çocuk için doğru zaman mı?

scrolllock, oğluşun kaç yaşında ?

ruh halim ancak bu kadar güzel anlatılabilir di.. Bende şu an özgürlüğümün kısıtlandığını hissediyorum . Ama belli bir olgunluğa gelmişsiniz..

Ay başı tatile gideceğiz kısmetse.. Tatilleriniz hayalleriniz 3 kişilik olacak artık..Sizden bi parça olacak bi de bu yanından düşünün.

17 aylık teyzesi:) ama bi kaç sonra abi olmaya hazırlanıyor.
Maşallah :) Sorma sebebim, cinsel hayatta değişiklik olmuyor yazmışsın da bizim 2 yaşından sonra değişiklik olmaya başladı Uyumuyor bizimki, o uyuyunca ben de uyumuş oluyorum

Maşallah :) Sorma sebebim, cinsel hayatta değişiklik olmuyor yazmışsın da bizim 2 yaşından sonra değişiklik olmaya başladı Uyumuyor bizimki, o uyuyunca ben de uyumuş oluyorum
ahh ceyz, karşında bi akrep kadını var
Tüm engellere hayır :) 17 aylık bebeğime ve 6aylık karnıma rağmen..
Şaka bi yana oğlum 1 yaşından beri (uyku eğitimi verdiğimden beri) geceleri belli bi saatte ve kesintisiz uyuyor çok şükür.
Dolayısıyla eşimle de çok rahat zaman geçirebiliyoruz.
Ama bu düzenin bozulmayacağı anlamına gelmez tabiki, yarınımızın bi garantisi yok.
2.bebeğim doğduktan sonra biz de sahalara uzun bi süre veda edicez gibi görünüyor

evet benim de düşüncelerim bunlara alakalı..1-2 yıl beklemek büyük pişmanlık olmaz heralde.

bizim zaten şu anda da cinsel hayat çok aktif değil.. işten dolayı bir üşengeçlik yorgunluk oluyor. çocuktan sonra sıfıra inmesinden korkuyorum açıkçası

ne güzel tebrik ederim sizi:) bu işi sırrını bize de söyleseniz:)

Bizim durum hamilelikten doğuma kadar normaldi; doğduktan sonrasında da normal devam etti.Hatta ben şaşırırdım hamileyken ya da bebek doğunca cinsellik neden sekteye uğrasın ki diye.
Uykucu bir kızım var aslında, bebekliğinden beri gece hasta filan değilse kalkmaz. Ama ne olduysa 2.yaşından sonra geç yatıp geç kalkmaya başladı, pat diye odaya girebiliyor,kilitliyse ağlıyor filan. Uyutmaya çalışırken ben uyuyorum, bazen dayanamıyorum babasına veriyorum gidip uyuyorum. Ben mi uykucu oldum kızım mı hiperaktif oldu anlamadım. Anneanne bakıyor,sabah 10a kadar uyutma diyorum,kalkmıyor kızım napayım diyor

Valla çocuğa bakacak olan sizsiniz kimse değil ayrıca çocuk yapmak aşk gibidir yani gönül işi ha deyince olmuyor

bizim zaten şu anda da cinsel hayat çok aktif değil.. işten dolayı bir üşengeçlik yorgunluk oluyor. çocuktan sonra sıfıra inmesinden korkuyorum açıkçası
Bu da önemli bir nokta. Önemsememezlik yapmayın bence, kan değerlerine filan baktırabilirsin

ne güzel tebrik ederim sizi:) bu işi sırrını bize de söyleseniz:)
ehiehi gaza gelip çarşaf gibi yazıyormuşum ne var ne yok
Bilmiyorum ben "evliyim ve cinsel hayatım illa aktif olmalı" çabasında değilim, iki tarafta istekliyse zaten mutlaka ortak bi alan bulunur.Ama bi taraf yorgun, isteksiz vs. ise bunu çok kafama takmam.Evliliğimin önceliği bu değil artık, benim için önemli olan eşimle geçirebildiğim, benim ona onun bana koşulsuz ayırdığı saf vakitler.

uyandığı saat bütün gününe ve gecesine etki ediyor ceyz.
Benim oğlumda bıraksan uyur ama ben işe giderken (saat:8,30) uyandırıp öyle çıkıyorum.
Yoksa akşam saat 12 den önce mümkün değil uyumuyor.
Tabi bizimki hala bebek statüsünde, 2 yaşına geldiğinde kendi kendine yataktan inebildiğinde falan bi çok şey değişecektir.
Ben bugünlerimin tadını çıkarmaya bakayım

