Çocuk ile çalışmak .

Tabiki de arıyor .
Okulu ve sınavları var keza benim de öyle .
Bakalm artık zaman neyi gösterir.
Eşinizde mi çalışmıyor şuan eğer maddi sıkışıklık varsa bencede arabayı satın derim.Çocuğunuz içinse yarım günlük işlere baksanız nasıl olur hem de çocuğunuz yavaş yavaş alışır. hem siz de okuyorsunuz sonuçta tüm gün iş,okul çok zor olur zira evde çocuklarla siz de yorulursunuz.

Kızlar 1 yaşında ki bebeğimi bırakıp çalışamıyorum atık çalışmam gerekiyor.
Maddi sıkıntılarımız var .
Ama bebeğim çok huysuz en fazla 3 _4 saat bensiz durabiliyor emmek istiyor sürekli ,KV bakıcak evde 19 yaşında görümcem de var ,böyle cocuğu olup çalışa bilen varmı ..
Lütfen yardımcı olun kızlar .
Ne yapmam gerekiyor?
Evliliğin sallantıda işe girip çocuğu bırakma diyenleri anlamıyorum. Aksine tabiki girin işe çalışın. Nasılsa eskiden de çalışıyormuşsunuz. Hem 1 yaşında, alan kreş varsa verebilirsin. Kimsesi olmayan parası olmayan anneler ne yapsın. Elbet ya kreş ya bakıcı. Babaanne gönülsüzmüş. Keşke baksa da sende para biriktirirsin. Çocuğum yok ama sabah emzirirsin gün içi biberon akşam emzirirsin. Zaten artık normal gıda yiyordur herhalde. Alışır bence bebeğin bu rutine.

Eşinizde mi çalışmıyor şuan eğer maddi sıkışıklık varsa bencede arabayı satın derim.Çocuğunuz içinse yarım günlük işlere baksanız nasıl olur hem de çocuğunuz yavaş yavaş alışır. hem siz de okuyorsunuz sonuçta tüm gün iş,okul çok zor olur zira evde çocuklarla siz de yorulursunuz.
Zaten şu ara evi takip edemiyorum .
Yarım gün işlere bekmak ya mantıklı olabilir .

Kızlar 1 yaşında ki bebeğimi bırakıp çalışamıyorum atık çalışmam gerekiyor.
Maddi sıkıntılarımız var .
Ama bebeğim çok huysuz en fazla 3 _4 saat bensiz durabiliyor emmek istiyor sürekli ,KV bakıcak evde 19 yaşında görümcem de var ,böyle cocuğu olup çalışa bilen varmı ..
Lütfen yardımcı olun kızlar .
Ne yapmam gerekiyor?
Yavaş yavaş başlasanız, önce öğlene kadar sonra 3’e kadar sonra tam gün şeklinde. Olmuyor mu, bende aynı sıkıntıyı yaşadım

Evliliğin sallantıda işe girip çocuğu bırakma diyenleri anlamıyorum. Aksine tabiki girin işe çalışın. Nasılsa eskiden de çalışıyormuşsunuz. Hem 1 yaşında, alan kreş varsa verebilirsin. Kimsesi olmayan parası olmayan anneler ne yapsın. Elbet ya kreş ya bakıcı. Babaanne gönülsüzmüş. Keşke baksa da sende para biriktirirsin. Çocuğum yok ama sabah emzirirsin gün içi biberon akşam emzirirsin. Zaten artık normal gıda yiyordur herhalde. Alışır bence bebeğin bu rutine.
İşte bunu anlamak istiyorum .arabayı satarsak ben zaten çalışmam.
Evde kalıp kafayı sıyırmak tarafından istemiyorum .
Büyüdü zaten artık , ben onların geleceğini kurmaya çalışıyorum .
Geçici bir çözüm arabayı satmak .

Alişan bildimi çocuğunuz peki .
Evet yumuşak bir geçiş oldu benimki. Şimdi tam gün çalışıyorum akşam eve gelince sadece 3 saat görüyorum sonra da uyuyor. Ben daha çok yıprandığımı hissediyorum ondaki değişiklikler büyümeleri hep başkaları farkediyor ilk. Bende derin bir vicdan azabı oluşmaya başladı hadi hayırlısı

Ben o bakıcak yazmamışım demi .
Anlatamıyorum ben çocuk bensiz nasıl alışır diye soruyorum .
KV kreşe de karşı bakıcıyada çünkü güvenemezmiş .
Bilmeden yorum hakkınızı kullanmayın derim lütfen konumu terk edin .
Konunuz sizin olsun hanfendi her istediğinize konumu terket diyemezsiniz burası herkese açık bir platform o zaman WhatsApp grubu kurup arkadaşlarınızla hallerde Diniz ayricaüzgün yazsaniz insanlarda yardımcı olucak bu arada bu iğrenç uslubunuzdan gitmeden sizi kip ledim:işsiz:

Son düzenleme:
Konunuz sizin olsun hanfendi her istediğinize konumu terket diyemezsiniz burası herkese açık bir platform o zaman WhatsApp grubu kurup arkadaşlarınızla hallerde Diniz ayricaüzgün yazsaniz insanlarda yardımcı olucak bu arada bu iğrenç uslubunuzdan gitmeden sizi kip ledim:işsiz:
Benim zaten, konunun dışına çıkıp insanları eleştirmekten vazgeçin vazgeçmedikçe bu uslub ile muhatap olursunuz.
Bilin istedim .

Biberon hiç kullanmadıysanız şimdi zor olabilir sutunuzu sagip biberonla verebilirsiniz zor olacak tabi Allah kolaylık versin

Ben de eski konunuzu diyeceğim ama bir farkla. Madem affedip yolunuza bakacaktınız neden o kadar hengame çıkardınız? Astınız kestiniz, konunuzda yanlış anlamışsınızdır belki diyenlere bile nasıl çemkirdiniz resmen flörtleşiyorlar diye. Anlama sorununuz var diye.
Şimdi her şey elinizde kaldı. Ben böyle akılsızca hareket edilmesine kızıyorum. Çünkü eşiniz için aldatma artık sıradan olacak çünkü siz yakaladınız ama bir iki gürültüden sonra affettiniz hatta destek için çocuğunuzu bırakıp iş bile aramaya başladınız.
Hakkınızda umarım hayırlısı olur ama bir şeyi yaparken bundan sonra 10 kere düşünün.

Back
X