- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Eltinin söylediği lafları sana yetiştiren kim?
Ben de diyordum ki missburcla neden iyi anlasiyorumIyi aksamlar, bildiginiz gibi bi cocuk bekliyorum ve aile ici sorunlar hic bitmiyor. Daha onceki konularimda belirttim eltimin tavirlarini. O bebegi bu eve getirmesin, altin takmam, kaynima simdi ailenin gozunden duseceksin cocugumuz olmuyor diye vs herkesi dolduruyordu.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Ben yari Yunanim. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz. 3 kardesiz hepimizin 1 Turk 1 Yunan ismi var.
Biz de esimle konustuk bazi kararlar aldik, bizim de oglumuz cift isimli olacak ve bizim vaftiz edildigimiz kilisede vaftiz edilecek ablamin cocugu da oraya goturuldu.
Eltimin bi sekilde kulagina gitmis kim soyledi bilmiyorum.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, Turk dusmani yapacaklar torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini ! Ogrendigimden beri hop oturup hop kalkiyorum dogurmak uzereyim sinirden.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum ! Bu vatana 18 yil of demeden devlette hizmet eden, bir suru nesil yetistiren Yunan bi annenin kiziyim bunla da gurur duyuyorum ! Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.
boyle bı konuda tartışma cıkmamış, bide üstüne geyiğe dönmüş . kk tarihınde şok
konunun kapanmasını istemiş, tartışmacılar uyanana kadar kapanır heraldeMerak etme çıkacaktır tartışma, konu dün geç vakitte açılmış bugün de malum pazar millet daha uyuyo, iyimser değilim yani bu konuda :)
Boşverrrr boş tenekeden çok ses gelir ne derse desin sen bebişine bak bugünler bir daha geri gelmiyor.Iyi aksamlar, bildiginiz gibi bi cocuk bekliyorum ve aile ici sorunlar hic bitmiyor. Daha onceki konularimda belirttim eltimin tavirlarini. O bebegi bu eve getirmesin, altin takmam, kaynima simdi ailenin gozunden duseceksin cocugumuz olmuyor diye vs herkesi dolduruyordu.
2 saat once ogrendim. Bu sefer kayinpederimi ve kayinvalidemi doldurmaya calismis. Ben yari Yunanim. Esimle dinlerimiz farkli ama sorun etmiyoruz. 3 kardesiz hepimizin 1 Turk 1 Yunan ismi var.
Biz de esimle konustuk bazi kararlar aldik, bizim de oglumuz cift isimli olacak ve bizim vaftiz edildigimiz kilisede vaftiz edilecek ablamin cocugu da oraya goturuldu.
Eltimin bi sekilde kulagina gitmis kim soyledi bilmiyorum.
Sizin torunu vatan haini yapacaklar, sizin torun gavur olacak, Turk dusmani yapacaklar torununuzu artik gozden cikarin vs. cinlerim tepeme sicradi.
Sen kimsin Allahin yarattigi kuluna gavur deme hakkini kendinde buluyosun? Sen gavur degilsin de fitne fucur iftira dedikodu yalan dolan hepsi sende be kadin ! Bana gavur gelin dedi sustum cunku ailede bunu dert eden bi o. Ona neyse. ama cocugum hakkinda en ufak soz soyleyenin alnini karislarim ben alnini ! Ogrendigimden beri hop oturup hop kalkiyorum dogurmak uzereyim sinirden.
Ben Turklugumle gurur duyuyorum her 29 ekimde bayragimi alir en onde yururum ! Bu vatana 18 yil of demeden devlette hizmet eden, bir suru nesil yetistiren Yunan bi annenin kiziyim bunla da gurur duyuyorum ! Ama artik o kadin sinirini asti. Ya gidip bogazini sikacagim ya da arayip agzima geleni sayacagim. Ne yapayim? Allahim keske 10 tane cocugu olsa da dusse yakamdan. Kesinlikle gorusmek istemiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?