evlılıgınızın temellerı saglam degılse cocuk dogurmak kedı sahıplenmek hatta balık almak bıle sarsabılır
bunun suclusu cocuk degıl hazır olmayan evlılıge bı cocugumuz olsun mantıgıyla darbe vuran ebeveynler :)
bızde de tam tersıne cocuktan sonra ıyı oldu cocuk olunca bırbırımızın kıymetını daha ıyı bıldık bırbırımızden rahatsız oldugumuz seylerı daha rahat cekınmeden soyleyebıldık daha bız olduk yanı en basiti eşime bırsey olursa ölüm gıbı duygular ayrılık korkusu geldı dogumla bırlıkte
eskıden benım ısım varken esım tv ızlerdı ben ıcerde tek ısıme bakardım
sımdı cocuk durmadıgı zaman esımde yanımda bırlıkteyız ayrı ayrı odalarda degılız mesela
onceden gec kaldı mı ben yerdım esımı beklemezdım
sımdı yemek ıcın hep bırlıkte sofraya oturup kalkıyoruz daha duzen olustu daha bırlık olustu
onceden ıkı sevgılı aynı evı paylasıyor gıbıydık sımdı eş olduk
yanı hersey sızın elınızde . tabıkı esımı bazen bogazlamak ıstıyorum

anlık sinirlenmeler tartısmalar her evde olur ıkı farklı cinsi bır eve koyup hadı yasa dedıgınızde catısma olmaması mumkun degıl . bunun sebebı cocuk degıl o sorumlulugu tasıyamamanız
bıraz daha sakin olun daha cok paylasın iş bolumu yapın derım
eger hıslerınız varsa kı kadınlar yanılmaz takıpte kalın . aldatmak ısteyen adamın bahanesı cok olur cocugu bahane eder kaşını gozunu tırnagını. sızınkı cocugu bahane edıyorsa bu onun noksanlıgı . canınızı sıkmayın