- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes bir sekilde yipraniyor gordugunuz gibi. Herkesin imtihani farkli, isteyen de istemeyen de benzer sinavdan geciyor.Allahım senin hikmetine sual olunmaz
Ben aciz bir kulunum ne doğru ne yanlış ne hayırlı ne hayırsız bilemem
Tövbe hasaaa amaaaaa
Bi tarafta kanser olayım hamile olmayim boş gebeliktir de kurtulurum diyen biri
Diğer tarafta yıllarca çocuk sahibi olmayı isteyen maddi manevi yipranan insanlar
Hayat ne garip
koalina seni inan bak cok iyi anliyorum daha oncede yazdım sana bak oncelikle bu durumunu bu derece takinti yapmaktan cazgec yoksa o ses var ya hic susmuyor inan bana hic sonrasi cok zor dedigim gibi bende sen gibiydim hic ama hic cocuk planim yokken asla derken saka gibi daha 4 aylik evliyken hamileligimi ogrendim doguma kadar mutsuzdum bak doguma gidicem hala kusuyordum simdi ne olacak fikri varya hep bogdu beni tabi sonrasi daha da zor kucucuk bir bebek annelige hazir olmayan bir ben kimsem yok aileler 6 saat uzaklikta ve kizim inanilmaz hareketliydi cok kıyılarda koselerde agladim esim topladi beni hep simdi 5.5 yasinda ve o kadar emek verdimki ama en guzel arkadasim desem artik kahve icmeye basladik keyifli vakitler gecirmeye basladik desem inanir misin yani uzun lafin kisasi evet bu yol zor mesekkatli ama emin ol guzellesiyo giderek kollarini acip seni gokyuzu kadar seviyorum deyince cok mutlu olmaya basladim butun yaralarim iyilesmeye basladi sanki iyi dusun iyi ol insallahO daha rahat ne uzuldu ne sevindi. Dogursan da dogurmasan da yapabilecegim her seyi yaparim tasiyacak olan sensin diyor. Hayat eglenceli olabilir diyor sonra ozgurluk gidecek diyor. Pek elle tutulutlr bir sey yok yani.
Anlamalarını bekleme anlayamazlar ...Ya olumsuz yorum yapanlar, size ne ? Ben size hamileyim dertliyim diye konu acmamisim taniyan uyeler takvimi gorup konuyu guncellemis.
Istemiyorum dun ogrendim istedigimi de dusunurum. Daha radan vakit bile gecmedi ne bekliyorsunuz bir gun icinde sevgi bocegi olmami havalara ucmami mi?
Amma abarttiniz ya evet cocuk sahibi olmak en buyuk kabusumdu, korunma isini de eaime birakarak hata yaptim ama falancanin ilgisiz annesi filancanin babasi gibi olmam ben. Evcillerime bile gece yariai kalkar bakar hastalandiklarinda besler, izin alir uyumam vs. Bahsettiklerim evcil hayvanlar ve sirf benim sorumlulugumda diye her turlu ihtiyaclarini gidermeliyim. Eve alisveris yapmamisken bir suru vetwriner parasi oduyorum.
Sorumluluk sahibi bir insan oldugumu herkes bilir. Problemim kendimle, bebegi sevmem bakmam gibi bir dusuncem yok zaten. Kendi hayatimi feda etmekten yorulur muyum, bikar miyim,rahatimin bozulmasi batar mi? Dusuncelerim bunlar.
Herkes bir sekilde yipraniyor gordugunuz gibi. Herkesin imtihani farkli, isteyen de istemeyen de benzer sinavdan geciyor.
Artik sikici olmaya basliyorsunuz hepiniz.
Ben nasil konu actiysam o sekilde yorum isterim. Hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum dememisim,, eaki konu hortlatilmis.O zaman sana bir kk klasiği cümleyi yazayım
Konu actiysan olumlu olumsuz tüm yorumlara açık olacaksin
Ki takvimi ekleyen de sensin. Konuyu kapattirmak da senin elinde.
Umarim kanser degilsinizdir.Ben de o moddaydim ama basa gelince kalakaliyorsun
Sonra kendi salakligimizin cezasini ona cektirecegime kendim cekeyim diyorsun.
Omur boyu cekilir mi
Bikar miyim
Paramiz yeter mi
Ve bilimum seyi dusunuyorsun
Tabi daha kese veya kalp atisi gormedik, diyorum insallah bos gebeli kfalan oyle biseydir de temizce kurtulurum.
Bir yerde de kanser durumlarinda da pozitif cikabildigini okumustum,kanserimdir insallah diyorum
Hic mi hic istemiyorum ama elle tutulur bir sebebim olmadigi icin sonlandiramiyorum da. Sebep ne; keyfim![]()