Çocuk ile çalışmak .

Konunuza yorum yaptim farkındaysaniz,
Ayrica 5 gun once esimden ayriyim calismam lazim diyip 5 gun sonra boyle bir konu acarsaniz normal olarak dikkat çeker, ve kucuk bir ayrinti degil bu, sallantili bir evlilikte babanneye guvenip ise girecekseniz asil uzerinde dusunmeniz gereken seyler cok baska, ve biz karismayacaksak niye fikrimizi soruyorsunuz ki?
Evliliğim hakkında soru sormadım farkındaysan çocuğum hakkında soru sordum .
Kafanızı dalgın herhalde siz getirip bu konuyu açtınız.

Çocuk alışır ama kv de gorumcenizde sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil ne para vermek zorundalar nede çocuğa bakmak zorundalar
Ben çocuğa bakmak zorunda mı diyorum hanım efendi ben çocuğum nasıl alişır diye soruyorum .

Sizin sinirleriniz bozulmus belli ki :)
Banane evliliginizden ben cocuk ve sizin icin bisey soylemistim gayet de yapiciydi ama, insan ters anlamak isteyince istedigi gibi anliyor demek ki.
Neyse iyi geceler size :)

Hanımefendi kocanız sizi aldatmıştı hani, inanamıyordunuz ya, böyle bir adam için boşu boşuna çocuğunuzu bırakıp strese sokmayın kendinizi. Bunu söylemeye çalışıyorlar. İki gün sonra nasılsa yine patlak verecek. Kayınvalidenize de bırakmayın diyorlar. Kadın zaten gönüllü değil 1, 2.side sorunlu bir evlilikte sizin tarafınızı tutmayacağı için çocuğu bıraktınız diye bile tavır yapabilir. Elbette insanlr eski konularınızıda baz alarak yorum yapacak. Ne bu şiddet bu celal?

Ama Kv bakmak istemiyor sanki

Bu durumda çocuk alışacak belki de Kv o kadar sabredecek mi
Sanırım o bakmaz banada öyle geliyor .
Ben çocuğu alıştırsam bir köşe verebilirim ikisini de ama kızım dursa nasıl alışır bilmiyorum

Buyrun bı yazdığınız okuyun önce ondan sonra terslenin
Ben o bakıcak yazmamışım demi .
Anlatamıyorum ben çocuk bensiz nasıl alışır diye soruyorum .
KV kreşe de karşı bakıcıyada çünkü güvenemezmiş .
Bilmeden yorum hakkınızı kullanmayın derim lütfen konumu terk edin .

Ben çocuğu alıştırsam bir köşe verebilirim ikisini de ama kızım dursa nasıl alışır bilmiyorum

Olur mu öyle şey

Gönülsüz çocuk bakılmaz

Çocuk da annesinin yanında annesiz durmaya alışmaz

Benim oğlum 3,5 aylıktı ilk bakıcı ile tanıştığında bakıcı ile biberondan da içerdi güzelce yemek de yerdi ama ben varken günü kabul etmez meme isterdi

Hiç biberondan birşey içirmedim çocuğuma ama bakıcısı içirdi

içiniz rahat olacak mı ufacık çocugu kreşe vermeye yada babaanneye bırakmaya
bakın borç nedir bilirim parasızlıgıda ama arabanız varmış onu satıp kapatabilirsiniz borcu
hani araba olmasa çalışın derim ama aldatılıp bide yeni barışmışken bilmiyorum çalışır mıydım

bence siz konunuzu kapatın zira çok kişi ceza alacak gereksiz yere

Siz yazmazsanız biz bilemeyiz yazılana göre yorum yaparız

Lakin Kv kim ki kreşe bakıcıya güvenmezmi, anası babası olan çocuğa karışma cüretini nereden buluyor

Olur mu öyle şey

Gönülsüz çocuk bakılmaz

Çocuk da annesinin yanında annesiz durmaya alışmaz

Benim oğlum 3,5 aylıktı ilk bakıcı ile tanıştığında bakıcı ile biberondan da içerdi güzelce yemek de yerdi ama ben varken günü kabul etmez meme isterdi

Hiç biberondan birşey içirmedim çocuğuma ama bakıcısı içirdi
Zaten 1yaşında artık emmeye ara verebilir.tamamen kopmasa bile
Hem gönülsüz hem bakıcıya karşı ben kamera yerleştiririm güvendiğim birinde teslim ederim .
Bende maddi sıkıntı çekmek istemiyorum eşim de işsiz kredi borçlarımız var araba zaten karşılamaz hepsini .
Satılırsa yenisini almamız da çok zor .
O zaman hiç çalışmam çocukları nasıl götürüp getiririm bilmiyorum .

Zaten 1yaşında artık emmeye ara verebilir.tamamen kopmasa bile
Hem gönülsüz hem bakıcıya karşı ben kamera yerleştiririm güvendiğim birinde teslim ederim .
Bende maddi sıkıntı çekmek istemiyorum eşim de işsiz kredi borçlarımız var araba zaten karşılamaz hepsini .
Satılırsa yenisini almamız da çok zor .
O zaman hiç çalışmam çocukları nasıl götürüp getiririm bilmiyorum .
eşiniz iş aramıyor mu ?

Tabiki de arıyor .
Okulu ve sınavları var keza benim de öyle .
Bakalm artık zaman neyi gösterir.
eşinizde sizde ögrencisiniz ve iki çocugunuz var dogrumu anladım
Allah yardımcınız olsun
ben de aylarca iş aradım bulamadım malesf çok zor hele kadınsan belli bir tecrüben veya meslegin yoksa çok zor kv denizin yanına taşınsanız bir süreliğine borç bitene kadar yada arabayı satsanız ki bu daha mantıklı

Back
X