Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Yumurtaliklarimi inşaAllah aldirsam fikrim degismez oyle birsey mi yapsam

Bunu şimdi yazsak da anlayamazsınız. Anne olanları gördükçe anne olmak isteyebilirsiniz. Dediğim gibi o günlere bi erişmek lazım. Belki de pişman olmazsınız. Bu belirsiz bir şey.
Allah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boylece

Allah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boylece
Sen beni manipüle ediyon ama şu an. Travman nedir bi yaz hele. Bak ben hamileyim icimde tıpır tıpır tekmeler dünyanı en güzel duygusu. Ve bu bebeği çok bekledim. Tüp bebek tedavileri gördüm.

Sen beni manipüle ediyon ama şu an. Travman nedir bi yaz hele. Bak ben hamileyim icimde tıpır tıpır tekmeler dünyanı en güzel duygusu. Ve bu bebeği çok bekledim. Tüp bebek tedavileri gördüm.
Allah mesut etsin bu tercih meselesi.Ben yani travma gibi degilde hayatimi inşaAllah bir canliya adamak istemiyorum.İnşaAllah olmaz.İnşaAllah siz de dua edin olmasin

Allah mesut etsin bu tercih meselesi.Ben yani travma gibi degilde hayatimi inşaAllah bir canliya adamak istemiyorum.İnşaAllah olmaz.İnşaAllah siz de dua edin olmasin
Ay edemem hiç de dua mua
Hiç anlatamıyon derdini de. Travma travma dedin. Travmanın da ne olduğunu bilmiyomuşsun bravo.

Bi de böyle şeyleri dert etmek için çok erken değil mi ya. Daha 21 yaş? Bekarlık. Yani bi evlenin düşünürsünüz böyle şeyleri. Atlı mı koşturuyo. Anlamadım çok mu boş vakit var. Dikkat edin Allahın gücüne gitmesin .

Bu konunun pazarlığı mı olur? Nasıl bir mantık, evlendikten sonra istiyorum dese ne olacak? Yaşınızı bilmiyorum ama gerçekten çok şaçma bir soru.

Ay edemem hiç de dua mua
Hiç anlatamıyon derdini de. Travma travma dedin. Travmanın da ne olduğunu bilmiyomuşsun bravo.
Yani sizin icin onemsiz gibi olabilir ama benim icin cok onemli bir mevzu.sizin icin hayirsiz bir mevzu olabilir tabi.Benim icin oyle degil.yani bulabilir miyim?Ayrica yani eleme nasil yapicam her gelene bunu mu sorucam.InşaAllah olmaz lutfen siz de dua edin

Ben yaşım küçükken doğum yaptım.
Sonra asla istemiyorum ay zormuş falan dedim 10 yıldır çocuk diye uğraşıyorum.
Büyük konusmamak lazım.
Ayrıca neden ipsiz sapsız olsun gayet de normal beyler var çocuk istemeyen.
Ama sizin çocuk istemeyen erkek bulmanız önemli değil bakalım o bey sizi isteyecek mi.

Etmiycem duaaaaaaa

Biz nerden bilelim hem be bulabilir misin? O senin kabiliyetine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…