Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Haklisiniz ama 4 5 tane falci bana bunun gorundugunu soyleyince taktim biraz simdiden isimi sorayim dedim.InşaAllah olmaz

Bana yanlışlıkla hamile.kalcan gibi geldi. Hamilelere malum olur bak beni dinle.
Allah etmesin bakin kafaya takiyorum.gunlerdir agliyorum zaten.Yemin ederim hic dusunmedigim seydi.Evlenmiyim en iyisi inşaAllah yalniz olmek istemiyordum ama onu buna tercih ederim

Allah etmesin bakin kafaya takiyorum.gunlerdir agliyorum zaten.Yemin ederim hic dusunmedigim seydi.Evlenmiyim en iyisi inşaAllah yalniz olmek istemiyordum ama onu buna tercih ederim
Yalnız ölcen mecbur napalım. Sevişmemenin başka yolu yok. Insan evlenince dayanamaz sevişir çünkü.

Şimdi şöyle söyleyeyim, erkeklerin kafasının içinden neler geçiyor biz bilemeyiz. Sana ben cocuk istemiyorum der ama baktı ki yaslaniyorsunuz bir tane bize bakacak çocuğumuz olsun diyebilir. Aynı şey sizin için de geçerli. Hiçbir zaman asla demeyin cocuk için nice uğraşıp da sahip olamayan var. Sizi anlıyorum ne demek istediğinizi de anlıyorum siz sadece Rabbimden hayırlısını dileyin. Belki cocuk sahibi olmak sizin için hayırlı hiç bilemezsiniz. Bu günün yarını da var sadece şimdiyi düşünmeyin.

Hiç inandırıcı gelmiyor ya bunlar bana. Netflix üyeliklerinde zeka testi getirilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…