- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Bakayim tekrar canim wp den yazmistim girmiyormusunSana dm atmıştım görmedin hala
Evet maalesef biraz ciddi durum
Biliyosun hamileliğimiz ikimziin de zor geçti aynen..
Hayır çok ilgilendiği söylenemez oğlumuzla.. Doğum kontrol hapı veya diğer yöntemleri auralı migrenden ötürü kullanamıyorum tek çare onun korunması. Aslında bilinçli bi insandır boş beleş biri değil ama bu ısrarını anlayamıyorum ikinciyle de yetinmez daha çok istiyor onların kültüründe kalabalık aile makbul..
Hayır çok ilgilendiği söylenemez oğlumuzla.. Doğum kontrol hapı veya diğer yöntemleri auralı migrenden ötürü kullanamıyorum tek çare onun korunması. Aslında bilinçli bi insandır boş beleş biri değil ama bu ısrarını anlayamıyorum ikinciyle de yetinmez daha çok istiyor onların kültüründe kalabalık aile makbul..
Bi markası bişeyi var mı? Ben de bir yöntem arıyorum daHormonsuz bakır spiral var ondan taktırın en temiz korunma yöntemi ben de hap vs kullanmıyorum doğumdan sonra 40.gün ilk işim o oldu. Benim eşim de istiyordu ben kendim isteyene kadar korundum. Hamile kalacak olan doğum yapacak olan emzirecek gecelerce uykusuz kalacak olan sizsiniz. Karar verme hakkı sizde. Siz önce önleminizi alın. Gerisi onun bileceği iş. Ne kadar okusa da medeniyet görse de aileden gördüğünü aldığını bırakamıyor ne yazık ki
Uzun zamandır bir problemi aşamıyoruz eşimle. 16 aylık bir oğlum var eşimin tarafı çok çocuklu ailelerden kendisi 9 kardeş mesela.. Aile tarafından baskıları şimdilik yok ama eşim ikinci çocuk diye baskı yapmaya başladı bana.. Daha oğlum çok minik ben desen ne ruhen ne fiziken doğum sonrası toparlanamadım ikinci bi çocuğa hayrım olmaz diyorum hiç istemiyorum hatta tek oğlum olsun sağlıkla büyüsün bana yeter diyorum..Tam ayaklandı işe geri döneceğim derken hatırlamak bile istemediğim hamilelik sıkıntıları,doğum vs şeylerin düşüncesine bile tahammülüm yok.. Güçlü kuvvetli bi kadın da değilim iştahsızım bi önceki konumda da bahsetmiştim evi zor toparlıyorum.. Geçen gün epeyce yüksek sesle tartıştık uzun süredir ilişki istemiyordu çünkü korunmak istemiyormuş cinsellik çocuk sahibi olmak için varmış çocuk olmayacaksa yokmuş.. Epeyce ağladım neden istemediğimi anlattım peki ne olacak ayrılacak mıız bu sebepten dedim sustu sen bilirsin dedi çok zoruma gitti sizce kim haklı ben çıkamıyorum işin içinden
Ek olarak: Allah çoğalmak için vermiş bu işi korunmayı insanlar çıkarmış diyor kendileri
Markası yok bakır demeniz yeterliBi markası bişeyi var mı? Ben de bir yöntem arıyorum da
TeşekkürlerMarkası yok bakır demeniz yeterli
Danışın bakır olanlar hormon içermiyorTeşekkürler
Bi danışayım doktoruma
Ben olsam gece uyandırıp dururdum çocuk ağlıyor diye hava almaya çıkıyorum çocuk seninle kalsın diye iki saat ortalıktan kaybolurumHaklısınız okumak cehaleti almamış eşekliği de baki benimkinin.. Korunmak diye bir şey olmamalıymış Allah çoğalmak için vermiş bu olayı diyor kendileri.. Ben zaten sezeryanlıyım en fazla iki üç deyince sonrakini normal doğurursun diyor.. Okumuş cahil yemin ederim
Bakayim tekrar canim wp den yazmistim girmiyormusun
yaw yapıyormuş gibi yapın siz de..
adam ne bilecek en azından hazır hissedene kadar oyalayın.. ne kendinizi ne de onu üzün tartışmaya gerek yok ki.. çaktırmadan önlemini alın o kadar.. ona de bişi çaktırmayın.. gerek yok..
Adam durumu çözerse yine olay çıkartır"vay ben bukada zaman boşuna mı sevmiştim nerede benim spermlerim"diye kadını yine boşamaya kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?