Çocuk dünyaya getirmek

Kuvvetle muhtemel. Olumlu/olumsuz sonuçları da olacaktır.

Heit birer engelli adayiyiz... bence yapin cocuk. Ama eger korkuyorsaniz evlatlik edinin :)
Evlatlık edineceği çocuğun da genetiğini bilmiyor olacak. Ben çocukken mahallenin delisi diye anılan bir kadıncağız vardı, psikiyatrik hastalığı mı vardı, zeka özürü mü vardı bilmiyorum. Kadın sürekli hamile gezerdi, doğurduğu bebekleri çocuk esirgemeye verirdi. Hep merak etmişimdir o çocuklar nasıl çocuklar oldu diye.
Dediğiniz gibi engelli de olabiliriz, sonradan ortaya çıkan psikiyatrik rahatsızlığımız da olabilir, fizyolojik hastalıklarımız da olabilir. Çocuklarımız İçin de geçerli.

Ama bu durumdada eşine nasıl soylicek çocuk isterse eşi ona nasıl cevap vericek .. korkularım var sizin ailede durum bu sende zaman zaman benim aklımı karıştırıyor dusunduruyorsun tavır ve hareketlerinle bu yuzden doğacak çocuğumuz nasil olur diye endiseleniyorumda diyemezki off çok zor bi durum yaa..

Şeker nasıl ölüme neden oldu ki

Evet oda dogru ...

Konu sahibi, esiniz kendi kendine guluyosa sizofrenidir uzgunum.takip edin.banyoda uzun sure durruyomu.yalniz kaldiginda dinleyin gizliden bakin kendi kendine konusuyomu.takintilari varmi mesela.birileri beni izliyo,takip ediliyorum gibi seyler soyluyomu
Ayrica sizin pskiyatriye gitmenize gerek yok.esinizin gitmesi lazim tani konmasi icin.
Ayrica eger tani sizofreni olursa ilac kullanmak zorunda.yoksa dahada ilerler.

Doktorlar bile hemen teşhis koyamıyor, kendi kendine gülüyor diye şizofren mi oluyor? Belki gerçekten aklına gelen bir şeye gülüyordur.

16. Katta oturuyorlardi desem
Ay o kendi kendine konuşma olayı bende de var ben herkeste var sanıyodum ben genelde yanlızken mesela yemek yaparken bişeyi yanlış yapsam ay x napıyon sen derim kendime . sonra gülerim. Bazen oturur sanki birine anlatır gibi konuşur resmen dertleşir fikir bile veririm anormal mi bunlar? (((

Şeker nasıl ölüme neden oldu ki
benim babamin şekeri gibi olmuştur.babamda elki manik depresyon vardi verdiği kahır sekere şeker önce böbrekleri iflas etti.lustural tedavisi için onun sayesinde gec kalındı.sonra kalbinde yavaslama var demis diyaliz merkezi önemsiz demiş ama kisa süre sonra kalp krizi geçirmiş.

Doktorlar bile hemen teşhis koyamıyor, kendi kendine gülüyor diye şizofren mi oluyor? Belki gerçekten aklına gelen bir şeye gülüyordur.
Tani konmasi icinsadece kendi kendine gulmek baz alinmaz.eger gercekten hastaysa baska belirtileride vardir.

Bakin oyle degil.bi sizofreni hastasi kendi kendine guler konusur.neden biliyomusunuz baska seyler kisiler gorur onunla konususurlar.sizin gibi kendi kendine konusmazlar.
Siz disardan bakinca kendi kendine konusuyo bu insan dersiniz ama o kisi birileriyle konusuyodur hayal dunyasinda.
Onlarin dunyasi farkli.bizler gibi gorunmez dunya onlara.bi beyin hastaligi oldugu icin yanilsamalar gorur.anlatabilmisimdir umarim.

Eşinizde ne gibi değişiklikler seziyorsunuz ve de görümcenizin tanısının adı ne ?
Genetik mezunuyum ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim .
Bende size bisey danisabilirmiyim acaba?genetk hastaliklarla ilgli

Canim o derece degilki senin anlattigina sesli düşünmek deriz ve çoğumuz yaparız zaten bunu. . Benim ayrildigim şahısta kendi kendine konuşma olayı şöyleydi mesela biz telefondayiz diyelim ben 1 2 dakikalığına telde bekletme gereği duydum ve teli tekrar elime aldığımda bu kendi kendine konusup cevap veriyordu .. icimden dedim ne oluyo acaba neyse bi kaç kezde yolda yururken birebir şahit oldum .. Birde kavga ettiğimizde yolda beni bırakıp elindeki telefonu sigarayi cakmagi yere atip gider kendi kendine konuşur yürürdü ben dönüş yoluna gectigimdede arkamdan bağıra bağıra gelir nereye gidiyorsun derdi. ..

Kesinlikle. Ama siz gülüyorsa üzgünüm şizofren yazmışsınız.
Devamini okumamissinizki.bakin bakalim baska belirtilerde varmi dedim.cunku esinin ailesinde varmis ruhsal hastalik.uzerinede kendi kendine gulme eklenince ihtimal dahilinde.evet yazdigim cevapta erken yazmisim.
Dogrusu, bazi belirtilerde varsa sizofreni ihtimali olabilir yazmaliydim

Himm cok tesekkürler simdi anladım

Tsk ederm.benimde esimin annesinden cocuklarina gecen gen bozuklugu var esimin ablasinin iki oglu var ikiside otizmli kizi yok kizi olsaydi tasiyici olucakmisti.kucuk gorumceminde cocugu yok sayet olursa ve erkek olursa onlarda otizmli olucakmis.benim sorum su esimi yani bizim cocuklarimzi nasil etkiler bu durum?bi kizimz var masallah saglikli fakat erkek olursa otizmli olurmu diye korkuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…