Çocuk için evlilik devam ettirilir mi

Terapisti bi deneyin bazi seyler düzelir gibi cokta sorun yok günümüz sartlari herkes boğulmuş gibi evlilikten cocuktan eşinizi seviyorsaniz biraz terapi alin

Gezmek ıcın para sart degıl cumartesi gunu kızım ıstıyor diye pikniğe gıttık yesıl zeytın agaclarının gölgesinde papatyalar ıcınde kılımı serdık keyıf yaptık yeter bıze

Ayrılmak isteyen sensin o yüzden sen bir haftada bir görürsün diyor çocuğa çok düşkün ben kavga etme yanlısı değilim ben orta yol bulma çabasındayım haftasınu onda kalsın haftaiçi bende kalsın istediği zaman görüntülü görsün ben okeyim sırf çocuğumun Özlem’i korkusundan boşanma konusunu bile açamıyorum
s..ktirsin gitsin valla çok sinirlendim
deliye bak hele
çocuğu hangi mahkeme verecek ona?

çook çoook aşırı pasif biri misiniz?
Allah bilir marketi de siz karşılıyorsunuzdur
Sakın alışveriş yapmayın bundan sonra
ben çok yoruluyorum gelince sen yap diyin

çocuğa o mu bakıyor gün içerisinde
uzaktan çalışsa bile bakamaz ki 1,5 yaş çocuğa

Çocuğunuz çok küçük. Mutlaka ikinizi de cok yoruyordur. He eşinizi sevmiyorsaniz istemiyorsaniz tabi ki hic gerekcesiz de bosanirsiniz, hakkinizdir. Ama evlendiginize gore belli ki vaktiyle duygu beslemissiniz. Simdi hayat yogunlugu, stres ve uzerine artan sorumluluk duygusuyla uzaklik hissediyor olabilirsiniz. Siz de kendinizi biraz değiştirmeyi deneyin. Birlikte yapilabilecek eğlenceli aktiviteler ayarlayin. Cozulebilecek bir durumdur belki de

s..ktirsin gitsin valla çok sinirlendim
deliye bak hele
çocuğu hangi mahkeme verecek ona?

çook çoook aşırı pasif biri misiniz?
Allah bilir marketi de siz karşılıyorsunuzdur
Sakın alışveriş yapmayın bundan sonra
ben çok yoruluyorum gelince sen yap diyin

çocuğa o mu bakıyor gün içerisinde
uzaktan çalışsa bile bakamaz ki 1,5 yaş çocuğa
Haftada iki gün çalışıyor tam mesai parası alıyor o üç günde de babanesi bakıyor .ben zaten kartımı kırıp attım marketin m sine girmem dedim .gitsin kendi alsın hem yorulmamış olurum

Aynı durumdayız daha sabah ablama anlattım (kendisi boşanmış şuan 10 yıldır yalnız)
Erkeklerin hepsi aynı diyor. Boşandığı için çok pismanmış onu söylüyor.
Bilmiyorum bende bazen kendimi hapsedilmiş ve mutsuz hissediyorum.
Kaçmak istiyorum.
Ama boşanmak çözüm olur mu ne kadar çözüm olur bilmiyorum...

Baktığın zaman evet herkesin hayatı çok renkli değil 3 aşağı 5 yukarı aynı ama insan bir gram olsun sevgi ilgi görmek istiyor. Çokta romantik bir evlilik beklentim kalmadı ama hani arada da sevildiğimi bileyim istiyorum...

Kimse anlamıyor canım. Şimdi sana boşan demek kolay. Git ayrıl demek kolay peki ya sonrası...?
Yada tahammül et op başına koy diyemem öpülecek yani kalmıyor çünkü 🙄
Ama işte böyle böyle mi devam edecek nereye kadar edecek bilmiyorum....
Biz kadınlar galiba daha romantik bir ilişki hayal ediyoruz. Ama hiçbir şey ilk zamanki gibi kalmıyor 😞
ablanın çocuğu var mı
çok üzüldüm ablan için...
tam olarak neden boşanmıştı
biz de evleri ayırdık böyle şeyler duyunca çok korkuyorum:(

Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Her ilişkinin dinamiği farklıdır, iki farklı karakterde kişinin bir araya gelip uzun yıllar birlikteliklerini sürdürmeleri de kolay birşey değil. Hayattan ,ilişkiden beklentiler farklılık gösterebiliyor, sorumluluklar bir kişinin üzerinde yoğunlaştı ise karşı taraf bunun getirdiği ağır yükün farkına varamayabiliyor, çocuk faktörü de işin içine girince işler hepten karışıyor.
Anladığım kadarıyla şu an borç harç var ve maddi sıkıntılar sizi geriyor, eşiniz duygularını dışa vurmayan rahat yapıda öncelik ben diyen biri diye düşünüyorum, alışveriş kısmında markete vs giden o olmadığından fiyatların farkında değildir ve o nedenle ona meblağlar fazla geliyordur. Çocukla ilgilenme faslında ya da ev işlerinde size yardımcı mı bilmiyorum ama sanırım o işlerde size kalmış ve haklı olatak mola vermek ,bu monotonluğun dışına çıkmak, arada eşinizden özel ilgi görmek istiyorsunuz bu konuda da haklısınız.
Eğerki aile olarak en azından haftasonları evden çıkmıyorsanız bir yerlere gidip bir yemek yemek, varda doğal gezi alanları oralarda turlamak, belki ufak bir tatil yapmak size iyi gelecek diye düşünüyorum. Evde de kendinize başka meşgaleler bulun film izlemek, kitap okumak ya da çeşitli hobiler gibi. Her daim romantik aşk filmlerindeki gibi duygusal yakınlaşmalar -güzel sözler ne yazıkki çoğumuzun ilişkisinde yok ama bu doğal birşey zamanla ilk heyecanlar geçiyor, hayat gibi ilişkiler de monotonlaşıyor, farklılıklarımız ya da görmezden geldiğimiz yanlarımızı görmeye başlıyoruz. Belki iki tarafta hemfikir ise bir eş terapisi faydalı olabilir, karşılıklı tartışmadan konuşmakta faydalı oluyor.
Baktınız ki bir yere varamıyorsunuz,paylaşacak ortak bir paydanız kalmamış, evde de hır gür halinde iseniz son aşama da boşanmayı düşünebilirsiniz. O konuda da çocuk her daim sizde kalır, babaya görüş günü verilir ama düşmanca ayrılmamalıısınız ki çocukta bu durumdan en asgari düzeyde etkilensin,sonuçta boşanmak hayatın sonu değil ama öncesinde herşeyi iyice tartıp biçmek lazım,büyük sıkıntılar şiddet-aldatma-kumar ya da alkol-uyuşturucu bağımlığı gibi şeyler ya da eşten habersiz yapılan kaynağı belirsiz büyük meglağlı harcamalar gibi ilişkiye her daim bir şans verilmeli diye düşünüyorum.

büyük sıkıntılar şiddet-aldatma-kumar ya da alkol-uyuşturucu bağımlığı gibi şeyler ya da eşten habersiz yapılan kaynağı belirsiz büyük meglağlı harcamalar gibi ilişkiye her daim bir şans verilmeli diye düşünüyorum.
Okuduğumu yanlış mı anlıyorum diye birkaç kere okudum. Ben buna katılamayacağım. Şiddet ve bağımlılık kabul edilemez. Bağımlılıkta da tedavi görürse bir ihtimal. Kaynağı belirsiz büyük meblağlı harcama yapmışsa da karakteri bozuktur. Hırsızdır benim gözümde. Güvenmem bir daha. Ben toplu taşımaya kaçak binene bile şans vermem.

Okuduğumu yanlış mı anlıyorum diye birkaç kere okudum. Ben buna katılamayacağım. Şiddet ve bağımlılık kabul edilemez. Bağımlılıkta da tedavi görürse bir ihtimal. Kaynağı belirsiz büyük meblağlı harcama yapmışsa da karakteri bozuktur. Hırsızdır benim gözümde. Güvenmem bir daha. Ben toplu taşımaya kaçak binene bile şans vermem.
Kişiden kişiye değişiyor, bazısı günlerce dayak yer kocasını kaybetmemek için yalvarir, kimisi için tek kelime yeter ayrılığa.

