- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Bndede vardı aynisindanAllahım benimkinden bi tane daha Allah yardımcımız olsun
Vardi derken , ayrildinizmi?Bndede vardı aynisindan
Dava açıldı bnm ki de şuan sizin anlattıklarınız hatta dahası varVardi derken , ayrildinizmi?
Özel dwgilse anlatabilirmisin?Dava açıldı bnm ki de şuan sizin anlattıklarınız hatta dahası var
Şu anki durumunuza üzüldüm, kızınıza içim sızladı. Ama şu bir gercek; kimsenin kocası piyangodan çekilişle çıkmıyor. Herkes kendisi seçiyor. Çocuğu da belediye dağıtmıyor, karı koca beraber yapıyorlar. Kötü evliliklerin suçunu biraz kendimizde aradigimizda daha güçlü olup önümüze ancak o zaman bakabilecegiz.Merhaba hanimlar. Ben 6 senedir. Evliyim 4 yasina yaklasmis bir kizim var. Evlilikte cok yiprandim. Artik nefes alamaz oldum.problem esimin herseyi elestirmesi, beni ozellikle. Sen nasil bir insansin , ailen seni yetistirememis. Görmemisin gibi imalar. Kizim babasina cok duskun. Benide seviyor ama, babasi geldiginde bambaska bir cocuk oluyor. Ben ne yapma desem yapiyor.problem yaratiryor bize , babasi eleme cocuga ustune gitme cocuga diyor.beni eziyor cocuk varkene beni gormuyor. Biraz once kolumu sıktı , eleme cocuga diye. Tabi ben delirdim. Sen dusunuyorsun da ben dusunemiyormuyum dedim. Kizim yaptiginin farkinda gec otur dedim babasinin gozunun icine bakiyor. Babasi eleme diyince gene kalkti yerinden tabi.bende oturacak yerine dedim .esim kalkti gitti odaya. Kizim o evden gitti sanio. Anne ozur dilerim bida yapiycam falan dedi(babasi gittigi icin )
Babasi olsa beni sikayet eder.
Yoruldum artik daha gencim. Bosanmak istiyorum ama yapamiyorum cesaretim yok. Is guc desen hic yok. Annem kendisi zor geciniyor hasta.
Diyorum ayirilacaguz ilan bana olacak. O gununu gun edecek ben cocuk buyutecegim.para kazanmaya ugrasacagim.
Baska birini tanima fikri urkutuyor beni.
Mutlu degilim.
Ya ayrilirsam kizim ne olacak , her aksam pencereden babasinin gelmesini bekleyen gunde on kere goruntulu arayan kizim ne olacak. Ona haksizlik etmis olurmuyum. Daha once bosanma davasi acildi ama cocugum cok kotu oldu babasi eve gelmeeyince, onun icin baristik. Ne yapicam kendimi cok caresiz hisediyorum yardim edin
Yardımcı olmaya çalışıyım diorum ama çocuk olunca işler değişiyo çok zor bir kararMerhaba hanimlar. Ben 6 senedir. Evliyim 4 yasina yaklasmis bir kizim var. Evlilikte cok yiprandim. Artik nefes alamaz oldum.problem esimin herseyi elestirmesi, beni ozellikle. Sen nasil bir insansin , ailen seni yetistirememis. Görmemisin gibi imalar. Kizim babasina cok duskun. Benide seviyor ama, babasi geldiginde bambaska bir cocuk oluyor. Ben ne yapma desem yapiyor.problem yaratiryor bize , babasi eleme cocuga ustune gitme cocuga diyor.beni eziyor cocuk varkene beni gormuyor. Biraz once kolumu sıktı , eleme cocuga diye. Tabi ben delirdim. Sen dusunuyorsun da ben dusunemiyormuyum dedim. Kizim yaptiginin farkinda gec otur dedim babasinin gozunun icine bakiyor. Babasi eleme diyince gene kalkti yerinden tabi.bende oturacak yerine dedim .esim kalkti gitti odaya. Kizim o evden gitti sanio. Anne ozur dilerim bida yapiycam falan dedi(babasi gittigi icin )
Babasi olsa beni sikayet eder.
Yoruldum artik daha gencim. Bosanmak istiyorum ama yapamiyorum cesaretim yok. Is guc desen hic yok. Annem kendisi zor geciniyor hasta.
Diyorum ayirilacaguz ilan bana olacak. O gununu gun edecek ben cocuk buyutecegim.para kazanmaya ugrasacagim.
Baska birini tanima fikri urkutuyor beni.
Mutlu degilim.
Ya ayrilirsam kizim ne olacak , her aksam pencereden babasinin gelmesini bekleyen gunde on kere goruntulu arayan kizim ne olacak. Ona haksizlik etmis olurmuyum. Daha once bosanma davasi acildi ama cocugum cok kotu oldu babasi eve gelmeeyince, onun icin baristik. Ne yapicam kendimi cok caresiz hisediyorum yardim edin
Evet degismeyecek buna eminim. Oturdugun yerde eli tane elesririr seni, yapacak biseyim yok ne yaziikiCanim keske isin olsaydi ya zor oyle bi adamin degismesi.Kendini saydirmaya calis bu sekilde kizin da seni buyudukce daha da yok sayar.
Ne kadar tanirsan tani , evlenince bambaska bir insan oluyor. Emin olun cok sabirsiz bir insanim. Simdiye kadar coktan bitmisti. Simdi beni tutan sey ney? Evladim.Şu anki durumunuza üzüldüm, kızınıza içim sızladı. Ama şu bir gercek; kimsenin kocası piyangodan çekilişle çıkmıyor. Herkes kendisi seçiyor. Çocuğu da belediye dağıtmıyor, karı koca beraber yapıyorlar. Kötü evliliklerin suçunu biraz kendimizde aradigimizda daha güçlü olup önümüze ancak o zaman bakabilecegiz.
Cocuk yani bu. Oturur mu. Onu yapma bunu yapma. Çocuğun doğasına aykırı. Ve yazım tarzınızdan gercekten eşinize hak verdim. O çocuğa yazık. Demek ki baba mutlu ediyor onu o evde ki, günde kac kez arıyor, pencerede bekliyor. Adem Güneş okuyun. Ayrılirsaniz o çocuk biter. Anlattığınızdan sizi ve babasını anladığım kadarıyla. Net.
Kaderiniz kızınıza sirayet etmesin elbette o babasız büyümesin. Size de günah. Keşke sadece hakedenler baba olsa.Ne kadar tanirsan tani , evlenince bambaska bir insan oluyor. Emin olun cok sabirsiz bir insanim. Simdiye kadar coktan bitmisti. Simdi beni tutan sey ney? Evladim.
Babasiz buyudum. Hasretle özlemle baba nedir bilmedim.
Kizim simdi hergun babasi icin gozyasi dokerken, nasil hayatima bakacagim, belim bukulmeyecekmi ?
Bilmiyorum inananin. DarmadaginimKaderiniz kızınıza sirayet etmesin elbette o babasız büyümesin. Size de günah. Keşke sadece hakedenler baba olsa.
Nasil yaniBen esinizde kendimi sizde de esimi gordum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?