Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Cnm psikiyatr git bak ciddiyim normal değil düşünceler davranışlar
Haklisiniz ama dusunun genc bir kizsiniz ve hayatinizda hic Inşallah dusunmediginiz bir seyi 3 4 usta falci size soyluyor.Ve cok baska borsey hayal ediyordum ben.inşallah olmaz Allahim gunlerdir yemin ediuorum öluyorum biraz takintiliyim

Agam bizimle eglenir

Ben gercek olduguna inanmiyorum
Hic mi arastirmadin
Buraya sormaya ne gerek var tup baglatma korunma yada rahim aldirma yerine
Evlenecegin kisiyi net sec
Ama soyleyim senin 6 izin olur

23 yaşındayım hayatta evlenmem dedim evlendim.
Çocuk sevmezdim çocuk yapmam dedim çocuk yapmak için manyak oldum çocuğum olmuyor. Fikirlerin illa ki değişecek eminim

Y
Agam bizimle eglenir

Ben gercek olduguna inanmiyorum
Hic mi arastirmadin
Buraya sormaya ne gerek var tup baglatma korunma yada rahim aldirma yerine
Evlenecegin kisiyi net sec
Ama soyleyim senin 6 izin olur
Cok haklisiniz ama ben cok baglaniyorum nefret ediyorum kendimden ya biri seversem de beni manipule ederse diye kafayi yiyorum.6 izin olir ne demek?

Bulmaktan kastın evlenmek mi? Çocuk istemesem ben evlenmem şahsen. Erkek olarak başkası da çocuk istemiyorsa evlenmeyebilir . Neden boşuna sorumluluk alsın ki.

Bulmaktan kastın evlenmek mi? Çocuk istemesem ben evlenmem şahsen. Erkek olarak başkası da çocuk istemiyorsa evlenmeyebilir . Neden boşuna sorumluluk alsın ki.
Amac yalniz olmemek hanfendi.Evlilik sozlesmesinde cocuk dogurucaksiniz diye bir madde mi var?

Direk yumurtaliklari inşaAllah aldirsam daha iyi degil mi
Yazmadan geçemeyeceğim, çocuk isteyip istememek sizin bileceğiniz iş ama yumurtalıklari aldırsam inşallah, çok manasız bir cümle. Hayati bir durum yoksa, sırf canınız istemiyor diye yumurtalıklarınızı aldırıp inşallaha bağlamayamazsınız konuyu. Açıp biraz araştırın, okuyun.

Konuda biraz fake gibi ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…