Sizin eşleriniz de böyle mi hanımlar
Benim eşime ne söylersem tamam diyor, ben de saf gibi ha yaptı ha yapacak diye diye bekliyorum
Bu baZen sinemaya gitmek oluyor bazen pikniğe gitmek bazen alışverişe gitmek bazen ev işi...
Misal dün akşam arkadaşı geldi beraber mutfakta balık kızarttılar ben yatak odamda film izledim tepsiye hazırlayıp odama getirdi sağolsun (onlar başka bir arkadaşlarını daha bekleyeceklerdi ben erken yedim)
Çayı demlemiş aburcuburumu hazırlamış getirdi yine odama
Bir ara napıyorsunuz diye mutfağa gittiğimde kapının ve aspiratörn kapalı olduğunu gördüm aşkım aç kapıyı dedim tamam dedi yine içeri geçtim, sonradan gördüm ki açmamış
Aşkım balık kokmasın bulaşıkları at makineye dedim tamam dedi ama atmamış
Uyumaya yakın gördüm mutfağın halini bari sabaha kadar havalansın dedim mutfağın kapısını açtım aşkım kapatma dedim sabah gördüm ki kapatmış
Uyumadan süt içeyim süt getirir misin dedim tamam dedi getirmedi.
Hamileyim diye komşular getiriyor sağolsunlar akşam poğaça getirmişti bir komşum sabah onu yemek aklına gelmiyor Ada'mın bir buZdolabı poşetine koyup yanına almak aklına gelmiyor
Aşkım hadi kalk bişeyler hazırla dedi ben de tamam aşkım dedim ama hazırlamadım.( dershaneye gidiyorum her sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlarım yemek termosuna yemeğini koyar bir elma bir muz meyvesini hazırlar koyarım) sanki o keyfinden mi kahvaltı istiyormuş evinin bütçesini düşünüyormuş blablabla
Bir de dün akşam bana diyor ki şükret böyle kocan olduğu için arkadaşlarımla barlarda buluşmuyorum tehdit ediyor beni aklı sıra
Ona göre arkadaşları geldi diye huzursuzluk çıkarıyor Muş'um
Abartıyor muyum ben , şu anda da vicdan yapıyorum aç kaldı Ada'm diye
Akşam da haZırlamicam yemek dayanabilirsem
Dedim ki şurda Bebek ağlamaktan çatlasa Toto'nu kaldırıp bakmazsın, bakarım o benim kanımdan diyor (Can'ımı acıttı bu lafı biliyorum beni üzmek için söyledi çünkü ben de bundan sonra sana yemek yok kendim dışarıdan yiyorum sen de paşa paşa borç ödüyorsun demiştim)
Ay sinirlerim bozuldu yenimle

çok mu üstüne gidiyorum adamın Ama ben de hamileyim haftanın 5 günü dershanem var ben de yoruluyorum nazlanmak istiyorum biraz. dün akşam bayağı tartıştık ama küs uyumadık