Çocuk için

Eylül ayından beri karar veremediniz mi hala boşanmaya.
Ya birde o kadar ağır ki yaşatılan, insanın bir an için acabaya düşmemesi lazım.
Benim anne babama el kaldırmış "adamın" barısma üzerine tek etmesine müsade etmem zaten. Konu barışmaya geliyorsa durduk yere değildir herhalde.
Şartlar biraz hafif olsa,atılan dayaklar unutulup gidilecek belli ki.

Gerçekten mi

Anne baba bir olup mutsuz bir evde yaşamak , çocuk büyütmektense ayrı olup mutlu bir çocuk yetiştirmeyi tercih ederim .

Ailede demekki kızlarına sahip çıkmıyor ki o da gitmeye niyetli. Resmen mezarını kazmaya gidiyor. Bu sefer Allah korusun o evden canlı çıkamaz

Arkadaşlar hepiniz haklisiniz zaten bende zaten onu pisman etmediğini nerden biliyosunuz 6 ay hiç bir şekilde görüşmedim zaten 6 aydinda açmışım davayı ben bi kaç gün önce kendi ulaşıp bunları yazmış işte burda sizinde benle aynı fikirde olduğunu görünce iyi oluyo okadar

Hadi hadi, yemeyin bizi.
Bir kişi bile yıkma yuvanı bacım dese, o yoruma cevap yazıp aradığınız destekçiyi bulacaktınız. Ama maalesef forumda tanındığınız için bu tarz bir cevap alamadınız henüz. Ama bekleyin biraz, kendi cinsine düşman bir kişi çıkar belki.

Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Tabiki de etmem..cocugum için herşeyi feda ederim ama birinin emri altında kalarak değil..ayakları üzerinde durarak ve güçlü olarak….

Ailede demekki kızlarına sahip çıkmıyor ki o da gitmeye niyetli. Resmen mezarını kazmaya gidiyor. Bu sefer Allah korusun o evden canlı çıkamaz
Lütfen benim ailem ole aileki herzaman yanımda üstümüze titrerler rica ediyorum yazdıklarımında sebebini çok kez acikladim

Günah almayın isterseniz içimi Allahtan iyi bilen yok kötü düşüncen senin olsn

Lütfen benim ailem ole aileki herzaman yanımda üstümüze titrerler rica ediyorum yazdıklarımında sebebini çok kez acikladim
Ve sen böyle bir aileye ihanet edip hor görüldüğün yere gidiyorsun, git git git de gör gününü.
Bazı kadınların koca merakına asla akıl sır erdiremeyeceğim.

Günah almayın isterseniz içimi Allahtan iyi bilen yok kötü düşüncen senin olsn
Yav sister, az biraz dürüst ol. Başlığın "çocuk için". İlk mesajın, "çocuk için eşinizin her şartını kabul eder misiniz".
Onca olay olmuş, adamlar aileni dövmüş. Daha hala buradaki kadınların yapma etme demesiyle mi kararının ne kadar doğru olduğunu tasdikleyeceksin? Hala mı ikilem, hala mı kendinden emin olamama? Yok artık!
İkilem yaşanır tabi hayatta, mesela acaba şu montun yeşilini mi alsam, morunu mu gibi. Ama babanı dövmüş adam için de ikilemde kalmazsın. Çünkü adam babanı dövmüş! Ok?

Çalışmadigimi nerden biliyorsunuz

Bacım senin kocayı da şartlarıni da biliyoruz, ben sana bekledigin cevabı vereyim, sakın kacirma bu adamı gerekirse ayağına kapan dön evine bu zamanda böyle erkek zor bulunur kaparlar valla donmezsen, tam bir ikon maşallah, babalık abidesi, kocanın sözlükteki karşılığı...sakın boşanma ( zaten bosanmayacak arkadaşlar boşuna uğraşmayın)

Valla benim evladım bunları yaşasa ve bana yaşatsa ve tüm bunlara rağmen ben tüm samimiyetimle arkasındayken hala o şartlara s.ktr çekmemiş olsa gider evladıma akli melekleri yerinde değil raporu alır torunun da velayetini alır en azından torunu kurtarırım.

Çok komiksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…