- 18 Ağustos 2016
- 29
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi izmirlii_94
Yok pcos olmadığına eminim her şekilde baktırdım zaten zaten çatlayacak kadar olduğumda bile. Testler de dediğiniz gibi sınırda değil normal değerlerde zaten. Çenede, boyunda, göğüs kemiğinde bildiğiniz kıllanma var tüylenme değil. Hatta daha açıklayıcı olması için söylüyorum babamınkiler bile daha açık renkli ve daha az. Sebebi bulunamıyor dediğim gibiPcos doğurganlığın fazla olmasından kaynaklıyo. Yumurta sayısı fazladır heray enaz 2-3 yumurta hayır ben çatlıyım banane kavgasına girdikleri için problem çıkıyo. 35 ten sonra normalde hamilelik şansı düşer pcosta artar .
Bakın yüzünüzde tüylenme olsa altını çiziyorum tüylenme ( kıllanma değil) problem yoktur.
Erkek tipi tüylenmeye hursitzm denir bunun enbüyük sebebide pcostur. Başka sebeplerde olabilir ama ilk araştırılması gereken budur.
Ultrasonda bişey çıkmadı dediniz karın bakıldıysa ve çatlıycak kadar çişiniz yoksa gözükmemiş olma ihtimali yüksek.
Hormonlarınız referans değerinin içinde ama sınırdaysa doktorun fark etmemesi normal . Çünkü sadece referansın dışına çıkanlara bakıyolar.