28 yaşımdayım. Antalya, Adana, Mersin, Tokat, Kayseri, Kastamonu, Kahramanmaraş, Amasra, Safranbolu... Buralar ve etrafında gezilecek nereler varsa 17 aylık oğlumla gezdiğim yerler. Haziranın ilk haftası da İtalya'ya gidiyoruz bir haftalığına. Cinsel hayatımız da çok şükür bir sıkıntı yok. Uyku eğitimini de verince senden rahatı olmuyor. Ki ben bu yazdıklarımı 1 sn. yerinde durmayan oğlumla birlikte yaptım.
Hayatın değişecek, belki bir süre uykusuz kalacaksın ama sonuçta hayatınıza yeni bir insan katılacak. Bu yaşayacağın zahmet de olacak o kadar. Hayatına çocuğunu entegre ettiğin zaman ve zamanla alıştıkça her şey çok keyifli ve rahat olacak.
Ben şu an diyorum ki 'keşke okul, iş vs. daha erken tamamlamış olsaydım da çocuğumu daha önce kucağıma alabilseydim'.
Kariyer planlaması senin bileceğin iş ama çocuk için de zaman geçiyor. Aklında bulunsun derim.

Başkaları istiyor diye bebek tabi ki yapmayın. Hayatınızın değişmemesi imkansız ama bu tamamen her şeyinizin kısıtlanacağı anlamına gelmiyor. Siz bir düzen oturtursunuz, Allah sağlıklı bir bebekte nasip eder inşallah, ona göre devam eder hayatınız.

Ailelerin gelip kalma konusu da tamamen sizinle alakalı bir durum olur, siz çağırır sürekli biz yapamıyoruz derseniz ona yapacak birşey yok ama düzene oturtup bebeğinizi hayatınıza ne kadar çabuk kabullenip ona göre yaşarsanız her şey ona göre olur diye düşünüyorum. Benim bir arkadaşım hafta içi bakıcı var, hafta sonu bir günde oğlunu babaanneye bırakıyor hem onlar bebekle vakit geçiriyorlar hemde arkadaşım eşi ile sinema dolaşma kendisi ile ilgilenme gibi keyfine bakıyor.

kariyer mi bebek mi onunla ilgili de eşinle sen karar vereceksin, ama yaş konusunu düşün derim, istediğin zamanda bebeğin olmayabilir ve daha stresli bir dönem geçirebilirsin.

ikinizinde hazır olması gerekiyor bebek için..yaşınız çok geçmeden denemeye başlayın bence..

Haklısın,cumartesi pazar evde olduğumda sabah 8de kalkıp akşam 9da yatıyor. Ama haftaiçi düzeni değişiyor,keşke o düzeni annem devam ettirebilse, ne yazık ki ufacık kız kadını parmağında oynatıyor. İşe giderken uyandıramam maalesef, 06:30da evden çıkıyorum. 2 yaş döneminden kaynaklı da olabilir,düzelir inş.

Kızım dogdugundan beri eskisi gibi dgl hayatım evet ama kızımdan onceki hayat dglmis ki zatenben kızım dogduktan sonra annemi daha cok sevdim onun degerini onemini kiymetini daha iyi anladim...esime olan sevgim farkli bi boyuta gecti sanki...Etrafa karsi daha duyarli bi birey oldum...mesela kulaklarm bile daha mutlu artik:)ndn?onceden takardm kulakligimi ooo bangır bangır sarki dinlerdim ...ama smdi kulakligm nerde onu bile bilmiyrm.. ya kücük prensesim aglarda sesini duyamazsam...
snra uykuyu cok severdim..bos vakit bulsam tv karsisinda yatmak vazgecilmezmdi...smdi mi uyku diye bisey yok o nasi biseydi ki:))
meger ben toplamda 5 saat uyusamda yetiyomus..bide sabah o agulu gugulu seslere uyaniyosunuz bi bakayim napiyor diyosunuz uyku sersemi sizi fark ettigindeki gulucugu cırpınısi yok mu inaninki hicbiseye degsmem o ani...
bide esimle tatile cikicaktik bizde sklydm cok..smdi siz deyince aklima geldi ztn tatile ihtiyacmda kalmamis unutmusum baksaniza...
Aileler konusunda da ilk 1 yil calismazsiniz snrada krese verirsiniz hem siz buyutmus olursunuz hem rahat edersinz ben suan boyle yapiyorm..:)

ben beklemezdim kariyer dediğin nedir ki hele TR de , senin kariyerin 1-2 kişinin parmağının arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…