işti hele benim gibi okulunu uzattıysa evlilik yaşı minimum 30 oluyor.Hem şunu da unutmayın ki olgun yaşta anne olmak daha iyidir.Benim tanıdığım yabancı abla 35'inde hamile kaldı maşallah şu an çok sağlıklı bir hamilelik geçiriyor rahmetli annem de kariyer peşindeymiş beni 34 yaşında dünyaya getirmiş.

Artık yaş sadece birer sayıdan ibaret... Ayrıca herkesin nasibi farklıdır. Kimisi 20sinde evlenir, hayat işkence gelir, pişman olur. Kimi 38nde ama hayatının aşkıdır. Aynı sekilde 25inde evlenip çok çok mutlu olan da vardır. Herkesin nasibi aynı yaşlar olsaydı ne tekdüze olurdu değil mi? Yaşa takılmak yersiz; hani derler ya insan doğduğu an evleneceği kişi ve yaş bellidir diye... Nacizane tavsiyem bol bol dua etmek ve kalpten hayırlısını istemek...

Artık yaş sadece birer sayıdan ibaret... Ayrıca herkesin nasibi farklıdır. Kimisi 20sinde evlenir, hayat işkence gelir, pişman olur. Kimi 38nde ama hayatının aşkıdır. Aynı sekilde 25inde evlenip çok çok mutlu olan da vardır. Herkesin nasibi aynı yaşlar olsaydı ne tekdüze olurdu değil mi? Yaşa takılmak yersiz; hani derler ya insan doğduğu an evleneceği kişi ve yaş bellidir diye... Nacizane tavsiyem bol bol dua etmek ve kalpten hayırlısını istemek...

İlişiki açısından evet ben 40 Yaşımda evlendim ve benden 7 yaş küçük çok sevdiğim biriyle hayatımın aşkını buldum 1 yııldır evliyiz, iyiki daha önce olmamış diyorum, ama gel gelelim doğurganlık yaşı :(( biyoloji durmuyor malesef saat gibi işliyor hızlı davranmak zorundayız

30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.

Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
benim bi akrabam vardı 40 yaşında doğurdu takma bunu olacağım dedikten sonra...şuan evli olanlar bekar olmak istiyor ,bekarlak evlenmek yani herkes kendinde olmayan hayata özeniyor ...hep evlilik yaşı artik arttı biz erken evlenmişiz

• Beğen
Reactions: 000
30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.

Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Allah ne zaman isterse o zaman olur bunu kimse bilemez herşeyin vakti zamanı var biz ana rahmine düştüğümüzde 3 şeyin vakti belli olurmuş bunun önüne kimse geçemez 1.si doğum 2.ölüm 3.nikah..bende 35 yasında evlendim Rabbim bozmasın çok mutluyum Bol bol dua et Allah hayırlısını nasip etsin

Allah ne zaman isterse o zaman olur bunu kimse bilemez herşeyin vakti zamanı var biz ana rahmine düştüğümüzde 3 şeyin vakti belli olurmuş bunun önüne kimse geçemez 1.si doğum 2.ölüm 3.nikah..bende 35 yasında evlendim Rabbim bozmasın çok mutluyum Bol bol dua et Allah hayırlısını nasip etsin
Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin...hangi duaları ettiniz acaba

Back
X