- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi persephone__
- #101
Tepkini kendin koyamıyorsunArkadaşlar konu alakasız olacak ama yeni bir konu açmamın uygun olmayacağına karar verdim, o yüzden burdan anlatıyorum. Okula geri dönmeyi düşündüğümü bikaç mesaj önce söylemiştim. Bu konuyu kocama telefonda açtım. O da kararımı destekledi. Daha önce de söylediğim gibi kocam üni yıllarımı da epey sabote etmişti. Bana eğer eve dönersem okul hayatıma karışmayacağını, saygı duyacağını ve bunun bana da iyi geleceğini, mezun olabilmem için beni motive edeceğine dair söz verdi. Gerçi okumamı zaten istiyordu ama bahsettiğim gibi o yıllarımı epey zorlaştırmıştı. Ben de eşim için bunun bir gelişme olduğunu düşünüp çok sevindim. Ve okula gidip gelmenin ders çalışmanın bana psikolojikman iyi geleceğini bildiğim için eşimin de attığı bu adımla evliliğimin iyi gideceğini düşündüm eve dönmeye karar verdim. Yarın eşimle buluşup uzun uzun konuşacaktık (gerçi hal öyle). Dünden beri çok mutluydum.
Bugün ders kaydı için okula gittim danışman hocamla görüşmeye. "Aa persephone sen yaşıyo musun çok değişmişsin zayıflamışsın" falan dedi. Ben de konuyu ders kaydına getirmeye çalıştıkça "ne güzel kızsın" vs dedi. Sonra "ders seçimi bir ay önce bitti ama sana tabii ki insiyatifte bulunurum" flan dedi imalı bir şekilde. Saçıma dokundu da ben onu eli gitmiştir öyle diye düşünüp kötüye yormadım kafamı yana çevirdim. Ve birden yanıma yaklaşıp omzumla boynum arasındaki bölgeye dokundu. Hadi farkınd değil dicem de zaten ben arkaya gittikçe yaklaşıyodu ve orası açıkta bir bölge değildi resmen elini soktu. Ben direk yana fırladım bi an sesimi yükselttim "hocam siz beni dinliyo musunuz" dedim. Aslında daha fazla tepki göstermek istedim ama kocamı biliyorsunuz olayı pek duyurmak istemedim. Ama içim içimi yedi çok sinirlendim. Ve bu benim danışman hocam.
Kocamın muşta olayını çoğunuz biliyorsunuz, bunu duysa olacakları düşününc bile tüylerim ürperiyor. Ama bir tacize sessiz kalmayı veya bu adamın hiçbişey olmamış gibi dersine girmeyi istemiyorum. Kim bilir kaç öğrenciye zor durumundan güç alarak böyle yaklaşıyorlar. Yarın kocamla buluşucaz ve okul hakkında konuşcaz, zaten okula da sık sık beni almak bahanesiyle geleceği aşikar. Ama 4 yıl okuduğum okuldan da mezun olmak istiyorum. İyi de bir okulda okuyorum açıkçası. Siz olsanız ne yapardınız ?
Kocana söylersen de o kantarın topuzunu kaçırır gibi
İki ucu şeyli iş
Sen bilirsin ama fazla yumuşak olma, çığlığı bi bassaydın bakalım neler oluyo