scrolllock, oğluşun kaç yaşında ?he son olarak şunu da eklemek istiyorum;
Dış yaşam koşulları dışında yani "istediğin zaman istediğin yere gidememek" dışında çocuğun aile yaşantısna bi engelinin olmadığını şiddetle savunuyorum.Ne cinsel beraberlik, ne eşle geçirilen akşam saatleri, ne arkadaşlarla yapılabilinecek aktiviteler kesinlikle sınırlanmıyor.
Eşimle kavga ettiğimizde oğlumun şirinlikleri sayesinde barışıverdiğimiz çok oldu.
Onun tek bi hareketine kahkalarla gülebiliyorsun.Buda evine, hayatına bambaşka bi rengin, tadın katılması demek.
Çocuk çok başka, dikenli gül buketi gibi diyeyim sen anlayıver :)
17 aylık teyzesi:) ama bi kaç ay sonra abi olmaya hazırlanıyor.scrolllock, oğluşun kaç yaşında ?
arkadaşlar merhaba,
2 yıllık evliyim 30 yaşındayım eşimle aynı yaştayız.. toplam 3 yıl flört+nişan dönemimiz oldu.. ikimiz de çalışıyoruz.
son zamanlarda ne zaman bebek sahibi olacağım soruları kafamda..zaten çevreden de bu konuda yoğun bir baskı var. etrafımda benden sonra evlenen herkes hamile veya bebeği oldu. biz hala beklemedeyiz, karar veremedik..bir yandan daha yapmak istediğimiz ertelediğimiz çok şey var.. yurtdışına gitmek, çeşitli tatiller aktiviteler gibi... etrafımda gördüğümm kadarıyla çocuk olduktan sonra çiftlerin hayatı bayağ bir değişiyor. yani eşle başbaşa kalamamak, eşin ailesi veya kendi ailem ile daha sık görüşmek vakit ayırmak zorunda kalmak... geceleri uykusuz kalmak gibi.. diğer ve en önemli sorun da önümüzdeki yıl(2016'da) kariyerimde basamak atlayacak olmam. yani şuan karar verip hamile kalırsam kariyer yapmam 1-2 yıl kadar daha gecikecek.. bankacı arkadaşlar beni daha iyi anlarlar süre ve zamanlama konusunda...
sizlere sorum benim yaşımda ve bu konumda olup çocuk yaptıktan sonra keşke biraz daha bekleseydim evliliğimin özgürlüğümün tadını çıkarsaydım diyen var mı? ya da çocuktan sonra hayatımda şunlar şunlar değişti diyen..
NOT: özellikle bana sanki çocuk olduktan sonra özgürlüğün kalmıyormuş gibi geliyor. bunun sebebi anne baba çalıştığı için ailelerin olaya müdahil olmasından kaynaklı..gelip kalmalar artıyor böylelikle insan eşiyle başbaşa geçirdiği günleri özleyebiliyor. ben bunlardan çok etkilenen bir insanım. ne yapacam bilmiyorum. ayrıca zaten çok yoğun bir cinsel hayatımız yok biraz mototonlaştı. bebekten sonra daha da kötüye gider mi?
Maşallah :) Sorma sebebim, cinsel hayatta değişiklik olmuyor yazmışsın da bizim 2 yaşından sonra değişiklik olmaya başladı17 aylık teyzesi:) ama bi kaç sonra abi olmaya hazırlanıyor.
ahh ceyz, karşında bi akrep kadını varMaşallah :) Sorma sebebim, cinsel hayatta değişiklik olmuyor yazmışsın da bizim 2 yaşından sonra değişiklik olmaya başladıUyumuyor bizimki, o uyuyunca ben de uyumuş oluyorum
kafamda..zaten çevreden de bu konuda yoğun bir baskı var. etrafımda benden sonra evlenen herkes hamile veya bebeği oldu. biz hala beklemedeyiz, karar veremedik..bir yandan daha yapmak istediğimiz ertelediğimiz çok şey var.. yurtdışına gitmek, daha fazla başbaşa kalmak gibi... etrafımda gördüğümm
Bence terfiden sonra olması ve hayallerinizin bir kısmı gerçekleştikten sonra çok daha doğru. Hem maddi açıdan rahatlarsınız hem de içinizde kalan hayalleriniz olmaz. Gerçek hayatta çok gördüm bebek olduktan sonra hayatı değişen ve yapamadığı şeylerin suçunu bebeğe atanları. Yerinde olsam beklerdim.
bizim zaten şu anda da cinsel hayat çok aktif değil.. işten dolayı bir üşengeçlik yorgunluk oluyor. çocuktan sonra sıfıra inmesinden korkuyorum açıkçasıMaşallah :) Sorma sebebim, cinsel hayatta değişiklik olmuyor yazmışsın da bizim 2 yaşından sonra değişiklik olmaya başladıUyumuyor bizimki, o uyuyunca ben de uyumuş oluyorum
ne güzel tebrik ederim sizi:) bu işi sırrını bize de söyleseniz:)ahh ceyz, karşında bi akrep kadını var
Tüm engellere hayır :) 17 aylık bebeğime ve 6aylık karnıma rağmen..
Şaka bi yana oğlum 1 yaşından beri (uyku eğitimi verdiğimden beri) geceleri belli bi saatte ve kesintisiz uyuyor çok şükür.
Dolayısıyla eşimle de çok rahat zaman geçirebiliyoruz.
Ama bu düzenin bozulmayacağı anlamına gelmez tabiki, yarınımızın bi garantisi yok.
