çok güzel bir konuya deyinmişsiniz öncelikle teşekkürler
türkiyenin en derin yarası çocuk gelinler
bir çare bulunmalı belki biz burada konuşurken bile çocuklar istemedikleri adamlarla evlenip daha cinsellik nedir bilmeden belkide regl olmadan zorla beraberliğe itililiyor
artık bu yara kapanmalı diye düşünüyorum
çok üzülüyorum
Ne yapabiliriz? Var mı çözümünüz?
Evet her bir hikaye çok feci, korkunç. Ama böyle okuyup kendimi kötü hissetmekten başka hiçbir şey yapamıyorum.
Siz ne yapıyorsunuz? Herhangi bir şey yapabilen birileri var mı? Bunu konuşalım. Ne yapılabilinir?
bunu paylaşmak okuyan insanların etrafında bu tarz bir olay varsa ve onu bu yazılarla düşündürüp,bunıun sapıklık olduğuna onu inandırabiliesek,onu hiç olmazsa harekete geçirebilirsek,bu bile önemlidir. kıyıya vurmuş deniz yıldızlarından birini denize tekrar atıp yaşama kavuşturan o kişi gibi. birini bile. bu çok önemli.Ne yapabiliriz? Var mı çözümünüz?
Evet her bir hikaye çok feci, korkunç. Ama böyle okuyup kendimi kötü hissetmekten başka hiçbir şey yapamıyorum.
Siz ne yapıyorsunuz? Herhangi bir şey yapabilen birileri var mı? Bunu konuşalım. Ne yapılabilinir?
Eğer kendine "ama koskoca peygamber bile dokuz yaşındaki bir çocukla evlenmekte sakınca görmemiş ben mi göreceğim?" diyerek olur veren arsızların elinden bu din iman sünnet bahanesini almaya faydası dokunacaksa, lütfen böyle bir hesap hatası yapıldığı kabul edilsin, ispat edilsin. Öyle bir hale geldik ki, çocukların canını kurtaracak her türlü yardım makbul, mantıklı, makul.
Kendimizi kötü hissedebiliyorsak ve hissettirebiliyorsak durumun farkındayız demektir.
Ben ne mi yapıyorum, çok daha fazla kişinin bu konuda bilinçlenmesini ve vicdan azabı çekmesini istiyorum.
İleride dediğiniz gibi daha göze dişe değecek faaliyetler de yapmayı yapmayı isterim.
Tüm kadınlarımız yapmalı hatta.
bunu paylaşmak okuyan insanların etrafında bu tarz bir olay varsa ve onu bu yazılarla düşündürüp,bunıun sapıklık olduğuna onu inandırabiliesek,onu hiç olmazsa harekete geçirebilirsek,bu bile önemlidir. kıyıya vurmuş deniz yıldızlarından birini denize tekrar atıp yaşama kavuşturan o kişi gibi. birini bile. bu çok önemli.
ve işte bu yüzden bu konu olmalı. evet okuyacağız,kötü olacağız ama bunu insanların gözüne gözüne sokacağız. bu site en çok okunan ,,üyesi olan sitelerden biri.
işte bu yüzden bu paylaşımlara devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?