Cocuk icin dayanmalimi, söküp atmalimi ?

Deve gütme meselesi.cocuklar alışıyor her şeye.cocuktan çok kendinizi ikna etmeye calisin

Ya beklentileriniz sıfıra indirin yada ayrilin
Çocuk bugün olmasa da yarın fark edecek sizin ezildiginizi.bunu yaşamış bir evlat olarak söylüyorum babamı baba olarak çok sevsemde anneme yaptığı her şey için bir çok eksisi vardır bende.kiz evlat bu anne farklı onlar icin

Şu anki durumunuza üzüldüm, kızınıza içim sızladı. Ama şu bir gercek; kimsenin kocası piyangodan çekilişle çıkmıyor. Herkes kendisi seçiyor. Çocuğu da belediye dağıtmıyor, karı koca beraber yapıyorlar. Kötü evliliklerin suçunu biraz kendimizde aradigimizda daha güçlü olup önümüze ancak o zaman bakabilecegiz.

Yardımcı olmaya çalışıyım diorum ama çocuk olunca işler değişiyo çok zor bir karar

Ne kadar tanirsan tani , evlenince bambaska bir insan oluyor. Emin olun cok sabirsiz bir insanim. Simdiye kadar coktan bitmisti. Simdi beni tutan sey ney? Evladim.
Babasiz buyudum. Hasretle özlemle baba nedir bilmedim.
Kizim simdi hergun babasi icin gozyasi dokerken, nasil hayatima bakacagim, belim bukulmeyecekmi ?

Cocuk yani bu. Oturur mu. Onu yapma bunu yapma. Çocuğun doğasına aykırı. Ve yazım tarzınızdan gercekten eşinize hak verdim. O çocuğa yazık. Demek ki baba mutlu ediyor onu o evde ki, günde kac kez arıyor, pencerede bekliyor. Adem Güneş okuyun. Ayrılirsaniz o çocuk biter. Anlattığınızdan sizi ve babasını anladığım kadarıyla. Net.

Cocuguma aykiri davranislarmi sergilemisim ? Dövmusmuyum ? Siz neden bahsediyorsunuz.
Babasi onu bir yere goturmek istedigi zamanda ben gitmesem gitmiyor, ne yani gittigi yerde babasi kotu mu davraniyor. Lutfen acilara tuz biber olmayin.
Ben babasina ne kadar duskun oldugundan bahsettim biliriz ki kiz cocuklari babaya asik olur.

Kaderiniz kızınıza sirayet etmesin elbette o babasız büyümesin. Size de günah. Keşke sadece hakedenler baba olsa.

Eşinizle birlikte çocuk psikolojisi için yazılan kitaplar var onlardan alıp okuyun. eşiniz çocuğunuza dur demesi gerektiğini sınırların onu güvende tuttuğunu kavramalı

Fedakar olmak zorundasınız. Çocuğunuz için. Çünkü siz hangi hamleyi yaparsanız yapın olan yine kızınıza olacak. Birebir aynı durumda olan yakınlarım var. Acı bir durum tabi ama insan sabretmeli gittiği yere kadar. En azından kızınız büyüyene kadar. Eşiniz de size saygı duymuyorsa bile kızınız için birşeyleri yoluna koymalı ve zorlaştırmamalı. Empati yapmak çok zor doğrusu. Ben henüz anne değilim. Sadece fikrimi söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…