- 13 Ocak 2020
- 46.543
- En iyi cevaplar
- 2
- 181.058
- 598
- 34
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Bunu şimdi yazsak da anlayamazsınız. Anne olanları gördükçe anne olmak isteyebilirsiniz. Dediğim gibi o günlere bi erişmek lazım. Belki de pişman olmazsınız. Bu belirsiz bir şey.Neden pişman olunur ki?
Yumurtaliklarimi inşaAllah aldirsam fikrim degismez oyle birsey mi yapsamTravma neyle ilgili çok özel değilse. Çünkü çocuk istemese dahi her erkek cinsellik ister bunu i
Bi de sende istemeye başlayabilirsin hep aynı düşünmüyor insan evlilik olunca bi anaçlık annelik çökebiliyor insanın içine
demeye çalışmıyorsundur umarım.
Allah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boyleceBunu şimdi yazsak da anlayamazsınız. Anne olanları gördükçe anne olmak isteyebilirsiniz. Dediğim gibi o günlere bi erişmek lazım. Belki de pişman olmazsınız. Bu belirsiz bir şey.
Sen beni manipüle ediyon ama şu an. Travman nedir bi yaz hele. Bak ben hamileyim icimde tıpır tıpır tekmeler dünyanı en güzel duygusu. Ve bu bebeği çok bekledim. Tüp bebek tedavileri gördüm.Allah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boylece
Psikolojik destek almayı hiç düşündün mü?Allah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boylece
Allah mesut etsin bu tercih meselesi.Ben yani travma gibi degilde hayatimi inşaAllah bir canliya adamak istemiyorum.İnşaAllah olmaz.İnşaAllah siz de dua edin olmasinSen beni manipüle ediyon ama şu an. Travman nedir bi yaz hele. Bak ben hamileyim icimde tıpır tıpır tekmeler dünyanı en güzel duygusu. Ve bu bebeği çok bekledim. Tüp bebek tedavileri gördüm.
Ya herkes istemek zorunda mi?InşaAllah istemiyorum.Psikolojik destek almayı hiç düşündün mü?
Buyuk konusmamak icin İnşaAllah yaziyorumİnşallah çocuk istemiyorum?
İstemiyorsun zaten, inşallah nedir yani ahsjjd
Sandim ki 40 50 yaşındasınız. Daha yaşınız 21, durun bakalim gelir elbet.Bana denk gelmiyor.
Canım istemezsen isteme banane bundan. Travmalarım var dedin diye sordum ben. İleride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin.Ya herkes istemek zorunda mi?InşaAllah istemiyorum.
Ay edemem hiç de dua muaAllah mesut etsin bu tercih meselesi.Ben yani travma gibi degilde hayatimi inşaAllah bir canliya adamak istemiyorum.İnşaAllah olmaz.İnşaAllah siz de dua edin olmasin
Ama bu hayırlı bi istek değil bence, yani istemiyorum dersin ama böyle bişey için dini bir kelimeyi böyle heba etmemeniz taraftarıyım. Olumlu bişey olsa tamam. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah yazabilirsiniz hoş değil böyle.Buyuk konusmamak icin İnşaAllah yaziyorum
Ay edemem hiç de dua mua
Hiç anlatamıyon derdini de. Travma travma dedin. Travmanın da ne olduğunu bilmiyomuşsun bravo.
Yani sizin icin onemsiz gibi olabilir ama benim icin cok onemli bir mevzu.sizin icin hayirsiz bir mevzu olabilir tabi.Benim icin oyle degil.yani bulabilir miyim?Ayrica yani eleme nasil yapicam her gelene bunu mu sorucam.InşaAllah olmaz lutfen siz de dua edinAma bu hayırlı bi istek değil bence, yani istemiyorum dersin ama böyle bişey için dini bir kelimeyi böyle heba etmemeniz taraftarıyım. Olumlu bişey olsa tamam. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah yazabilirsiniz hoş değil böyle.
Etmiycem duaaaaaaaYani sizin icin onemsiz gibi olabilir ama benim icin cok onemli bir mevzu.sizin icin hayirsiz bir mevzu olabilir tabi.Benim icin oyle degil.yani bulabilir miyim?Ayrica yani eleme nasil yapicam her gelene bunu mu sorucam.InşaAllah olmaz lutfen siz de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?