2.bebeğim doğduktan sonra biz de sahalara uzun bi süre veda edicez gibi görünüyor
Bizim durum hamilelikten doğuma kadar normaldi; doğduktan sonrasında da normal devam etti.Hatta ben şaşırırdım hamileyken ya da bebek doğunca cinsellik neden sekteye uğrasın ki diye.ahh ceyz, karşında bi akrep kadını var
Tüm engellere hayır :) 17 aylık bebeğime ve 6aylık karnıma rağmen..
Şaka bi yana oğlum 1 yaşından beri (uyku eğitimi verdiğimden beri) geceleri belli bi saatte ve kesintisiz uyuyor çok şükür.
Dolayısıyla eşimle de çok rahat zaman geçirebiliyoruz.
Ama bu düzenin bozulmayacağı anlamına gelmez tabiki, yarınımızın bi garantisi yok.
2.bebeğim doğduktan sonra biz de sahalara uzun bi süre veda edicez gibi görünüyor
Valla çocuğa bakacak olan sizsiniz kimse değil ayrıca çocuk yapmak aşk gibidir yani gönül işi ha deyince olmuyorarkadaşlar merhaba,
2 yıllık evliyim 30 yaşındayım eşimle aynı yaştayız.. toplam 3 yıl flört+nişan dönemimiz oldu.. ikimiz de çalışıyoruz.
son zamanlarda ne zaman bebek sahibi olacağım soruları kafamda..zaten çevreden de bu konuda yoğun bir baskı var. etrafımda benden sonra evlenen herkes hamile veya bebeği oldu. biz hala beklemedeyiz, karar veremedik..bir yandan daha yapmak istediğimiz ertelediğimiz çok şey var.. yurtdışına gitmek, çeşitli tatiller aktiviteler gibi... etrafımda gördüğümm kadarıyla çocuk olduktan sonra çiftlerin hayatı bayağ bir değişiyor. yani eşle başbaşa kalamamak, eşin ailesi veya kendi ailem ile daha sık görüşmek vakit ayırmak zorunda kalmak... geceleri uykusuz kalmak gibi.. diğer ve en önemli sorun da önümüzdeki yıl(2016'da) kariyerimde basamak atlayacak olmam. yani şuan karar verip hamile kalırsam kariyer yapmam 1-2 yıl kadar daha gecikecek.. bankacı arkadaşlar beni daha iyi anlarlar süre ve zamanlama konusunda...
sizlere sorum benim yaşımda ve bu konumda olup çocuk yaptıktan sonra keşke biraz daha bekleseydim evliliğimin özgürlüğümün tadını çıkarsaydım diyen var mı? ya da çocuktan sonra hayatımda şunlar şunlar değişti diyen..
NOT: özellikle bana sanki çocuk olduktan sonra özgürlüğün kalmıyormuş gibi geliyor. bunun sebebi anne baba çalıştığı için ailelerin olaya müdahil olmasından kaynaklı..gelip kalmalar artıyor böylelikle insan eşiyle başbaşa geçirdiği günleri özleyebiliyor. ben bunlardan çok etkilenen bir insanım. ne yapacam bilmiyorum. ayrıca zaten çok yoğun bir cinsel hayatımız yok biraz mototonlaştı. bebekten sonra daha da kötüye gider mi?
Bu da önemli bir nokta. Önemsememezlik yapmayın bence, kan değerlerine filan baktırabilirsinbizim zaten şu anda da cinsel hayat çok aktif değil.. işten dolayı bir üşengeçlik yorgunluk oluyor. çocuktan sonra sıfıra inmesinden korkuyorum açıkçası
ehiehi gaza gelip çarşaf gibi yazıyormuşum ne var ne yokne güzel tebrik ederim sizi:) bu işi sırrını bize de söyleseniz:)
uyandığı saat bütün gününe ve gecesine etki ediyor ceyz.Bizim durum hamilelikten doğuma kadar normaldi; doğduktan sonrasında da normal devam etti.Hatta ben şaşırırdım hamileyken ya da bebek doğunca cinsellik neden sekteye uğrasın ki diye.
Uykucu bir kızım var aslında, bebekliğinden beri gece hasta filan değilse kalkmaz. Ama ne olduysa 2.yaşından sonra geç yatıp geç kalkmaya başladı, pat diye odaya girebiliyor,kilitliyse ağlıyor filan. Uyutmaya çalışırken ben uyuyorum, bazen dayanamıyorum babasına veriyorum gidip uyuyorum. Ben mi uykucu oldum kızım mı hiperaktif oldu anlamadım. Anneanne bakıyor,sabah 10a kadar uyutma diyorum,kalkmıyor kızım napayım diyor
Haklısın,cumartesi pazar evde olduğumda sabah 8de kalkıp akşam 9da yatıyor. Ama haftaiçi düzeni değişiyor,keşke o düzeni annem devam ettirebilse, ne yazık ki ufacık kız kadını parmağında oynatıyor. İşe giderken uyandıramam maalesef, 06:30da evden çıkıyorum. 2 yaş döneminden kaynaklı da olabilir,düzelir inş.uyandığı saat bütün gününe ve gecesine etki ediyor ceyz.
Benim oğlumda bıraksan uyur ama ben işe giderken (saat:8,30) uyandırıp öyle çıkıyorum.
Yoksa akşam saat 12 den önce mümkün değil uyumuyor.
Tabi bizimki hala bebek statüsünde, 2 yaşına geldiğinde kendi kendine yataktan inebildiğinde falan bi çok şey değişecektir.
Ben bugünlerimin tadını çıkarmaya bakayım
arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?