Valla burdaki kadınları gorunce Volkan bir minnoş geliyor gözümeSadakatsiz Volkan halt yemiş. Bkz 'Ali için'
Bu pisliğe bulaştın artık, burdan dönüş yokKonuya yazdığıma çok pişmanım. Parmaklarıma zahmet verdim. Gerçekten çok pişmanım.
Hayır tabi ki. Çocuğunu düşünen baba şartlı şurtlu evlilik sürdüremezÇocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
hayırÇocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Serv antlaşmasının şartları bile daha hafiftiEski konudan buldum şartları:
Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor
Sen bu kadar masum yorum yapmazdınHayır tabi ki. Çocuğunu düşünen baba şartlı şurtlu evlilik sürdüremez
Telefunlar zamlanmış… klavyeler eskiyorKonuya yazdığıma çok pişmanım. Parmaklarıma zahmet verdim. Gerçekten çok pişmanım.
Çocuk içinin alt metnini biliyoruz artık çünkü o yüzden, ermedin yani rahat olKız inan seni okumadan yorum yaptım
Yok abi ben kesin erdim
Öyle kıskançsınız ki ermeme bilr tahammülünüz yokÇocuk içinin alt metnini biliyoruz artık çünkü o yüzden, ermedin yani rahat ol
Hastayım algılarım kapalı ŞahikaaaSeni bu kadar masum yorum yapmazdınbak neler çıktı altından hxhshs
Etmedim boşadımÇocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Geçmiş olsun guzumHastayım algılarım kapalı Şahikaaa
Babanı dövdüler mi cidden ?Ben zaten bosanmaktan vazgeçmiyorum sadece burda insanlardan duyunca doğru yolda olduğumu bir kez daha görüyorum ve iyi hissediyorum okadar burdan yazmanın sebebi bilmeden yüklenmeyin lütfen tsk ederim yorumunuz içinde daha iyi hissettim
Eylül ayından beri karar veremediniz mi hala boşanmaya.Ben zaten bosanmaktan vazgeçmiyorum sadece burda insanlardan duyunca doğru yolda olduğumu bir kez daha görüyorum ve iyi hissediyorum okadar burdan yazmanın sebebi bilmeden yüklenmeyin lütfen tsk ederim yorumunuz içinde daha iyi hissettim
Kusura bakma ama o herifi doğduğuna pişman etmistim simdiye kadar.Sen halen doğru yolda miyim bakayim diyorsun ,iki tane pis herif bir olup benim babami dövecek, ki sizin tek sorununuz bu değil ben daha oturup bunu düşünücemBen zaten bosanmaktan vazgeçmiyorum sadece burda insanlardan duyunca doğru yolda olduğumu bir kez daha görüyorum ve iyi hissediyorum okadar burdan yazmanın sebebi bilmeden yüklenmeyin lütfen tsk ederim yorumunuz içinde daha iyi hissettim
Hayır !Çocuğunuz anne babası ayrı büyümesin diye esinizin her şartını kabul edermisiniz?
Öyle deme daha birkaç konu daha yazacak buraya ve doğru yolda olduğuna iiyiiiiicene emin olacak.Eylül ayından beri karar veremediniz mi hala boşanmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?