- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Haklisiniz ama 4 5 tane falci bana bunun gorundugunu soyleyince taktim biraz simdiden isimi sorayim dedim.InşaAllah olmazBi de böyle şeyleri dert etmek için çok erken değil mi ya. Daha 21 yaş? Bekarlık. Yani bi evlenin düşünürsünüz böyle şeyleri. Atlı mı koşturuyo. Anlamadım çok mu boş vakit var. Dikkat edin Allahın gücüne gitmesin .
Bizi niye karıştırıyor ki inşallah ya?Etmiycem duaaaaaaa
Insallah bizi bi daha alıntılamaz.Bizi niye karıştırıyor ki inşallah ya?
Sen var ya sevişirken 3 5 yöntem aynı anda kullan. Hem spiral hem hap hem prezervatif hem de geri çekilsin.Hatta kafayi yiyecek kadar tatim hepsi de usta falciydi
Dua etmek cok mu zor yani insanlik namina insan dusmanina eder yaniInsallah bizi bi daha alıntılamaz.
Yok be düşmanıma niye dua ediyim kafayı mı yedim?Dua etmek cok mu zor yani insanlik namina insan dusmanina eder yani
Allah etmesin bakin kafaya takiyorum.gunlerdir agliyorum zaten.Yemin ederim hic dusunmedigim seydi.Evlenmiyim en iyisi inşaAllah yalniz olmek istemiyordum ama onu buna tercih ederimBana yanlışlıkla hamile.kalcan gibi geldi. Hamilelere malum olur bak beni dinle.
Yalnız ölcen mecbur napalım.Allah etmesin bakin kafaya takiyorum.gunlerdir agliyorum zaten.Yemin ederim hic dusunmedigim seydi.Evlenmiyim en iyisi inşaAllah yalniz olmek istemiyordum ama onu buna tercih ederim
Kedicik gelmiş foruma gibi. MaşallahDaha önce hiçbir konuda bu kadar inşallah dendiğine şahit olmadım
Ay sen sakın sürtünmeye falan kalkma. Sonra üç kere adet oldum beş kere test yaptım ama hamile miyim diye konu açmaya gelirsnTam panik atak oldum
Cnm psikiyatr git bak ciddiyim normal değil düşünceler davranışlarAllah etmesin bakin kafaya takiyorum.gunlerdir agliyorum zaten.Yemin ederim hic dusunmedigim seydi.Evlenmiyim en iyisi inşaAllah yalniz olmek istemiyordum ama onu buna tercih ederim
Ben de kullanırım da burada biraz abartı var. İstemiyorum inşallah ne yaKedicik gelmiş foruma gibi. Maşallah
Tüpleri bağlat ok? Ozaman inş olmazTam panik atak oldum
Hiç inandırıcı gelmiyor ya bunlar bana. Netflix üyeliklerinde zeka testi getirilsinAllah etmesin bakin kafaya takiyorum.gunlerdir agliyorum zaten.Yemin ederim hic dusunmedigim seydi.Evlenmiyim en iyisi inşaAllah yalniz olmek istemiyordum ama onu buna tercih ederim
Daha bekaeim ben pardon daAy sen sakın sürtünmeye falan kalkma. Sonra üç kere adet oldum beş kere test yaptım ama hamile miyim diye konu açmaya gelirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?