Cocuk gelindim

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
16 yaşında beynime girilerek hemen nisanlandirildim kendimden 10 yaş büyük biriyle daha l ise2 deydim sonra lise bitti 1 ay sonra düğün 2 yıl boyunca ayrılmak istiyorum diye agladim y alvardim yok her gün istemediğin bir adamla aynı yerde yatmak allahım unutamıyorum birde ailemle aynı evde sırf tek cocugum diye akrabayla zorla 2 yıl bitti dayanamadım olsemde bosancam dedim küs olduğum amcamgile gittim 3 günde bosandim 2 yıllık kabus 3 günde bitti babam geldi aldı götürdü hergün kavga derken iş buldu arkadaş sekreter olrak girdim ailem dul kadın rahat bırakmaz dedi durdular teyzemler dayimler kahvede milletin konusu olursun dediler antalya gibi bir yerde kim kimi tanirki başka ildenim aslında tek bayan olarak 17 erkeğin içinde çalıştım tek kelime rahatsız edici duymadım patronum abim canım abim babam şimdiki eşimle tanıştırdı kimse hikayemi bilmiyordu evlenmiş bosanmis diye ve hiç evlenmemiş esim 3 ay ailesiyle tanıştırdı amcam allah 2 dunyada da cenneti yasatsin herkesi susturdu ve 6 ay nisan 8 ay düğün ve suan 6 aylik bebegim var esim hikayenin aslini bilmiyor bilmezde ha suan ailem damadim müdür diye dünürum öğretmen mühendis diye övünüp duruyolar benim beynimden cikmiyo gecmisim kimseyede anlatamiyorum allahım bugunüme şükür C öpcü sapık bir kel kafalı tipsiz adamdan mudur ailesi bir kere bile gecmisimi sormayan mükemmel bir aileye bunu paylasmamin sebebi benim durumumu yaşayanlara korkmayın kendinize güvenin allah isteyin cabalayin olur vaktinizi aldım iyiaksamlar

Rabbim kimseye bunu yaşanmasın istemedi adamla birlikte olmayi

Konunun basinda cok uzuldm ama sonu guzel bitti. İnsAllah mutlulugunuz daim olur

Rabbim kimseye muhtaç etmemiş. Seni ne güzelde mükafatlandırmış. Saglıklı huzurlubi ömür geçirirsiniz inşallah

Ne güzel ,RABBİM, size omur boyu mutluluk versin.Sizin gibi çocuk gelinlere de,"çocuk gelin mevzuları beni hem kızdırıyor hemde üzüyor."

Her türlü aşağılamanı geçtim ama adamı mesleği ile aşağılaman çok itici olmuş...

Madem bu kadar nefret ediyordun 16 yaş küçük bir yaş değil aklın gayet başında kabul etmeseydin evliliği en baştan karşı çıksaydın da bunları yaşamasaydın keşke... Hadi seni de geçtim ailen nasıl müsaade edebildi bu duruma göz göre göre...

Ayrıca daha önce evlenip boşanmış olduğumu anlatamadım dedin kafam oraya takıldı, şimdiki eşin nasıl anlamadı bu durumu??

Cok mutlu ol hep yuzun gülsün ama esinden gecmisini saklaman ne kadar dogru bilemedim. Hikayenin aslini bilmiyordan kastin nedir?

Simdi esin yanlis anlamadiysam evlenip ayrildigini bilmiuormu?anlamadim ben yani eğer öyle ise kandirdin yani eşini öyle mi?

diyecek o kadar çok şey var ki ama toparlayamıyorum şuan tavsiye verebileceğim tek şey eşinize geçmişinizi anlatın sizden duysun hiç bir sır gizli kalmıyor bu dünyada ... Birde insanları onların toplumdaki statüleriyle yargılayan bir ailede yetişmişsiniz belli ama bunu törpülemeye çalışın ve çok geçmiş olsun :)

16 yaşında biri çocuktur. eşinin nasıl anlamadığı sorusunu bekaret üzerinden yapmışsınız belli. bence bu yaptığınız, meslek üzerinden aşağılamaktan daha kötü.

Ben her ayrilcam dediğimde intihar ederim diyerek vicdanimi kullanan nisanliyken bile evli kadinla birlikte olan adammi asalanmayan yaşamadan bilemezsin rabbim ins kimseye yasatmasin gerekirse ön yargıyla herkes elestirsin ama yasamasin

Ailem zorladini sadece yoksa yüzlerine bakmaz evede kabul etmez

esim sadece ailem zorladini bilmiyo

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Ayrıca toplumun dul kadını rahat bırakmazlar lafına öyle delleniyorum ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…