Çocuk İstemek Ayrılma Sebebi?

Size kuluçka tavrı çok çirkin.
Asla alttan almayın.
Ya bir sağlık engelinden dolayı hiç çocuğunuz olmasaydı?
Kuma mı alacaktı?
Bu ne tuhaf bir hayat anlayışı.

Kültürleri batsın
Aynı kültür bizdede var
Yardım etmeye gelince kaçacak delik arar sevgili eşim
Arada üçüncünün lafını acınca “kendimi balkondan asagı atmamı mı istiyosun” diyorum ve susuyo

Sezeryandan sonra zaten doktorlar ara verin diyor peş peşe sıkıntı. Bir sürü çocuğu olamıcak diye şu anki evladını babasız bırakmaya razı. Ne kadar da babacan bir tavır. Bir çocuğun sorumluluğu ne kadar zor. Bir de baba ne kadar yardımcı olursa olsun sorumluluğun büyük bir bölümü annede oluyor ister istemez. Güzellikle eşinizle konuşun umarım sizi anlar fikirleri törpülenir.

Insan evlenecegi kisiyi secerken modern ,eski kafa olmayan bir ailede yetismis birini sececek yoksa omur boyu ugrasip durursun.simdi bu adama hayatta anlatamazsin cocuk bircok sey dusunulerek yapilir.kadin sirf dogurmak icin gelmemistir dunyaya.ama iste anlamasi imkansiz

Hormonsuz bakır spiral var ondan taktırın en temiz korunma yöntemi ben de hap vs kullanmıyorum doğumdan sonra 40.gün ilk işim o oldu. Benim eşim de istiyordu ben kendim isteyene kadar korundum. Hamile kalacak olan doğum yapacak olan emzirecek gecelerce uykusuz kalacak olan sizsiniz. Karar verme hakkı sizde. Siz önce önleminizi alın. Gerisi onun bileceği iş. Ne kadar okusa da medeniyet görse de aileden gördüğünü aldığını bırakamıyor ne yazık ki

Tek care onun korunması gözüyle bakıyorsan olaya 2. De olur 3. De . Eğer istemiyorsan kendinde korun. Ayrıca anne de haklı baba da diyenlere katılmıyorum. gerek ev gerek cocuk üstünde yeterli sorumluluğu almayan erkeklerin cocuk istemeye hakları yok. Oh yap yap sonra annenın basına at ne ala

Adamın korunmakla ve cinsellikle ilgili söylediği şeyler o kadar keskin ve marjinal ki evlenmeden önce bunları söylemediğine hayatta inanmam
Bende istiyordum o zamanlar demişsiniz de bunlar normal istekler değil ki
Neyini istediniz
Bu adamın kafa yapısı da değişmez

Canim cok uzuldum okuyunca. Biliyosun benim eşimde daha Yusra Tuğba 3 aylikken bahsetmeye baslamisti ikinci bebekten... Bende o zaman istemedigim ve aramizda sorunlar olmasi dolayisiyla kendim korundum. İlac alamiyosan spiral taktirsan? En azından evliligin duzelir belki. İnan şuan da da eşim ayni seyleri soyluyor ama bizim konumuz bu raddeye gelmedi. Bende iş aradim bulamadim. Eger ki işe başlamazsam 2 yaştan sonra dusunuyorum olabilir diye. Ama biz panik atakli kadinlarin hamileligide dogumuda zzor geciyor. Sonrada sen cok miymiysin diyolar işte. Ciddi ciddi bosanmaya gitmez konu umarim

Peki eğer çocuk doğurma konusunda sıkıntı yaşasaydınız ve bizim gibi ancak tüp bebek yolu önünüze sunulsaydı eşinizin size ve evliliğinize tavrı ne olurdu merak ediyorum..

Tamam korunma de sen korun. 3 aylik ignelerle. Soyleme. Allah urememizi istemiyor demek ki dersin niye cocuk olmuyor derse

Sizi eş degil de damizlik inek olarak mi goruyormus cok afedersiniz...
Dogurmak mesele degil de ( aslinda o da mesele de hadi onu gectim), o kadar cocugu buyutmek, okutmak, iyi bir meslek sahibi yapmak onemli...

13 yaşında bir oglum var. Kucukken o kadar mutlu, uyumlu bir cocuktu ki... hic aglamazdi. Hic sorunu yoktu. Ben hep nasil kolay buyuttum derdim. Simdi on ergenlik doneminde. O cocuk gitti yerine tam tersi bir cocuk geldi... O kadar zorlaniyorum ki. Karsimda surekli herseye hayir diyen dik basli laf dinlemeyen bir ergen var. Kisilik oturma doneminde boyle oluyormus malesef. Ben tek bir cocukta zorlaniyorum. Ve ergenlik 20 yaşina kadarmis. Daha 7 yilim var malesef ve ben bazen kaldiramiyorum.
Mesele dogurmak degil, boyle sorunlar da var. Tek cocukta zorlaniyorum degil ki kalabalik bir ailede daha da zor. Esiniz hep bebek kalacagini saniyor galiba. Buyudukce sorunlsri da buyuyor, masraflari da...

Sana dm atmıştım görmedin hala
Evet maalesef biraz ciddi durum
Biliyosun hamileliğimiz ikimziin de zor geçti aynen..

Menapozlu tavık, iyiymis

Sakin sakin bu konular için tartışmayın. konuşarak halledilecek şeyler. Ona şuan o gücü kendinizde bulmadığınızı zamana bırakalım bana destek ol deyin. Maalesef çocuk yapmak bizim elimizde gibi sohbetler çok kuruluyor. İkinci çocuğu Rabbim nasip edecekmi bilmiyoruz. Sanki sizler bunun kararı verir vermez yapabilmişsiniz gibi yanlışlara sapıp evinizde huzursuzluk getirmeyin. Çocuğunuz küçük şuan yıpranmış olmanız normal. Uzak bulmanız doğal. Herkes duygularını farklı Yaşar çünkü. Güzel bir şekilde konuşun birbirinizi anlayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…