Her türlü aşağılamanı geçtim ama adamı mesleği ile aşağılaman çok itici olmuş...
Madem bu kadar nefret ediyordun 16 yaş küçük bir yaş değil aklın gayet başında kabul etmeseydin evliliği en baştan karşı çıksaydın da bunları yaşamasaydın keşke... Hadi seni de geçtim ailen nasıl müsaade edebildi bu duruma göz göre göre...
Ayrıca daha önce evlenip boşanmış olduğumu anlatamadım dedin kafam oraya takıldı, şimdiki eşin nasıl anlamadı bu durumu??
Her türlü aşağılamanı geçtim ama adamı mesleği ile aşağılaman çok itici olmuş...
Madem bu kadar nefret ediyordun 16 yaş küçük bir yaş değil aklın gayet başında kabul etmeseydin evliliği en baştan karşı çıksaydın da bunları yaşamasaydın keşke... Hadi seni de geçtim ailen nasıl müsaade edebildi bu duruma göz göre göre...
Ayrıca daha önce evlenip boşanmış olduğumu anlatamadım dedin kafam oraya takıldı, şimdiki eşin nasıl anlamadı bu durumu??
Simdi esin yanlis anlamadiysam evlenip ayrildigini bilmiuormu?anlamadim ben yani eğer öyle ise kandirdin yani eşini öyle mi? Hayır sadece ailem zorladini bilmiyo
esim sadece ailem zorladini bilmiyodiyecek o kadar çok şey var ki ama toparlayamıyorum şuan tavsiye verebileceğim tek şey eşinize geçmişinizi anlatın sizden duysun hiç bir sır gizli kalmıyor bu dünyada ... Birde insanları onların toplumdaki statüleriyle yargılayan bir ailede yetişmişsiniz belli ama bunu törpülemeye çalışın ve çok geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?