Çocuk gibi oyalıyor beni

Ne kadar gereksiz konuları sıkıntı yapıyorsunuz!

Aslında böyle olmak lazım. Adam daha büyük bir sorunla karşılaşmamak için efor harcamalı.

Hakikaten sizin icin sorun d3gil mi bunlar, yani aynini yasasaniz tamam hadi o yapmadiysa ben yapayim deyip pitircik pitircik yapar misiniz ben baslarda yapiyordum ama artik Sinirleniyorum elimde degil. Ben neden esim cayi seviyor diye kendim icmememe ragmen daha o agzini acmadan gidip demliyorum. Cok mu sey istiyorum yani

Iste ben de ustune gittigimi dusunup vicdan yapiyorum sonrasinda.
Hic te istikrarli degilim aksama kesin guzel bir sofra hazirlarim.
Zaten kus degiliz sadece ben gicigim bugun esime
Olur öyle şeyler bende öyle eşime gıcık oldugum anlar oluyo sonrası daha kötü olacağından iyi oluveriyorum ben esime sürekli yap sunu bunu demem ondanmidir dedigimide yapar aslında bebegin de olsa yine herşeye sen yetisiyosun ve nemi oluyo eskisi gibi üç çeşit yemek yerine bi çeşit oluyo yemek evin cokta düzenli olmuyo heran cok dusunme bunlari oldugu kadar olsun canim.

Ben hamileliği kullanarak bir şeyler yaptırmayı ya da değiştirmeye çalışmayı doğru bulmuyorum.
Çünkü zoraki yapacak ve çocuk doğunca yine eski haline dönecek ve siz daha çok sinirleneceksiniz bu sefer.

Insan evlenmeden taniyamiyor ki esinin huyunu suyunu, coraplarini top yapip salonun ortasina atiyor onu kirli sepetine atmasini ogrenmek cok mu zor. Elektrik supurgem sulu benim, temizlemek zor oluyor degistirelim dedigimde daha 2 yillik makine nesini degistirecegiz diyordu simdi kendisi yapinca elimiz bollasinca ilk is degistirmek diyor. Tuvaleti camasir suyuyla yikarken bir defa nerdeyse boguluyordu o gunden sonra bana camasir suyu kullandirtmiyor mesela... boyle boyle ogretm3ye calisiyorum ne yapayim soyleyince yapmiyor

Hakikaten sizin icin sorun d3gil mi bunlar, yani aynini yasasaniz tamam hadi o yapmadiysa ben yapayim deyip pitircik pitircik yapar misiniz ben baslarda yapiyordum ama artik Sinirleniyorum elimde degil. Ben neden esim cayi seviyor diye kendim icmememe ragmen daha o agzini acmadan gidip demliyorum. Cok mu sey istiyorum yani
Herkesten aynı özveriyi beklemek ne kadar doğru bilemiyorum. Sen son derece verici olabilirsin bu senin bünyene ağır gelmez ama karşı tarafı yorabilir. İnsanlardan onların sınırlarına uygun şeyler beklemek lazım. Adamın içinden gelmiyor demek ki. Yani süt getirmezse kendim alırım ben. Bunda sıkıntı yapacak ne var ki?

Olur öyle şeyler bende öyle eşime gıcık oldugum anlar oluyo sonrası daha kötü olacağından iyi oluveriyorum ben esime sürekli yap sunu bunu demem ondanmidir dedigimide yapar aslında bebegin de olsa yine herşeye sen yetisiyosun ve nemi oluyo eskisi gibi üç çeşit yemek yerine bi çeşit oluyo yemek evin cokta düzenli olmuyo heran cok dusunme bunlari oldugu kadar olsun canim.

Anne gucune inaniyorum bende:)
Yardimci olsun istiyorum deger verdigini gostersin istiyorum ne bileyim oyle iste aksama kadar gecer:)

Insan evlenmeden taniyamiyor ki esinin huyunu suyunu, coraplarini top yapip salonun ortasina atiyor onu kirli sepetine atmasini ogrenmek cok mu zor. Elektrik supurgem sulu benim, temizlemek zor oluyor degistirelim dedigimde daha 2 yillik makine nesini degistirecegiz diyordu simdi kendisi yapinca elimiz bollasinca ilk is degistirmek diyor. Tuvaleti camasir suyuyla yikarken bir defa nerdeyse boguluyordu o gunden sonra bana camasir suyu kullandirtmiyor mesela... boyle boyle ogretm3ye calisiyorum ne yapayim soyleyince yapmiyor

Yok yok yanlış anladınız.
Ben hamileliği kullanmaktan bahsettim.
Erkekler gerçekten de başlarına bir müsibet gelmeden anlamıyorlar.