Eşin seni hiçbir zaman mutlu etmez...Net...
Eşim neden huzursuz diye çözüm aramaktansa cocugu haftadac1 gorursun demiş..Tam tersi olur..
Bu adamla yasamak sadece sürekli moral bozukluğu bence...Hiç mi sevgisi yok dokunma isteği vs...Çekme bence yalnız olursun ama en azından devamlı üzgün olmazsın

bunlar harici sebepler varsa pat diye boşanılmaz , bunlar direk boşanma nedeni demek istedim. cümle de eksiklik olmuş.

Ayrılmış anne babanın çocuğu olarak cevap vermek isterim.

Çocuğum için devam ediyorum denilen evliliklerde çocuklar daha çok zarar görüyor.

Siz anne ve baba olarak sorumluluklarınızı unutmazsanız çocuğunuz mutlu bir şekilde hayatına devam eder.

Konunuza gelince bana bu ara bunalmışsınız gibi geldi.
Belki aile terapisti falan faydalı olabilir.

Hem evden çalışıyor hem de alışverişi siz mi yapıyorsunuz?
Yapmayın Allah aşkına. Bu kadar rahatlığa alışan tabiki saçmalar.
Hiç sen haftada bir görürsün demeyin. Hatta evet sende kalır deyin. Küçük bir panik ataklar başlar kendisinde...
Bu alıntı yı silemedim kullanmaya kullanmaya unutmuşum canım ne yazsam çıkıyor kusura bakma 🤭
ablanın çocuğu var mı
çok üzüldüm ablan için...
tam olarak neden boşanmıştı
biz de evleri ayırdık böyle şeyler duyunca çok korkuyorum:KK43:
Ablamın bir kızı var şuan 14 yaşında çok zorlandığını söylüyor maalesef. Şuan ki ortamda keşke babası olsaydı diyorum diyor.
Eski eşi evlendi başkasıyla eğer evlenmemis olsa geri onunla evlenirdim diye düşünüyorum diyor.

Benimde 2 tane kızım var açıkçası onlar için herşeye katlan gerekirse herşeye katlan diyor.
Annem babamdan pek bir fayda olmadı ablama herşeyle kendisi mücadele etti ve hala da etmeye devam ediyor.

Bana tavsiyesi boşanmak hiçbir zaman çözüm değil herşeyi oturun konuşun kavga edin ama ayrılmadan çözüme kavuşturmak için uğraşın oluyor.

Allah sizede kolaylık versin şimdi boşanmak boşandıktan sonra geçinmek ayrı bir zor. Çocuğun kreşi bile 2000 lira 2 çocuk olunca 4000 lira olacak. Zaten biz asgari ücret alsak yasayacak paramız kalmıyor....
Devletimiz sağolsun (!)

Çok sahip çıkıyor...

Bu alıntı yı silemedim kullanmaya kullanmaya unutmuşum canım ne yazsam çıkıyor kusura bakma 🤭

Ablamın bir kızı var şuan 14 yaşında çok zorlandığını söylüyor maalesef. Şuan ki ortamda keşke babası olsaydı diyorum diyor.
Eski eşi evlendi başkasıyla eğer evlenmemis olsa geri onunla evlenirdim diye düşünüyorum diyor.

Benimde 2 tane kızım var açıkçası onlar için herşeye katlan gerekirse herşeye katlan diyor.
Annem babamdan pek bir fayda olmadı ablama herşeyle kendisi mücadele etti ve hala da etmeye devam ediyor.

Bana tavsiyesi boşanmak hiçbir zaman çözüm değil herşeyi oturun konuşun kavga edin ama ayrılmadan çözüme kavuşturmak için uğraşın oluyor.

Allah sizede kolaylık versin şimdi boşanmak boşandıktan sonra geçinmek ayrı bir zor. Çocuğun kreşi bile 2000 lira 2 çocuk olunca 4000 lira olacak. Zaten biz asgari ücret alsak yasayacak paramız kalmıyor....
Devletimiz sağolsun (!)

Çok sahip çıkıyor...
Peki neden boşandı ablan tam olarak

Back
X