• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istememek

Böyle uçurum yaş farkları böyle sorunları da beraberinde getirir yapacak bir şey yok.

Adama bakıyorum adam haklı. 40 yaşında baba olmak istemiyor. Size bakıyorum siz zaten haklısınız. 23 yaş çocuk sahibi olmak için çok erken. Ayrıca sizinle yaşlarımız yakınmış şimdi çocuk sahibi olma fikri korkunç geliyor bana. Çocuk olunca annenin hayatı bitiyor zaten. Bence çocuğun doğduğu gün anne için helva kavurma gibi bir gelenek başlayabilir :KK53:

Böyle ileri geri konuştuğum için yukarıdaki adam kızacak ve evlendikten sonra kaza kurşunuyla hamile kalacağım diye çok korkuyorum :KK70:

Bukadar cocuk meselesinde kesin konuşmayın gun gelir sınanirsiniz basıma geldi ondan soyluyorum istedigim zaman 1.5 sene olmadı esimde sorum cikyi falan

23 yasındayım eşimse 35. 2 yıllık evliyiz. Ben çocuk istemiyorum yani 28 yasına kadar falan doğurmak istemiyorum. Tabi ki plan yapmam saçma belki o günleri göremeyeceğiz bile hayatın ne getireceği belli olmaz ama plansız da yaşanmıyor.

Evlenmeden önce eşim sen ne zaman istersen o zaman olur doğuracak bakacak olan sensin demişti. Şimdiyse ne zaman doğuracağıma o karar vermek istiyor. 40 yaşında baba olmak istemiyorum diyor. Bu konu yüzünden başım çok ağrıyacak biliyorum. Huzursuzum. Şimdiden edeceğimiz kavgaları düşünüyorum. İstememe sebeplerim; maddi olarak uygun değiliz ev de yok araba da. Üzerine de borçlarımız var. Diyelim ki borçlar 2 yıla bitti ve eşim istemeye başladı ama ben çocuk olunca kendimi unutacağımı ve bunun için çok genç olduğumu düşünüyorum. Kara kara düşünüyorum. Eşimle çok iyiyiz mesela diyorum ki uzun sürmeyecek mutluluğun çocuk yüzünden kavga edeceksiniz hatta belki ayrılacaksınız. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Esinin yasi hesaba katirlrsa istemsi norml. Benm esim bile ikinciyi istemyoken ya yasim 30 oldu yapalim diye ikna olmustu. Ama senin yasinda kucukms daha zmaann var diyebilrm:) sizin yaslardan dolayi ayni goruste olmak zor oldu

Yapmak istediğim çok şey var. Mesela bol bol uyumak gibi :))) Şaka bi yana işimi oturtmak garantiye almak istiyorum tabi ki. Evliliğim otursa bile hep bi ihtimal ayrılma riskimiz var çocuğa maddi anlamda tek basıma yetmek isterim. Ve de yaş. Çocuktan önce hayatın tadını gençken almak istiyorum. 2 yıl önce de istemiyordum şimdi de istemiyorum 2 yıla da istemeyeceğimden eminim ne yazık ki :KK43: eşiniz kaç yaşındaydı?

Eşim şuanda 34 yaşında, bende 29. Biz hayatın tadını aldık artık. Hayat bu ayrılma da olabilir ölüm de olabilir ozaman kimse evlat sahibi olmasın nasılsa hepimiz öleceğiz

adam haklı bence cnm,sonradan çok zor oluyor çocuk çünkü.
bir an önce aradan çıkar bnc,o bebişi eline alınca tüm sıkıntıların kayboluyor inan...

Bak benim 1 kız bebişim var... adı ece.. o olmasa yaşayamazdım.. şimdi senin çocuğun olmadığı için böle dşnysn ama bi olsun sen de çocuğa doymaycaksn canm.. ben 2. Çocuğumu istiyorum inşALLAH Allah nasip eder umarım sen de benim gibi musmutlu bi anne olursunn

Back
X