Herkesten aynı özveriyi beklemek ne kadar doğru bilemiyorum. Sen son derece verici olabilirsin bu senin bünyene ağır gelmez ama karşı tarafı yorabilir. İnsanlardan onların sınırlarına uygun şeyler beklemek lazım. Adamın içinden gelmiyor demek ki. Yani süt getirmezse kendim alırım ben. Bunda sıkıntı yapacak ne var ki?
Ben istemeyi bilmiyorum sanirim, esim oyle diyor s3n b3nim dugmemi bulamadin bulsan her istedigini yaparim diyor. Ne bileyim gercekten cok seviyorum esimi, ayak parmaklarina kadar masaj yapiyorum o mutlu oldukca ben de mutlu oluyorum sonra da bekliyorum. Ben bir aksam masaj yapmasam hemen nazlanir yine dayanamaz yaparim ama o dayaniyo ben nazlaninca.
Sutu de dun kendisi almis iceyim diye zaten

Oluyormus ya yardimci, dagitmiyormus bikere en buyuk yardimi bu olabilir esimin bana sanirim.
gardrobunu duzenlerim alttan bir t shirt ceker hoop hepsi yamulur. Ekmek sepetinin agzini acik birakmis mesela ekmekler tikir tikir olmus sabaha kadar yazik degil mi. Bana degil kendine de yapmiyor bu adam. Uniformayla calisiyor pantolonlarini is yerinde birakmis 5 pantolonu var hic biri evde degil dun gomleklerini utulerken farkettim, pis pis giysin napiyim. Spora gider islak havlu bagaji kokutana kadar ordan almak aklina gelmez :KK70: pis galiba benim kocam, bunlari da mi benim takip etmem lazim?

Evi esim supuruyor egilmeyeyim diye gecen diyor ki bak dogurana kadar yaparim sonrasina karismam. Hi hiii dedim simdikiler iyi gunlerin mumla arayacaksin, bebek dogunca zannediyor ki hersey daha kolay olacak altini alir misin diyorum benim migdem bulanir diyor ay cildiricam
o zaman bulanmaz mrk etme can bu , bızım bıle baskasının kokusundan mıdemız kalkarken kendı canımız evladımız olunca o kokular mıs gıbı gelıyor burnumuza :D

Anne gucune inaniyorum bende:)
Yardimci olsun istiyorum deger verdigini gostersin istiyorum ne bileyim oyle iste aksama kadar gecer:)
Bak simdi bebegim uyandi yanima oturttum kahvaltimi yapiyorum bebegim bi elini dizime koymus bana gulup bakiyo bundan degerli bisi yok evimide sorma dağınık toplarım ama olduğu kadar bebegin olunca esin yardım eder hem merak etme

Bak simdi bebegim uyandi yanima oturttum kahvaltimi yapiyorum bebegim bi elini dizime koymus bana gulup bakiyo bundan degerli bisi yok evimide sorma dağınık toplarım ama olduğu kadar bebegin olunca esin yardım eder hem merak etme
Ayyy ye4im ben onu :)) biz de goruruz insallah o gunleri .
Dogru soyluyorsun, kendi kendime dert ediyorum kucucuk seyleri

nazlı değilim demişsinizde bana da nazlı geldiniz.. :)
bazı şeyleri görmemek gerekir ..
eşiniz merhametli bir adam belli ki ve bence bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden biridir bu..
geçiştirmeye gelince o onların fıtratında var sanırım ..

nazlı değilim demişsinizde bana da nazlı geldiniz.. :)
bazı şeyleri görmemek gerekir ..
eşiniz merhametli bir adam belli ki ve bence bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden biridir bu..
geçiştirmeye gelince o onların fıtratında var sanırım ..

Bilmem ben hep kendimi odun gormusumdur nazli naif bir kadin olamadim diye hayiflanirim hatta:))

Simdi aradi uniformasini da evde unutmus ben kalkmayinca tas tamam ise bil3 gidememis :110:

cok seviyorum kocisimi arada sariyorum boyle iste, zeytinyagli pirasa istedi kalkiyim de yapiyim :))

Başlangıçta okuyunca eşi balığı kendisi yapıyor bayağı naz yapıyor gibi gelmiştiniz bana da.:cool:Okumaya devam ettikçe misafir gelmeden önce zaten hazırlık yaptığınızı,hamile olduğunuzu öğrenince fikrim değişti.Siz biraz titizsiniz ,eşinizde biraz dağınık umursamaz sanırım.İnsanın yapısıyla alakalı.Mesela benim oğlumda çalışma masasının üzerini devamlı dağınık bırakır.Söyleye söyleye dilimde tüy biter:cry:.Yediği meyvayı,içtiği nescafenin bardağını defalarca söylerim mutfağa götür diye.Muhtemelen evlenince de öyle olur.İnsanın içinden gelecek tertip düzen,istemekle,rica etmekle olmuyor:KK43:.Herşeye rağmen birbirini seven ,değer veren bir çift gördüm yazdıklarınız da. Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar:

