Cocuk gelindim

Alıntılayarak karşılıklı polemik yaratmak yasak!! Site kurallarını okuyup o şekilde vakit geçirin forumda...

Deftere yazacak olsam burada kimseye danışmam oturup yazarım...

Benim en çok merak ettiğim nasıl aklınıza girdiler ne ile ikna ettiler de 16 yaşında evlendiniz

Ne kadar güzel bir konu olurdu, kim bilir kimlere umut verirdi bu konun...
"Çöpçüden müdür ailesine" diye bağlamasaydın...

Eski eşin kötü biri olabilir, ama bunun mesleğiyle ilgisi nedir? Kaç tane insan temizlikçilik, çöpçülük gibi işlerden ev geçindirip çoluk çocuğuna helal rızk sağlama peşinde farkında mısınız acaba?

Alıntılayarak karşılıklı polemik yaratmak yasak!! Site kurallarını okuyup o şekilde vakit geçirin forumda...

Deftere yazacak olsam burada kimseye danışmam oturup yazarım...
Ben de forumda Nasıl vakit geçireceğimi kimseye danışmam hanımefendi. Sonuçlarına katlanmak da bana kalır sizi ilgilendirmez. ki yazdıklarımı anlamamakta ısrar eden alıntılamasın derseniz bu hakaret olur, bu da yasak.

Bende 16 yaşında evlendim hemen hamile kaldım eşim benden yedi yaş büyük şükürler olsun 18 yıllık evliyim iki kızım var çocukluğumu yaşayamadım ama kızlarınla birlikte büyüdüm şükür sen de mutlu ol inşallah ama geçmişini eşin biliyor mu, öğrenirse sana güvenmeye bilir

Çöpçü? Hoş olmamis. Hakliyken haksiz duruma dustun benim icin...

keşke en baştan hayır deseydin ama ailen çok cahildiler anlattığın kadarıyla... bence zaman geçince eşine çok yakın hissediyorsan anlatmanda bir mahsur yok eşte en yakın arkadas demek zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…