Çocuk ile çalışmak .

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar 1 yaşında ki bebeğimi bırakıp çalışamıyorum atık çalışmam gerekiyor.
Maddi sıkıntılarımız var .
Ama bebeğim çok huysuz en fazla 3 _4 saat bensiz durabiliyor emmek istiyor sürekli ,KV bakıcak evde 19 yaşında görümcem de var ,böyle cocuğu olup çalışa bilen varmı ..
Lütfen yardımcı olun kızlar .
Ne yapmam gerekiyor?

Alışır sensızlıge
Bıberon alıyor mu?
Eve gelıp emzırebılecek mısın?

Biberon alıyor ama eve gelip emziremem zaten 1yaşında emzirme izni olmuyor .

Ne ilk çalışan annesin ne de son olacaksın. Herşey zamanla yoluna girer merak etme.o da alışır sen de
Anlatamıyorum ki almışlar ellerine bu çocuk huysuz çalışma diye oturan para veriyorlar da biz almıyoruz sanki.

Arabayı satın diyorlar neden satalım ki arabamızı ben çalışıp destek olabilirim ki zaten doğumdan önce çalışıyordum.

Kayinvalideniz uğraşmak istemiyor belliki halbuki torunu hem de evde ilgilenebilecek bir de hala varken.

Belki de ben ne yapabilirim bebeğimin bu huysuzluğu gitsin diye hiç bilmiyorum :KK43:

Eşiniz sizi aldatmıştı, geri mi barıştınız? O mevzu nasıl kapandı?

Her konuya yazdığım gibi buraya da yazıyorum. Araba bir lükstür. Lüks ihtiyacınız bile varsa maddi durumunuz çok kötü değil demektir. 2 sene daha bekleyin, çocuğunuzu kreşe verin. Sizi isteyen bir bebeği zorla ayırmayın. Emmek istiyor daha yazık günah, emzirin.

Calisayim diyince hemen is bulabilecek misiniz? Siz once calisma kosullari ve saatleri uygun bir is bulun, bir sure calisin, baktiniz olmuyor farkli cozumler uretirsiniz.

Pazar gunu esimle ayriyiz demissiniz,
Ne cabuk baristiniz da kayinvalideye cocuk baktirma kismina gectiniz...
Barıştık sizi ilgilendirir mi konu eşim le ben mi konuma yorum yapmıyorsanız başka birşey de karışmayın lütfen .

İş buldun mu? Bence önce iş bul, gerisini sonra düşünürsün. Şimdiden çocuğu gündüz biberona alıştırmaya falan hiç gerek yok.

Barıştık sizi ilgilendirir mi konu eşim le ben mi konuma yorum yapmıyorsanız başka birşey de karışmayın lütfen .

Konunuza yorum yaptim farkındaysaniz,
Ayrica 5 gun once esimden ayriyim calismam lazim diyip 5 gun sonra boyle bir konu acarsaniz normal olarak dikkat çeker, ve kucuk bir ayrinti degil bu, sallantili bir evlilikte babanneye guvenip ise girecekseniz asil uzerinde dusunmeniz gereken seyler cok baska, ve biz karismayacaksak niye fikrimizi soruyorsunuz ki?

Back
X