Çocuk için evlilik devam ettirilir mi

Kime anlatsam bunlar için koca mı boşanır filan filan deyip duruyor ne için koca boşanır çocuk için ne kadar devam ettirilir bunları düşünüyorum
Tam da bunlar için koca boşanır, zaten koca kendi kendini boşamış da onun haberi yok. Sen zaten kendi işini kendin görüyorsun, mahkeme de çocuğun velayetini sana verir. Aile terapistine gidelim de, giderse sorunlar çözülebilir. Gitmezse de kendi bilir.

sırf çocuğumun Özlem’i korkusundan boşanma konusunu bile açamıyorum
sana o yüzden tehtid ediyor bir nevi psikolojik baskı yapıyor
orda şunu diyebilirsin ona sen değil hakim karar verir
çift terapisine gidin derim
istanbul da 153 beyaz masanın pdm ücretsiz
maddi konuda sorun yaratır evliliğiniz ilk yıllarında nasıldınız

Evliliginizi canlandırmak için yaptiklariniz oldu mu?Belki kasvetli hava dağılırsa birşeyler yoluna girer
Şuraya gidelim diyorum çocukla nereye gidicez akşam dışarı çıkalım diyorum çocuğu nereye bırakcaz çocuk çocuk çocuk eve tıkılıp kaldık

Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
kaç yıllık evlisiniz
hiç mi birşey yapmıyorsunuz birlikte

Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Kimse değişmez. Bunu beklemek yerine seveceğiniz yönlerini görmeye çalışın. Birlikte planlar yapın. Oğlanı ananeye bırakıp birlikte bişeyler yapmak belki iyi gelir

Bence siz eşinizi öZlemişsiniz. Onunla bişeyler yapmak istiyorsunuz. Çocuk olayı yormuş sizi. Ananeye bırakıp. Evde film keyfi bile yapmak size iyi gelebilir

Bence genel olarak adamın tavirlari sizi rahatsiz ediyor.
Çocuk için evlilik devam ettirilir mi diyorsunuz çoğu insan çocuk için devam ettiriyor ama herkesin kendi tercihi.

Şuraya gidelim diyorum çocukla nereye gidicez akşam dışarı çıkalım diyorum çocuğu nereye bırakcaz çocuk çocuk çocuk eve tıkılıp kaldık
Benim eşimde kızım olmadan gitmez😀 kendi eğlenirken, kızı da yanında olacak..eğlenmek isteyen cocuklada eğlenir.. parka gidilir,akşam yürüyüşü yapılır.cekirdek alırsın, bir yerde oturursun.esinizin içi geçmiş galiba

Eger boyle bir fikriniz varsa cocuk kucuckeen boşanın, cünkü yıllardır bunu düşünüyorum cocuklar büyüyünce cok zor cok cok zorrr.

Sızın birbirinizin ilgisine sevgisıne ihtiyacınız var bırbırınız ıcın cabalayın boşanmak yetersiz bu sebeplerle

çiftleri mutsuz eden bir evlilik çocuk için devam ettirilmez çünkü o mutsuzluk çocuğa da yansır ve ruhsal olarak çok etkilenir. boşanma sonrası çocuk hem anne hem baba ile sağlıklı şekilde iletişime devam ederse çok sorun yaşamaz ve siz de mutsuz olduğunuz bir ilişkiden kurtulmuş olursunuz. sorunları çözemiyorsanız bunu düşünün derim.

ayrılama dıye uydurmus. 1.5 yasında bebegı mahkeme sende ruhsal bozukluk varsa ancak babaya verır. 3 4 yasına kadar anneye baglı cocuk sonra okul cagına geldı mısal sen cocuga bakamıyorsun sıddet uyguluyorsun falan o zaman babaya verebılıyor.. yıne cocuk annede olur normal bı yasantın varsa :)) okuma yazman yok sandı heralde senı. bundan sonra market ıslerını o yapsın ne yemek ıstıyorsa o alsın. kolaydı oyle 3 kurusa karın doyurmak..

ayrılama dıye uydurmus. 1.5 yasında bebegı mahkeme sende ruhsal bozukluk varsa ancak babaya verır. 3 4 yasına kadar anneye baglı cocuk sonra okul cagına geldı mısal sen cocuga bakamıyorsun sıddet uyguluyorsun falan o zaman babaya verebılıyor.. yıne cocuk annede olur normal bı yasantın varsa :)) okuma yazman yok sandı heralde senı. bundan sonra market ıslerını o yapsın ne yemek ıstıyorsa o alsın. kolaydı oyle 3 kurusa karın doyurmak..
Boşanma konusunu açmaya bile korkuyorum bi kaç kere açtım evden defol git filan dedi .sadece korktuğum için ya da bilemiyorum üzmekten mi çekniyorım düzelir diye mi düşünüyorum bilmiyorum ondan açamıyorum

Back
X