Çocuk için

Serv antlaşmasının şartları bile daha hafifti

Ben zaten bosanmaktan vazgeçmiyorum sadece burda insanlardan duyunca doğru yolda olduğumu bir kez daha görüyorum ve iyi hissediyorum okadar burdan yazmanın sebebi bilmeden yüklenmeyin lütfen tsk ederim yorumunuz içinde daha iyi hissettim

Babanı dövdüler mi cidden ?
Ve sen hala yol diyorsun hxhs pes kıaz

Dün bir hocanin (dini yorum yasak biliyorum) videosunu izledimde. Orda insan gibi gecinmeye niyetiniz yoksa o zaman hic cocuklari bahane etmeyin Diyordu. Evlilikte sorumluluk yetiskinlerd3 cocuklarda degil. Eski konunuza da baktim. Sizde akillanmiyorsunuz ama. Sizin hicbir günahiniz yokken bunlari yasatan adamin (lafin gelisi adam degil) ne sart kosma hakki olabilir?! Ha asıl soruya gelince: Ben cocugumu böyle bir pisliginin duygu degisikliklerine maruz birakmazdim. Yine evden atar. Bu sefer olan cocuga olur asıl

Eylül ayından beri karar veremediniz mi hala boşanmaya.

Kusura bakma ama o herifi doğduğuna pişman etmistim simdiye kadar.Sen halen doğru yolda miyim bakayim diyorsun ,iki tane pis herif bir olup benim babami dövecek, ki sizin tek sorununuz bu değil ben daha oturup bunu düşünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…