- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Direk yumurtaliklari inşaAllah aldirsam daha iyi degil miTüpleri bağlat ok? Ozaman inş olmaz
Tamam zaten bekarlar sürtünüyor evliler oooDaha bekaeim ben pardon da
Haklisiniz ama dusunun genc bir kizsiniz ve hayatinizda hic Inşallah dusunmediginiz bir seyi 3 4 usta falci size soyluyor.Ve cok baska borsey hayal ediyordum ben.inşallah olmaz Allahim gunlerdir yemin ediuorum öluyorum biraz takintiliyimCnm psikiyatr git bak ciddiyim normal değil düşünceler davranışlar
Ya oyle birsey de yok konuyu baska tarafa cekmeyin yaTamam zaten bekarlar sürtünüyor evliler ooo
Ben uyardım ne olur ne olmazYa oyle birsey de yok konuyu baska tarafa cekmeyin ya
Bakin bu da takildi kafama gercekten daha da daraliyorum artik bir kac hun daha aglarimBana yanlışlıkla hamile.kalcan gibi geldi. Hamilelere malum olur bak beni dinle.
Şuan erkek arkadaşın var mı ya da evlenme gibi bir düşüncenBakin bu da takildi kafama gercekten daha da daraliyorum artik bir kac hun daha aglarim
E bulma madem madem bu kadar korkuyorsun. Şimdi ortada eş yok sevgili yok F*** body yok ne ağlaması zırlaması bu. İnşallah saçmalamaYok zaten nasil bulurum yazmisim
Cok haklisiniz ama ben cok baglaniyorum nefret ediyorum kendimden ya biri seversem de beni manipule ederse diye kafayi yiyorum.6 izin olir ne demek?Agam bizimle eglenir
Ben gercek olduguna inanmiyorum
Hic mi arastirmadin
Buraya sormaya ne gerek var tup baglatma korunma yada rahim aldirma yerine
Evlenecegin kisiyi net sec
Ama soyleyim senin 6 izin olur
Bakin bu da takildi kafama gercekten daha da daraliyorum artik bir kac hun daha aglarim
Allah etmesin inşaAllah olmaz.23 yaşındayım hayatta evlenmem dedim evlendim.
Çocuk sevmezdim çocuk yapmam dedim çocuk yapmak için manyak oldum çocuğum olmuyor. Fikirlerin illa ki değişecek eminim
Amac yalniz olmemek hanfendi.Evlilik sozlesmesinde cocuk dogurucaksiniz diye bir madde mi var?Bulmaktan kastın evlenmek mi? Çocuk istemesem ben evlenmem şahsen. Erkek olarak başkası da çocuk istemiyorsa evlenmeyebilir . Neden boşuna sorumluluk alsın ki.
Allah: tamamAllah etmesin inşaAllah olmaz.
Örtmenim reyhan ağlıyoo tualete gidebilir miyiiz
Yazmadan geçemeyeceğim, çocuk isteyip istememek sizin bileceğiniz iş ama yumurtalıklari aldırsam inşallah, çok manasız bir cümle. Hayati bir durum yoksa, sırf canınız istemiyor diye yumurtalıklarınızı aldırıp inşallaha bağlamayamazsınız konuyu. Açıp biraz araştırın, okuyun.Direk yumurtaliklari inşaAllah aldirsam daha iyi degil mi
E evlendin kocan öldü sen 20 yıl daha yaşadın diyelim o yalnızlık olmuyor muAmac yalniz olmemek hanfendi.Evlilik sozlesmesinde cocuk dogurucaksiniz diye bir madde mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?