Çocuk için

Pes size gerçekten.
Sizin eşiniz kardeşiyle bir olup anne babanızı dövmüş bir "adam".
Çocuğu da 6 aydır görmedi diyen sizsiniz.

Tüm bunlara rağmen ailenle görüşmeyecek, aileme her türlü hizmet edeceksin diye şart koşmuş size.
Çocuğu bahane etmeyin artık. Çünkü adamın baba olmakla ilgili en ufak fikri bile yok zaten.
Gidecekseniz gidin, hizmet edin anne babanızı el kaldırmıştır koca ve ailesine.

Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye eşiniz sizin her şartınızı kabul eder mi? :)

Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Etmem, mutsuz anne mutsuz çocuk. içinde dolmayacak bi boşluk, yara ile büyümektense ayrı ama mutlu anne baba görerek büyüsün.
insanlar boşanınca çocuklar babasız yada annesiz kalmıyor, durup herşeyi daha berbat hale getirip bitirmek mi daha iyi yoksa kimse kimseyi kırmadan yormadan ayrılıp gerektigi yerde çocuguna güzel Bi örnek olmak mı sonuçta iyi ayrılınca bi araya gelip evladınız için güzel şeyler yapma şansınız da olur birbirinizden nefret ederek ayrılma aşamasına gelmeyin bence yüz yüze bakacak durumunuz olsun hiç degilse

Aynen boşanacak niyetleri yok buraya yazıp yazıp bizim kortizonumuzu yukseltiyorlar valla

Şartlar bize vahiyle mi bildirilecek ?

"Her" şartını kabul etmeyiz. Ama yine de şartları bi duyalım. Nedir paşamıźın şartı?

Eski konudan buldum şartları:

Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor

Ne diyeceğimi bilemiyorum
Nutkum tutuldu.

Çocuk için değil ama kendim ayaklarım üzerinde duramayacaksam. Korkuyor ve çalışmak bana bir adamın ağız kokusunu çekmekten daha zor geliyorsa kalır ve çocuğu bahane ederim
Tabi bunu ben yaparım siz değil siz cefakar ve fedakar ana olarak kalın tabi .

Konuya yazdığıma çok pişmanım. Parmaklarıma zahmet verdim. Gerçekten çok pişmanım.

Kız inan seni okumadan yorum yaptım
Yok abi ben kesin erdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…