Bilmem ben hep kendimi odun gormusumdur nazli naif bir kadin olamadim diye hayiflanirim hatta:))

Simdi aradi uniformasini da evde unutmus ben kalkmayinca tas tamam ise bil3 gidememis :110:

cok seviyorum kocisimi arada sariyorum boyle iste, zeytinyagli pirasa istedi kalkiyim de yapiyim :))
konunun başıyla, bu yorumu okuyunca bişey diyesim gelmedi. yelkenler suya inmiş :)

Sizin eşleriniz de böyle mi hanımlar
Benim eşime ne söylersem tamam diyor, ben de saf gibi ha yaptı ha yapacak diye diye bekliyorum
Bu baZen sinemaya gitmek oluyor bazen pikniğe gitmek bazen alışverişe gitmek bazen ev işi...

Misal dün akşam arkadaşı geldi beraber mutfakta balık kızarttılar ben yatak odamda film izledim tepsiye hazırlayıp odama getirdi sağolsun (onlar başka bir arkadaşlarını daha bekleyeceklerdi ben erken yedim)

Çayı demlemiş aburcuburumu hazırlamış getirdi yine odama

Bir ara napıyorsunuz diye mutfağa gittiğimde kapının ve aspiratörn kapalı olduğunu gördüm aşkım aç kapıyı dedim tamam dedi yine içeri geçtim, sonradan gördüm ki açmamış

Aşkım balık kokmasın bulaşıkları at makineye dedim tamam dedi ama atmamış

Uyumaya yakın gördüm mutfağın halini bari sabaha kadar havalansın dedim mutfağın kapısını açtım aşkım kapatma dedim sabah gördüm ki kapatmış

Uyumadan süt içeyim süt getirir misin dedim tamam dedi getirmedi.

Hamileyim diye komşular getiriyor sağolsunlar akşam poğaça getirmişti bir komşum sabah onu yemek aklına gelmiyor Ada'mın bir buZdolabı poşetine koyup yanına almak aklına gelmiyor

Aşkım hadi kalk bişeyler hazırla dedi ben de tamam aşkım dedim ama hazırlamadım.( dershaneye gidiyorum her sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlarım yemek termosuna yemeğini koyar bir elma bir muz meyvesini hazırlar koyarım) sanki o keyfinden mi kahvaltı istiyormuş evinin bütçesini düşünüyormuş blablabla

Bir de dün akşam bana diyor ki şükret böyle kocan olduğu için arkadaşlarımla barlarda buluşmuyorum tehdit ediyor beni aklı sıra

Ona göre arkadaşları geldi diye huzursuzluk çıkarıyor Muş'um

Abartıyor muyum ben , şu anda da vicdan yapıyorum aç kaldı Ada'm diye
Akşam da haZırlamicam yemek dayanabilirsem

Dedim ki şurda Bebek ağlamaktan çatlasa Toto'nu kaldırıp bakmazsın, bakarım o benim kanımdan diyor (Can'ımı acıttı bu lafı biliyorum beni üzmek için söyledi çünkü ben de bundan sonra sana yemek yok kendim dışarıdan yiyorum sen de paşa paşa borç ödüyorsun demiştim)

Ay sinirlerim bozuldu yenimle :KK43: çok mu üstüne gidiyorum adamın Ama ben de hamileyim haftanın 5 günü dershanem var ben de yoruluyorum nazlanmak istiyorum biraz. dün akşam bayağı tartıştık ama küs uyumadık
hamileyseniz neyse ama bile bile nazlanmak istiyorum ne demek. demekki gerçekten yardıma muhtaç değilsiniz eşiniz bile bile yapmıyor

SiZ tam anlamıyla benim esimi tarif etmissiniz bı aralar cok fena hayal kırıklığı yasıyorum
Onceleri pek umursamazdım ama sabrım kalmadı
1 senedir fitness gidicez biz,
1 aydır valizlerin altında kalmıs spor ayakkabılarımı cıkaracak,
2 yıldır 60poundluk cekimiz vardı onu dosyalardan bulup cıkaracak
Neredeyse 1 yıl once bankadan cıkartmaya calıstıgımız hesap kartımı halledecek vs vs

Cozum dusunuyorum bende herhalde onun yaptıgı gibi davranıcam ben de
İlk olarak cok sevdigi domates corbasını yapıcam dicem heves etsin aksama da yesin mercimegi
Hevesi kursagında kalsın daha cok yapıcam
Cunku beni hep inandırıp hevesimi kursagımda bıraktı:KK11:

Eşinizin dikkat dağınıklığı olabilir. Aynı ben :KK48:

Back
X