- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Kotu niyetli olmayabilirsiniz ancak ortak karar verdiğiniz ve ortak yapacağınız bir işi tek başınıza üstlenmiş ve arkadaşlarınıza haber vermeden hareket etmişsiniz. Bence özür dileyin ve kötü niyetli olmadığınızı anlatın.Kızlar merhaba.
Bir fabrikada çalışıyorum. Bant arkadaşlarımla birlikte çocuk esirgemeye gitmeye karar verdik. Ve aramızda olabildiğince yardım toplayalım etraftanda dedik. Bi arkadaşımıda alıp sendika ve insan kaynakları ile konuşmaya gittim. Biz bant olarak ziyarete gitmeye karar verdik firma olarak bir şey yapamaz mıyız dedim. Bizler en fazla 100 lira yardım edebiliriz kimsenin durumu o kadar iyi değil. İstedimki daha çok yardım edebilelim. Kendi instagram hesabımdada kırtasiye eşyası oyuncak vb gibi şeylerle yardım etme çağrısında bulundum. Ertesi gün bütün arkadaşlarım tavır aldılar. Duydum ki ben kendimi ortaya atıp bir şeyler yapıyor gibi göstermeye çalışıyormuşum gelmeyeceklermiş bazıları. o kadar zoruma gitti ki ilk defa bir şey içime bu kadar dokundu. Serviste ağlayarak yazıyorum bunları. Ben mi hatalıyım Allah aşkına. Bir anlık gitme heyecanıyla aklıma yardım toplayabilecek herkese yanımda arkadaşımla beraber bant olarak karar verdik diyerek ilettim haber dağıttım. Bir şey söyleyin nolur
yani uç kuruşluk maaş işte asgari ücret.Burada yani çok az maaşla çalışılıyor anlamında dedim.Yoksa kimsenin kazancını küçümseyemem Allah korusun.Helalinden kazanan insan ister 2 kuruş kazansın,helali hoş olsun.iyi demişsiniz hoş demişsiniz de üç kuruşluk maaş vs olmamış. bu iş olmaz da başka iş olur. o kampanya ile toplanan ameliyat paraları nereden geliyor sanıyorsunuz? bizim üç kuruşluk maaşlarımızla işte. yapmayın yani bu kadar da.
Kızlar merhaba.
Bir fabrikada çalışıyorum. Bant arkadaşlarımla birlikte çocuk esirgemeye gitmeye karar verdik. Ve aramızda olabildiğince yardım toplayalım etraftanda dedik. Bi arkadaşımıda alıp sendika ve insan kaynakları ile konuşmaya gittim. Biz bant olarak ziyarete gitmeye karar verdik firma olarak bir şey yapamaz mıyız dedim. Bizler en fazla 100 lira yardım edebiliriz kimsenin durumu o kadar iyi değil. İstedimki daha çok yardım edebilelim. Kendi instagram hesabımdada kırtasiye eşyası oyuncak vb gibi şeylerle yardım etme çağrısında bulundum. Ertesi gün bütün arkadaşlarım tavır aldılar. Duydum ki ben kendimi ortaya atıp bir şeyler yapıyor gibi göstermeye çalışıyormuşum gelmeyeceklermiş bazıları. o kadar zoruma gitti ki ilk defa bir şey içime bu kadar dokundu. Serviste ağlayarak yazıyorum bunları. Ben mi hatalıyım Allah aşkına. Bir anlık gitme heyecanıyla aklıma yardım toplayabilecek herkese yanımda arkadaşımla beraber bant olarak karar verdik diyerek ilettim haber dağıttım. Bir şey söyleyin nolur
Tek istediğim daha çok yardım gelmesiydi. Asla ben diyerek atmadım kendimi Yemin ederim. Bu yüzden çok zoruma gidiyor tepkileri
Onların kalpleri o kadarmış demek ki canımTek istediğim daha çok yardım gelmesiydi. Asla ben diyerek atmadım kendimi Yemin ederim. Bu yüzden çok zoruma gidiyor tepkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?